Lady Gaga -uni

  • Walter de Camp

Lady GaGa - Beautiful, Dirty, Rich - Live in Ottawa - November 29, 2009

Aina kun katson Lady Gagan videoita, ajattelen että olisin valmis myymään toisen munuaiseni, jos saisin kuolla ja syntyä heti uudelleen Lady Gagan alushousuina ja Lady Gaga pitäisi minua yllään kokonaisen vuorokauden.

Olen ajatellut tätä niin paljon, että viimein yhtenä yönä näin unen, jossa ajatus toteutui. Myin munuaiseni! Kuolin. Ja synnyin uudelleen Lady Gagan pikkuhousuina!! Lady Gaga puki minut ylleen!!! Olin Lady Gagan stringit!!!!

Oi God God, en voi kuvailla niitä näkymiä, tuntoja, tunteita, tuoksuja. Sitä päivää ja yötä en unohda koskaan. Ne olivat monien elämieni parhaat tunnit. Kaikki aikaisempien elämieni naiset, kaikki lukemattomat vaimot, rakastetut, syrjähypyt, heidän muistonsa häipyi mielestäni. I went Gaga.

Toki tiesin, että se vuorokausi päättyisi joskus. Ja se päättyi. Lady Gaga otti minut yltään. Olin märkänä onnesta. Ajattelin, että Lady Gaga laittaa minut kaappiinsa, missä elän onnellisena elämäni loppuun saakka.

Mutta kävikin aivan kauheasti. Oltiin konsertissa. Lady Gaga esiintyi. Hän tempaisi minut yltään ja heitti minut katsomoon!!! Leijuin ilmassa. Lopulta kädet koppasivat minut. Miehen kädet! Rohtuneet kourat! Järkkäri!!!

Mies työnsi minut vasempaan taskuunsa. Ja vei minut kotiinsa. Sitten se mies alkoi... Runkkari!!! Ei, ei, en voi kertoa mitä kaikkea tapahtui!!!! Karmeaa!!! Karmeaa!!!

Lopulta heräsin. Olin tosi onnellinen, kun se olikin vain unta. Ja minulla oli molemmat munuaisetkin tallella!

1 kommentti

Anonyymi

22.12.2009 10:06

Huh, ja mä kuvittelin että mä olen outo...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi