Terassikauden avajaiset talvisäässä

Cityn Suuren Ravintolaäänestyksen Parhaan bailupaikan & Parhaan palvelun kategorian voittanut [url=http://www.city.fi/opas/cityn+suuri+ravintolaaanestys+2014+helsinki/8003]Rymy-Eetu[/url] osasi sulattaa jään terassikauden avajaisissa tiistaina. Aamupäivällä mittari kettuili seitsemässä asteessa ja välillä satoi jotain rännän näköistä puuskissa. Illemmalla…

Cityn Suuren Ravintolaäänestyksen Parhaan bailupaikan & Parhaan palvelun kategorian voittanut [url=http://www.city.fi/opas/cityn+suuri+ravintolaaanestys+2014+helsinki/8003]Rymy-Eetu[/url] osasi sulattaa jään terassikauden avajaisissa tiistaina.

Aamupäivällä mittari kettuili seitsemässä asteessa ja välillä satoi jotain rännän näköistä puuskissa. Illemmalla ei ollut läheskään yhtä kylmä kuin aamupäivällä. Reilu kymmenen asteen lämpötilassa ei tule mitään ex tempore -terassi-ideoita, mutta Suomen parhaan Helsinki-oppaan [url=http://www.finlandguides.fi/?page_id=49&lang=fi]Paula[/url] Lehtonen-Mauffretin avecina on aina hauskaa.

Ystävällinen ovimies hyväksyi tällä kerralla jopa kaksi avecia, ja pääsimme nauttimaan mahtavista tapaksista: chorizoa, ilmakuivattua kinkkua, melonia, valkosipulimarinoituja oliiveja, chiapataa, melonia, juustoa ym. Trubaduuri sytytti biletystunnelmaa.

Pisarana herkkujen päällä oli tarjolla Laurent Perrieriä ja tuhtia kahvia. Tarjoilu jatkui jopa kutsuvierasajan jälkeen. Mihin sitä olisi ihminen lähtenyt, kun päällä oli untuvatakki ja lasiin kaadettiin koko ajan lisää shampanjaa?