Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on homot.

Deutschland kaputt. Hurra!

Haloo, täällä Walter de Camp, Berliini. Tänä lämpimänä keväisenä perjantaina 8.5. vietetään Saksan ehdottoman antautumisen 70-vuotisjuhlia. Berliinissä on sen merkeissä jos jonkinlaisia tilaisuuksia. Mainitsen tässä vain yhden. Kaupungin tunnetuimmassa homoklubissa Schwuzissa juhlitaan Euroopan vapautumista Saksasta otsikolla Deutschland kaputt. Hurra!

Juutalaisten lisäksi natsit tuhosivat keskitysleireillään myös homoseksuaaleja. Natseja kannatti suurin osa saksalaisista. Sen takia Schwuz ilmoittaa, että heillä on nyt "bileet valtiota, kansakuntaa ja kansaa vastaan."

https://www.facebook.com/events/933514233347850/


Porkkanalla vai patongilla  1

Helsingin yössä tapahtui Burleskin avajaisiltana muutakin mukavaa. Kalkkuna, legendaarinen dragartisti, teki puolenyön jälkeen comebackin DTM:n estradilla. Hän esiintyi dragartisti Sheilan ja Les Femmes tanssiryhmän kanssa.

Kalkkuna oli aikoinaan DTM:n vakioesiintyjiä. Nyt hän palasi kuvioihin "neljän vuoden hiihtoloman jälkeen".

Onnistuin kuvaamaan shown riettaimman biisin.

TÄLLÄ HETKELLÄ

vaikuttaa siltä, että heteronaiset, ja heitä jahtaavat heteromiehet, ovat siirtyneet DTM:stä jonnekin muualle. Ennen kaikkea Jenny Woohon.

Kalkkunan comebackia katsoi DTM:n kantajengi, homot ja lesbot, joita varten DTM alun alkujaan perustettiinkin. Tunnelma oli kuin aidossa homoravintolassa.