Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Ilmaseksi.

Ilmaseksin tuomarit valittu  14

Tämä oli hirveä homma, kun joutui valitsemaan hakijoiden joukosta vain kaksi ja hylkäämään kaikkien muiden hakemukset. Toisaalta tuntui ihan hyvältäkin, kun monet ilmaseksituomariksi pyrkivät naiset lirkuttelivat kaikenlaista. "Walter mussukka" ja sitä rataa.

Voisiko todellakin olla mahdollista, että kirjakustantamojen kustannuspäälliköt ja elokuvan ja teatterin ohjaajat ym. tyypit, galleristit jne. pääsevät panemaan esikoiskirjailijoiksi ja näyttelijöiksi ja taiteilijoiksi pyrkiviä? Ei voi olla totta! Sehän olisi aivan uskomatonta!

No joka tapauksessa, kaiken sen lepertelyn ym. jälkeen päädyin valitsemaan ilmaseksituomareiksi kaksi naista, ja hylkäämään kaikkien miesten hakemukset! Siis oikeesti! Nyt mä vaan odotan soittoa tasa-arvovaltuutetulta.

Tosin uskon teidän kaikkien ilahtuvan näiden kahden naisen valinnasta. Te tunnette heidät. Ja ottakaa huomioon, että VeliSkeptinen ei hakenut paikkaa. Olisin ilman muuta valinnut hänet, jos hän olisi hakenut.

Perjantai-iltana 11.11. ilmaseksituomarina toimii _Smiley_

_Smiley_
_Smiley_

http://www.city.fi/profiilit/_smiley_/

Lauantai-iltana 12.11. ilmaseksituomarina toimii kiusausko

Kiusausko
Kiusausko

http://www.city.fi/profiilit/kiusausko/

Eikö ole ihanaa? Kaikkihan te tykkäätte näistä kahdesta. Te kaikkein paatuneimmatkin nihilistit. Eikö nyt kannattaisi suorastaan mennä paikan päälle kannustamaan heitä?

http://www.sexhibition.fi/

PS Tiedote naiselle, joka on lukenut Hekumallinen Berliini -kirjani kaksi kertaa pidellen sitä yhdellä kädellä ja touhuten toisella kädellä. Olet siis nyt ulkomailla, mutta ota yhteyttä, kun olet taas Suomessa. Ehkä voin järjestää sinut tuomariksi seuraavaan kisaan.