Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Ilmaseksin.

Voi vittu! Mitä mannaa!  3

Siis tilanne on tämä:

Edellisessä postauksessa kerroin, että blogini lukijat voivat pyrkiä Sexhibition-messujen ilmaseksin SM 2011 -kilpailun tuomaristoon tuomariksi. Kaksi valitaan. Samassa yhteydessä sanoin, että messujen järjestäjä on luvannut hoitaa näille tuomareilla vielä lisähupiakin.

Okei. Hakemuksia on alkanut tietenkin tippua. Otin yhteyttä messujen järjestäjään ja kirjoitin hänelle näin:

"Äläkä unohda järkätä heille lupaamaasi lisähupia. Maineeni on pelissä."

Hän vastasi:

"Järkkään heille muutamat drinkkiliput, puuhakäytävällä onnenpyörän pyöritykset, jotta saavat tuliaisia ja tietenkin tapaamisen iki-ihanan Saana Parviaisen ja Peepin tyttöjen kanssa ja kuvat muistoksi."

Voi vittu, mitä mannaa! Puuhakäytävä...ja tapaaminen Saana Parviaisen ja Peepin tyttöjen kanssa... Nyt mua alkaa oikeesti harmittaa, että en kuulu tämän blogin lukijakuntaan enkä voi sen tähden pyrkiä ilmaseksin tuomariksi.

Te voitte. Laittakaa hakemuksia tänne: walterdecamp.pressi@gmail.com

Mä haluun myös tavata Peepin tytöt!

PS Sexhibition-messujen tämän syksyn pääesiintyjä on Tali DeMar.

Trivial-tarrat rintojen peittona! Naisten mielikuvituksella ei ole rajoja!

http://www.sexhibition.fi/


Haluatko ilmaseksin tuomariksi?  3

Kaikille lienee jo selvää, että meitsi raataa yöt ja päivät tämän blogin lukijoiden hyväksi. Ei lepoa, ei rauhaa. Heräänkin aamuisin jo kymmenen kieppeillä.

Nyt olen neuvotellut armottomalla otteella Sexhibition-messujen järjestäjien kanssa huippumiellyttävän diilin.

Seksimessut pidetään 11. ja 12.11. Helsingin jäähallissa. Siellä tapahtuu jos jonkinmoista irstasta kähmintää. Mainittakoon esim. Lotharin puuhalava, missä tänä syksynä käy juontamassa myös elokuvaohjaaja Jussi Parviaisen vaimo Saana Parviainen.

Saana Parviainen juontaa seksimessuilla.
Saana Parviainen juontaa seksimessuilla.

Messuilla järjestetään myös ilmaseksin SM-kilpailu. Tämähän on tätä huikeaa perussuomalaista neroutta, joka aikaisemmin on tuottanut eukonkannon ja suojalkapallon.

Ilmaseksikilpailussa on tuomaristo. Ja nyt olen saanut kuristetuksi lupauksen, että kaksi tämän blogin rakasta lukijaa, jotka arpeutuvin sieluin kahlaavat materiaaliani aina lävitse, pääsevät ilmaseksin SM 2011 -kilpailun tuomaristoon tuomariksi! Mielettömän pätevä homma!! Ja suurenmoinen lisä kenen tahansa CV:hen!!! Tekee varmasti voimakkaan vaikutuksen työpaikkaa hakiessa!!!!

Toinen lukija toimii tuomarina alkukilpailuissa perjantaina 11.11. ja toinen loppukilpailussa 12.11. Molemmat skabat alkavat klo 22:30. Sisään messuille pääset tietysti vip-listan kautta. Ja voit ottaa mukaan myös yhden kaverisi, joka myös pääsee sisään sinun avecina. Järjestäjät ovat luvanneet hoitaa näille valituille tuomareille muutakin lisähupia. Jokainen ymmärtää, että lisähupi seksimessuilla on enemmän kuin mitä tapahtuu mummon 70-vuotispäivillä.

Tarjoutukaa tuomariksi. Pistäkää noottia sähköpostiosoitteeseeni walterdecamp.pressi@gmail.com

Esitelkää lyhyesti itsenne. Laittakaa mukaan oikea nimenne, jotta se voidaan pistää vip-listalle. Ja yhteystiedot.

Tietenkään kaikki eivät voi tulla valituiksi. Valitsen tuomariksi pääsevät tempaisen hatusta, repäisen perseestä -menetelmällä. Valituille ilmoitan asiasta, muille en jaksa ilmoittaa mitään.

Tuomariksi pyrkivä voi olla nainen tai mies, mitä tahansa seksuaalista suuntausta tai kansallisuutta, myös vasenkätinen lesbo, jopa normaali, mutta täytyy olla 18v. Muuten ei pääse sisään.

Lähettäkää hakemuksenne viimeistään 6.11.

Nyt viestiä tulemaan tänne päin.

walterdecamp.pressi@gmail.com

http://www.sexhibition.fi/


Ilmaseksin SM-kisat  3

Lopettakaa ilmakitaran rämpytys. Nyt tulee ilmaseksi.

"Yllättävintä ilmaseksissä on se ettei sitä keksitty Suomessa. Tässä alkujaan japanilaisessa ja Yhdysvaltain kautta Suomeen saapuneessa lajissa harrastetaan kiihkeän eläimellistä, simuloitua seksiä näkymättömän kumppanin kanssa. Kyseessä on eroottinen versio ilmakitaran soitosta.

