Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on huipulla.

Huipulla vai hanurissa  14

HUIPULLA VAI HANURISSA -tyylipelissä nyt: miesten hame ja haaremihousut! Tämä ei ole huteroa spekulointia ja lässytystä ja paskanjauhantaa, tämä on polttavan ajankohtaista käytäntöä. H&M:n kevään 2010 myyntiartikkeleihin kuuluvat miehille tarkoitettu tummansininen vekkihame ja haaremihousut.

H&M Kevät 2010 -kokoelman miesten hame
H&M Kevät 2010 -kokoelman miesten hame

Kuva: H&M

H&M Kevät 2010 -kokoelman miesten haaremihousut
H&M Kevät 2010 -kokoelman miesten haaremihousut

Kuva: H&M

Mies, puetko kevätauringon paistaessa yllesi tuon hameen ja lähdet baanalle? Vedätkö jalkaasi nuo haaremihousut, Jarno? Miellyttääkö pingviinilook sinua?

Nainen, lähdetkö tuohon hameeseen tälläytyneen poikaystäväsi kanssa kaupungille a) innoissasi b) vastentahtoisesti c) et hinaamallakaan? Mitä mieltä olet miesten haaremihousuista ja hameesta?

Ovatko H&M:n miesten hame ja haaremihousut HUIPULLA VAI HANURISSA.

*****************

VIIMEKERTAISEN HUIPULLA VAI HANURISSA -PELIN TULOKSET

Nöyrimmät kiitokset innokkaasta osallistumisesta! Ja kommenttien laadukkuudesta.

Kysyin ovatko nämä miehet hyvännäköisiä ja tyylikkäitä, siis HUIPULLA VAI HANURISSA.

Viikon Tyylikommentaattorin palkinnon saa InezA, joka kirjoitti:

"Ou beibe, ehdottoman huipulla! Aika homoeroottisia kieltämättä, mutta pari kuvaa vetoaa myös ihan näin heteronaiseenkin. Ja ehdottoman tyylikkäitä! Valokuvaajalla (epäilemättä gay as a go-go-boy) on ollut varsinainen visio! Oh-la-la, tämähän on taidetta!

Oma kommenttini: Näiden miesten - lihapalojen, narttujen - tyyli on ehdottomasti gayvetoavaa, mutta se on myös ehjää amerikkalaisenglantilaista toinen maailmansota -tyyliä. Tämän näköiset miehet, joskin toisinaan varmaan aika mutaiset, olivat pelastamassa Eurooppaa fasismilta. Sen tähden mies voi tänäkin päivänä pukeutua tällaisiin vaatteisiin, ja jos hänessä on hiukan rotia, olla tyyyliltään HUIPULLA.

Tässä vielä loistava video syksyltä 2007, jolloin Roberto Cavalli suunnitteli kokoelman H&M:lle. Vido on täynnä toinen toistaan nasevampia tokaisuja, kuten "How can I miss a party? I am the party."

Ja sitten vastaamaan tämän kertaiseen kysymykseen miesten hameesta ja haaremihousuista. Siis, pliis, älkää hylätkö mua! Älkää jättäkö mua pulaan! Emmä haluu pelata yksin!!


Huipulla vai hanurissa  12

Tervetuloa HUIPULLA VAI HANURISSA -tyylipelin avajaisiin! Tästä lähtien aion kerran viikossa - viikonpäivä voi vaihdella, riippuu milloin satun heräämään - esittää valokuvin höystetyn tyyliaiheisen kysymyksen, johon toivottavasti riemurinnoin kiiruhdatte vastaamaan. Seuraavalla viikolla - kun olen taas sattumoisin valveilla - tuuttaan oman vastaukseni sekä uudet kuvat ja kysymyksen.

Jumalattoman jännää, eikö vain? Ja kaikki nojaa siihen, että te osallistutte ja vastaatte eli kommentoitte eli pelaatte. Muuten HUIPULLA VAI HANURISSA uppoaa perseeseen. Jos sama tyyppi kysyy ja vastaa eikä kukaan muu pukahda sanaakaan, eihän siitä mitään tule.

Nyt se alkaa.

HUIPULLA VAI HANURISSA

Ovatko nämä miehet, ja heidän kiinteänpiskuiset pebannypykkänsä, hyvännäköisiä ja tyylikkäitä, vai eivät? Ja miksi?

Kuvat on alkujaan julkaistu pariisilaisessa L`Équipe-urheilulehdessä, ei siis homolehdessä.

HUIPULLA VAI HANURISSA -tyylipelin suojelijaksi olen valinnut vuonna 1983 aidsiin kuolleen saksalaisnewyorkilaisen Klaus Nomin. Ei voi moittia tyylin puuttumisesta, vai mitä? Tsekatkaa video!!!