Ei paneta

  • Walter de Camp

Meitä kaikkia kuuluisi panettaa jatkuvasti, ja jos jotakuta joskus ei paneta, se on paha ongelma. Hänen pitäisi saada panetuksensa taas nopeasti käyntiin.

Mutta on ihmisiä, joita ei ole koskaan panettanut, eikä tule koskaan panettamaankaan. Tai heitä on panettanut niin vähän ja niin harvoin, että sillä ei ole ollut käytännön merkitystä. He ovat aseksuaaleja.

Ennen vanhaan aseksuaalit luokiteltiin frigideihin ja heitä yritettiin parantaa eli saada heidät siihen tilaan, että heitä alkaisi panettaa. Siihen aikaan myös homoseksuaaleja yritettiin parantaa.

Andy Warhol sanoi jotain siihen tyyliin, että frigidit ovat onnekkaita ihmisiä, koska heidän aikansa ei kulu seksinmetsästykseen ja seksinharrastamiseen, ja näin ollen heillä on enemmän aikaa muihin asioihin ja he todella menestyvät paremmin.

Ei ole kuitenkaan varmaa, että aseksuaalit kykenisivät keskittymään työasioihin paremmin kuin seksuaalit, sillä vaikka he eivät kaipaa seksiä, he saattavat hyvinkin kaivata läheisyyttä, kahden ihmisen ystävyyttä ja parisuhdetta, eikä sen aikaansaaminen ilman seksiä ole helppoa.

Aseksuaaleista on kirjoitettu äärimmäisen vähän. Esimerkiksi Amazonin valtavista kirjavalikoimista ei löydy ainuttakaan aseksuaalisuutta käsittelevää kirjaa.

Aion kirjoittaa aseksuaalisuudesta jutun Cityyn. Toivoisin kovasti, että voisin sen yhteydessä haastatella (anonyymisti ja ilman kuvaa) yhtä tai kahta suomalaista aseksuaalia.

Jos sinä tunnet olevasi aseksuaali, laita minulle viesti yhteystietoinesi, Sähköpostiosoitteeni on

walterdecamp.pressi@gmail.com

Kirjoita melko vikkelään, koska jutunnälkäiset päätoimittajat odottavat minulta aseksuaalijuttua jo tammikuussa julkaistavaksi.

PS Olen muutaman kerran aikaisemminkin laittanut yllä olevan meiliosoitteeni blogiini ja pyytänyt lukijoita (ja yrityksiä) lähettämään infoa hommistaan, kutsuja avajaisiin ja kaikenlaista. Arvatkaa mitä on tapahtunut. Olen saanut viestejä vain naisilta, jotka antavat ymmärtää, että voisin päästä heidän sänkyynsä rakastelemaan heidän kanssaan!! Ei ainuttakaan muuta viestiä.

Siis älkää käsittäkö mua väärin. Mä en valita! On makeaa, kun saan tällaisia viestejä mimmeiltä. Olen jopa tulkinnut viestien sävyä niin, että minulle ei olla tarjoamassa säpiä (säälipillua) eikä mypiä (myötätuntopillua) eikä edes vepiä (velvollisuuspillua) vaan suorastaan nopia (normipillua). Joten lähettäkää tytöt vain lisää ehdotuksia! Häiritkää mua seksuaalisesti!!!

Mutta voisihan joku lähestyä jossain muussakin asiassa.

By the way

OSAATTEKO ROBOTTITANSSIA?

4 kommenttia

Anonyymi

30.12.2009 14:01

Korkea stressitaso (kortisoli) ja alhainen testosteroni vaikuttavat paljon libidoon. Herkkyys ja tasot näihin kahteen voivat olla synnynnäisesti normaalista poikkeavat. Stressihoitoon on lääkkeitä ja muita menetelmiä. Testosteroniin esim. sinkki ja luontaistuotteita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

30.12.2009 16:24

Anonyymi yhdelle Anonyymi kahdelta vastakysymykseksi: Eikö olekaan sallittua tai hyväksyttävää tai tervettä tai soveliasta tai jees että on "synnynnäisesti normaalisti poikkeava"? Miksi pitäisi parantaa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

2.1.2010 20:21

Itse en ole aseksuaali. Mutta en pidä varsinaisesta seksistä, vaikka olen parisuhdepakossa sitä joutunut harrastamaan. Pidän vain masturboinnista, silloin toki kuvittelen seksiä. Mutta itse akti ei maistu minulle, olen kerran eronnutkin tämän asian takia.

Nykyäänkin vain masturboin, en edes halua seksiä. Olen ollut usean eri kumppanin kanssa, ikinä ei ole seksi maistunut, koska en halua jakaa haluani kenenkään kanssa. Muuten kyllä pidän parisuhteista ja läheisyydestä.

Onkohan tämä yleistä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Walter de Camp

5.1.2010 14:18

Palaan asiaan aseksuaalisuutta käsittelevässä jutussani City-lehdessä, sillä uskokaa tai älkää, olen saanut viestejä sähköpostiini aseksuaaleilta!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi