Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on valhe.

Miehet huijaa  17

Nuoretmiehet ovat tutkimuksissa myöntäneet antavansa tahallaan itsestään todellisuutta luotettavamman, kiltimmän ja vakavamman kuvan potentiaalisille tyttöystäväehdokkaille.

Stanfordin yliopiston tutkimuksen mukaan tytöt oppivat poikia aikaisemmin erottamaan tosiasiat valheesta - ja aikuiset naiset ovat hyviä erottelemaan miehen äänen, katseen ja ilmeiden nyanssit.

Miehet oppivat jo poikina esittämään vähän vallitsevaa tilannetta kiltimpää ja kunnollisempaa fasadia äidille, naisopettajille ja luokan tytöille. Hyvän kotikasvatuksen saaneet miehet saattavat vielä aikuisena hieman ryhdistäytyä, jos seurueeseen saapuu nainen.

Fiksut miehet tietävät, että suurin osa naisista pitää kunnollisista kolleista.

Naiset taas siirtävät sukupolvelta toiselle varoittavaa tietoa miesten yrityksistä liehitellä naisia leikillään tai seksin himossa. Monet vanhemmat suomalaiset naiset ajattelevat miesten lähtökohtaisesti huijaavan vastakkaista sukupuolta.

Niinpä tytöt oppivat jo hyvin nuorina erottamaan feikatut ja aidot aikeet, tunteet ja teot. Vai oppivatko enää?

Seksitutkimusten valossa kummallakaan sukupuolella ei ole syytä huijaukseen tai sen paljastamiseen. Nuorilla aikuisilla on pääsääntöisesti ollut enemmän kumppaneita kuin isovanhemmillaan koko elämänsä aikana. Eikä juuri ketään kiinnosta säästellä itseään Ainoalle Oikealle tai Avioliittoon.

Seksitutkija Osmo Kontulan mukaan miehet haluavat naisia useammin seksiä, joten (miesten) akuutin (tai kroonistuneenkin) tarpeen iskiessä naisten on syytä olla edelleenkin varuillaan, elleivät itse halua satunnaista seksiä.

Ällöt jätkät tunnistaa liian nopeasti etenevästä käpälöinnistä. Heillä on tiedossaan naisen heikkous kosketukselle (naisen normaalit miehenarviointitaidot saattavat sumentua). Tästähän mummot ennen varoittivat: älä päästä niitä hameen/ puseron alle.