Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Diana.

Diana Ball ja Juliet Hornet  22

Olen aina ollut vakuuttunut, että Hakaniemen halli on parempi kuin Kauppatorin halli, ja nyt se on todistettu. Kun menin yhtenä päivänä Hakaniemen halliin, törmäsin siellä näihin kahteen naiseen.

Diana Ball ja Juliet Hornet
Diana Ball ja Juliet Hornet

Tunsin entuudestaan Diana Ballin (kuvassa vas.). Hänen seuralaisensa on Juliet Hornet. Hänen oikea nimensä on Julia Suikki. Please, älkää menkö hänen facebook-sivuilleen laskemaan leikkiä ex-aviomieheltä peräisin olevasta sukunimestä Suikki. Ihan vaan siitä syystä, että hän on kuullut ne tsoukit aikaisemminkin.

Minulla oli ideana ostaa hallista muutama silakkapihvi lounaaksi, mutta ymmärrätte hyvin, ettei kukaan mies muista ostaa silakkapihvejä, jos hän pääsee juttelemaan näiden kahden naisen kanssa.

Diana ja Juliet kertoivat, että he ovat perustaneet duon nimeltään Drama Kaput, ja he pyrkivät Suomen edustajiksi ensi kevään Euroviisuihin.

Hyvät uutiset loppuivat tähän. Drama Kaput nimittäin karsiutui kisasta jossakin vaiheessa, ei ihan alussa. Voi hyvä Jumala! Suomella ei ensi vuonnakaan ole minkäänlaista mahdollisuutta menestyä euroviisuissa. Mitä järkeä oli hylätä nämä naiset?

En tosin ole kuullut kummankaan laulavan, eikä mieleeni olisi ikinä edes pälkähtänyt, että Diana Ball osaa laulaa. Mutta who cares!

Nyt Drama Kaput -duo aikoo murtautua Balkanin markkinoille retro balkandiskolla. He esittävät Bad Hairday -kappaleensa Maria!-ohjelmassa tämän kuun lopulla.

Heidän kanssaan jutteleminen Hakaniemen hallissa oli klassinen tilanne, jossa miehen (mun) katse meinaa koko ajan väkisin painua alas naisen (naisten) buubseille. Yritin koko ajan repiä katsettani ylemmäs, ja kuten kuvasta näette, onhan siellä yläsektorillakin runsaasti herkuteltavaa.

Aina kun Diana ja Juliet sanoivat sanan "duo", minä ajattelin "duot, duot". Heistä oli varmaan hauska huomata, että jätkä on ihan sekaisin.


Rehtori Diana Ball  4

Noudin eräänä päivänä Diana Ballin hänen hyvin myöhäiseltä lounaaltaan ja lähdimme yhdessä seksibileisiin Villi-Iran taloon Helsingin lähelle. Siellä oli kolmisenkymmentä ihmistä viettämässä hauskoja seksiorgioita. Tästähän olen jo kirjoittanut jutun Cityyn:

http://www.city.fi/artikkeli/de+Campin+isku+seksikemuihin/3845/

Talossa ei saanut kuvata, mutta livahdin Dianan ja videokameran kanssa pariin huoneeseen, joissa ei sillä hetkellä ollut muita, ja käynnistin kameran. Diana Ball otti ohjakset käsiinsä...


Burleskin avajaiset  14

Valtavat määrät hyvännäköisiä naisia saapui taas paikalle, kun juhlittiin Burleskin avajaisia. Jo pelkästään siitä syystä en ikinä jaksa valittaa ja väittää, että yökerhojen avajaisissa ei olisi hauskaa. Kyllä minulla ainakin on hauskaa, kun retkotan sohvalla ja ohitse kulkee tasaisena virtana kauniita naisia. Tällä kertaa monilla oli jopa sukkanauhat näkyvillä.

Burleski on viihtyisäksi tehty yökerho. Runsaasti sohvia. mukavia nojatuoleja. Jos asiakkaat haluavat noudattaa yökerhon linjaa ja pukeutua seksikkäästi ja viihteellisesti, Burleskissa saattaa olla hauskaa myös jatkossa. Avajaisten perusteella ei koskaan voi ennustaa myöhempää kehitystä.

Sedu Koskinen oli itsekin saapunut paikalle kunnioittamaan tilaisuutta läsnäolollaan. Hänen mukaansa he ovat nyt halunneet tehdä "vähän erilaista".

Burleski on vähän erilainen kuin Sedun aikaisemmat yökerhot. Joku pitää siitä, joku ei, mutta en mitenkään jaksa enää ymmärtää sitä vuodesta toiseen jatkuvaa Sedu-vastaisuutta ja Sedu-kaunaa, ja jopa Sedu-vihaa, jota jotkut ihmiset ylläpitävät. Mitä järkeä?

Tarkastellaan tosiasioita. Sedu Koskinen ja hänen ravintolayhtiönsä on perustanut Helsinkiin paljon isoja yökerhoja. Ne ovat tavoitelleet ja tavoittelevat laajaa yleisöä. Gina Tricot:n ja H&M:n asiakaskuntaa. Niin hesalaisia normaaleja hauskanpitäjiä kuin K-junalla tulijoita.

Isoja yökerhoja voi perustaa vain varakas ravintolayhtiö. Jos Sedun yökerhot eivät ole olleet hyviä, kuten Sedu-vihaajat väittävät, niin miksi niissä kuitenkin on käynyt niin paljon ihmisiä ja mikseivät muut isot ravintola-alan yhtiöt ole tehneet parempia? Olisiko Helsingin yössä hauskempaa, jos Sedun mestoja ei olisi? Olisivatko asiat nyt paremmin, jos tätäkään Burleskia ei olisi perustettu?

Näiden isojen yökerhojen rinnalla on pienempiä paikkoja, jotka on suunnattu erilaisille alakulttuureille. Niissä on sitä särmää, jota Sedun valtavirran mestoissa ei ole. Jokainen voi mennä itseään miellyttävään paikkaan. Mitä kannattaa raivota yhdelle yrittäjälle vuosikausia? Eihän kukaan pakota Sedu-kammoista menemään esim. Burleskiin.

Se on ainakin varma, että Burleskin emäntä Diana Ball on omaa luokkaansa. Tässä lupaamani video.

PS
Samana iltana tapahtui vaikka mitä kiinnostavaa Helsingin yössä. Palaan niihin juttuihin myöhemmin.