Suhteet & seksi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on veto.

Treffivaatteet miehelle  7

Miehille toivottiin pukeutumisohjeita naisten metsästykseen. Valitettavasti en ole vielä löytänyt yliopistotasoista tutkimusta siitä, montako prosenttia paljasta ihoa miehen olisi syytä näyttää yökerhossa. (Vrt. aiempi blogaus Paljasta pintaa.)

Parin- ja työnhaun neuvojien ihmemaassa USA:ssa molempiin (siis työantajaan ja naiseen) vetoaa itsevarmuus ja silitysrauta. Miehille suunnattujen neuvontapalstojen kesto-ohje on välttää ryppyisissä vaatteissa kulkemista.

????

Ehkä meillä on erilainen veden kovuus tai erilaiset naiset, mutten ole koskaan kuullut treffien menneen pieleen ruttuisen paidan takia.

Hyviä ohjeita mielestäni ovat:
Älä liiku salihousuissa ja hihattomissa avonaisissa urheilupaidoissa muualla kuin salilla (jos sielläkään). Naiset eivät halua nähdä rintalihaksiasi kaupassa tai bussissa, vaan mieluummin aavistelevat tarjonnan vaatteiden läpi. Tiukat pyöräilyshortsit voivat toimia muihin miehiin, heteronaisiin eivät missään olosuhteissa.

Pukeudu vaatteisiin, joissa voit tuntea olosi rennoksi. Useimpia naisia ei kiinnosta, onko se puku, t-paita ja farkut vai jokin muu viritys, kunhan itse viihdyt olemuksessasi.

Laita punainen paita päällesi, kun menet baariin. Tiede todistaa, että naiset toimivat kuin simpanssit: uskovat punaisen uroon olevan seksikkäin ja statukseltaan korkeimmalla.

Rochesterin yliopisto testasi amerikkalaisten, englantilaisten, saksalaisten ja kiinalaisten 19-22 -vuotiaiden naisten mieltymyksiä vaihtamalla tietokoneella miehille eriväriset paidat tai kuvan kehykset. Punainen mies on yli kaksi kertaa seksikkäämpi kuin siniseen pukeutunut. Hän on myös komeampi ja hänen uskotaan olevan korkeammassa asemassa (kuin sinisen miehen).

Aiemmissa tutkimuksissa on käynyt ilmi, että punainen saa naiset näyttämään seksikkäämmiltä vastakkaisen sukupuolen silmissä. Nyt on todistettu, että punainen toimii molemmilla.

Kertokaa kokemuksistanne miehet! Toimiiko?

Journal of Experimental Psychology: General 2010, Vol.139, No 3.