Nyt laji on kuitenkin saapunut henkiseen kotimaahansa Suomeen", näin kirjoitetaan sEXHIBITION-erotiikkamessujen sivuilla. Messut ovat 26-27.11. Helsingin jäähallissa.

Minua on pyydetty ilmaseksikilpailun tuomaristoon!!!

Se ei voi mitenkään onnistua, koska treenaan parhaillaan voidakseni mahdollisesti itse osallistua kilpailuun. Ottaen huomioon sen valtavan kokemuksen mitä minulla on nimenomaan simuloidusta seksistä, voisin hyvinkin lyödä muut kilpailijat laudalta.

Minun mielestäni kilpailija voisi keskittyä pelkästään laukeamisen simulointiin. Joku vapinatautinen hullu voisi olla etulyöntiasemassa. Tai jos joku todella rankkaa epilepsiaa poteva pystyisi saamaan halutessaan epilepsiakohtauksen... Kilpailijalla on kolme minuuttia aikaa. Jos sinä aikana saisi epilepsiakohtauksen, kaatuisi kouristelemaan lavalle ja vajoaisi tajuttomuuteen, pääsisi taatusti ainakin palkinnoille.

Mä taidan ottaa yhteyttä paikalliseen pehmustettujen huoneiden hotelliin ja sponsoroida sieltä pari potilasta iltalomalle.

Tässä ovat säännöt:

"YLEISTÄ:

Kilpailija voi osallistua joko perjantaina 26.11. kello 20-22, tai lauantaina 27.11. kello 18-20 järjestettäviin karsintoihin. Karsinnoista jatkoon päässeet kilpailijat kutsutaan takaisin lauantaina 27.11. kello 21.30-22.30 järjestettävään finaaliin.

Ilmaseksin Suomenmestaruudesta kilpaillaan jäähallin kolmannessa kerroksessa sijaitsevan Puuharavintolan esiintymislavalla.

Ennakkoon voi ilmoittautua osoitteessa www.sexhibition.fi

Paikan päällä voi kisaan ilmoittautua sen alkamiseen asti, tai sen aikana, niin kauan kuin kilpailijoita mukaan mahtuu. Ilmoitautuminen tapahtuu sisääntuloaulassa sijaitsevassa Info-pisteessä.

ESIINTYMINEN:

Kilpailija esiintyy yksin, esityksensä henkeen sopivalla taiteilijanimellään, eikä hänellä ole lupa mahdollisen esiintymisasunsa lisäksi käyttää muuta rekvisiittaa. Niin halutessaan kilpailija saa esiintyä alasti. Huomioitavaa on kuitenkin se, ettei tästä jaeta lisäpisteitä.

Kilpailunumeroon on toivottavaa sisällyttää esileikin ja itse aktin lisäksi myös kuvitteellisen partnerin kohtaaminen ja viettely. Esityksen on päätyttävä simuloituun orgasmiin.

Kilpailija voi niin halutessaan jättää pois jonkun tai useamman yllämainituista osista – kliimaksi poislukien. Poisjäteyt osuudet huomioidaan suorituksen arvostelussa, joten kilpailijan on tällöin erotuttava muilla keinoin pisteitä kerätäkseen.

AIKA JA MUSIIKKI:

Aikaa esiintymiselle on yhden vapaavalintaisen kappaleen verran. Kilpailija voi toimittaa itse oman soundtrackinsa tai valita sen järjestävän seuran valikoimista. Mikäli kilpailija valitsee musiikkinsa paikan päällä, on huomioitava että valittavana on rajallinen määrä kutakin tyylisuuntaa edustavia kappaleita.

Aikaraja esiintymiselle on kolme minuuttia. Mikäli kilpailijan valitseman kappaleen kesto kuitenkin on yli kolme minuuttia, feidataan se tuon aikarajan täyttyessä.

ARVOSTELUPERIAATTEET:

Kilpailusuoritus arvostellaan esisijaisesti kokonaisuutena. Tähän vaikuttavat kilpailijan panostus niin tyyliin, huumoriin kuin uskottavuuteen. Mikäli kilpailija jättää esim. viettelyn välistä, on hänen pantava parastaan korvatakseen poisjätetyn osan. Näillä perustein arvioidaan kilpailijaa sekä teknisesti että taiteellisesti.

Mitä vahvemmin kilpailija esiintymiseensä eläytyy ja mitä aidomman oloiseen orgasmiin hän esityksensä päättää, ovat ne tekijät joilla tuomaristo vakuutetaan, eli nyt vedetään täysillä.

Korostamme tässä kilpailijan itselleen luoman esiintymishahmon tärkeyttä. Mitä paremmin musiikki, nimi, asu, tarina ja tyyli ovat synkassa, sitä enemmän pisteitä ropisee.

MUUTA HUOMIOITAVAA:

Esiintymisasun vaihtoa varten kilpailijoilla on pukuhuone käytettävissään.

Kisaan osallistuneille kilpailijoille hyvitetään pääsylipun hinta. Perjantain karsinnoista selviytyneet saavat sEXHIBITION-vapaalipun lauantain finaalia varten."

Tällä videolla on näytteitä ilmaseksikilpailusta rapakon takaa. Eiköhän tämä taso pystytä ylittämään suomalaisvoimin?!