Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Lolita.

Vartalohoitajanne! Ekololita  2

Babydollit ovat taas kuuminta muotia - sikäli kuin pystyn tajuntani rajamailla ymmärtämään. On hetki, jolloin jokainen nainen voi toteuttaa sisäisen lolitansa.

Muistakaa silti myös ilmasto-ongelmia ja ihmiskunnan lisääntyvää tuhonuhkaa. Te protestoitte? Huomautatte, että babydolliin pukeutuminen on aina ekoystävällistä, koska kangasta kuluu niin jumalattoman vähän. Totta, mutta siitä huolimatta kannattaa hankkia sellainen babydoll, joka on tehty käsin ja ekoystävällisistä materiaaleista kuten 100-prosenttisesta luomupuuvillasta, soijasta ja bambusta.

En tosin käsitä, miten kangas voitaisiin tehdä soijasta tai bambusta, mutta lontoolainen Joanna Ketterer, n. 30 tai hiukan alle, ompelee alusvaatteita juuri näistä materiaaleista.

Joanna Ketterer
Joanna Ketterer

Joanna Ketterer on perustanut oman vaatemerkin/firman Luva Huva (lausutaan Lover Huva) ja myy tuotteitaan Etsyn sivuilla. Tässä hänen kesän 2012 babydollejaan. Eiks oo ihania?!!! Ja ihanan värisiä!!!!

Näiden hinnat ovat noin 40-70 euroa ja postitus ilmainen. Vähän kalliimpaa toki kuin kansainvälisten kauppaketjujen tuotanto, mutta Luva Huvan babydollit eivät ole kostuneet bangladeshiläisten naisten kyynelistä ja hikikarpaloista. Koot ovat S-L, ja tarpeen vaatiessa Joanna ompelee babydollin asiakkaan mittoihin. Babydollit vireyttävät parisuhdetta. Ekololitana rakastellessasi jokainen orgasmisi toimii maapallon ja ihmiskunnan pelastamisen puolesta. Kestäviä, ympäristöä säästäviä orgasmeja!

http://www.etsy.com/shop/luvahuva?ref=seller_info


Vartalohoitajanne! Zipkinsille rintaliivit  10

Turkulaisella Zipkinsillä, 31, on söpöt A-kupin rinnat, ja hän kääntyi niiden kanssa puoleeni: "En oikein tahdo löytää pienirintaisille naisille sopivan naisellisia rintsikoita. En halua jonkun teinin H&M aloitusrintsikoita, vaan jotain tyylikästä, naisellista ja upeaa. Jotain jota haluaisit nähdä/kuvitella naisen käyttävän noiden upeiden sukkahousujen kanssa." Lupasin järjestää asian.

En silloin aavistanut, miten vähän rintaliivejä valmistetaan naisille, joiden rinnat ovat A, AA tai AAA. Melkein kaikki rintaliivien tekijät näyttävät aloittavan B-kupeista. He ilmeisesti ajattelevat, että B:tä pienemmät rinnat eivät tarvitse rintaliivejä. Mutta tietenkin myös pienirintaisen naisen pitää voida laittaa rinnoilleen viehättävät koristeet. Don't worry, Zipkins, löysin sinulle rintsikoita.

Sain myös Katilta kehotuksen keskittyä: "Hei Walter, keskity nyt niiden liivien etsimiseen! Itsellä AA-kuppi. Vetelisin ilman liivejä jos nännit eivät olisi niin eläväiset. Pakosta ostan H&M:n Hello Kitty-esiteiniliivejä, ei siinä muuten ongelmaa mutta 25-vuotiaana alan saamaan miehiltä jo kummastuneita katseita. Aikuisempia vaihtoehtoja ois kiva löytää. -Kati"

Koristelemisen lisäksi on siis kysymys myös elämäniloisten nännien taltuttamisesta! En tietenkään ymmärrä, miksi niiden ei sallita nöpöttää mielin määrin varsinkin näin keväällä. Kuka siitä pahastuisi? Mutta ehkä näistä Zipkinsille menevistä neuvoista on hyötyä myös sinulle, Kati.

Lähdetään siis liikkeelle nännientaltuttimista. Lola Lu on erikoistunut palvelemaan vain A, AA ja AAA -neitosia. Valitsin heidän melko arkisista kokoelmistaan nämä tämän kevään väreihin sopivat rintsikat. Tällaiset on myös vaaleansinisinä, ja irtoavat noin 30 eurolla + postikulut.

Lola Lu Petites
Lola Lu Petites

http://www.lulalu.com/

Kun tästä mennään eteenpäin, luksuksempaan, voi rauhassa unohtaa rahan säästämisen. Puhutaan satasen luokkaa olevista kertaostoksista. Jotkut hieman sen alle. Olen pahoillani. Jos rintasi olisivat B:eet, voisin helposti järjestää niille kauniit rintaliivit huokeammalla hinnalla. Olen vartalohoitajananne valitettavasti vielä sisäänajovaiheessa, enkä tunne kaikkia maailman alusvaatevalmistajia. Luultavasti esim. Italiasta löytyy alusvaatemerkkejä, jotka ovat kauniita ja kohtuullisen huokeita. Palaan ehkä asiaan.

Kevät on pikkubuubsien tuulettamisen aikaa. Lähde kävelemään Aurajoen rannoille ja Keskuskadulle ilman rintaliivejä ja anna raikkaan ilman tuulahtaa kauluspuseron sisään. Rintasi ovat hautuneet koko talven H&M:n teinirintsikoiden alla. Anna niiden vihdoin riemuita! Niilläkin on oikeus kevääseen! Isorintaisemmat sisaresi eivät voi tällä tavalla rintaliivittöminä tuulettaa rintojaan kaupungilla. Se on sinun erikoisoikeutesi.

Tyylitietoinen ihminen kehittää tyylinsä korostamalla omia lähtökohtiaan, ei yrittämällä muuttua toisenlaiseksi. Niinpä pienten rintojen toppaaminen ja isommaksi feikkaaminen on mielestäni aivan järjetöntä. Ei toppauksia ja push-uppeja nyt. Keväälle 2012 sopii mahdollisimman keveät rintsikat, läpinäkyvätkin, ei missään tapauksessa mustaa pienille rinnoille, vaan vaaleaa tai iloisen väristä.

Fleur of Englandin kevään ja kesän 2012 kokoelmista löysin sinulle nämä kaksi viehättävää vaihtoehtoa.

Fleur of England
Fleur of England
Fleur of England
Fleur of England

Näissä on A ja AA -kokoja ainakin joillekin rintakehän ympärysmitoille.

http://www.fleurofengland.com/department/collections/

Sitten on sellainen hienoja alusvaatteita valmistava merkki kuin Sonata. Heidän rintaliivejään ei ole tarkoitettu kaikkein arkisimpiin askareihin. Valitsin heidän kokoelmistaan sinulle kaksi vaihtoehtoa. Vähän saman tyylisiä ja erivärisiä on muitakin.

Sonata Diva
Sonata Diva
Sonata Lalique
Sonata Lalique

http://www.sonata-lingerie.com/index.php

Noista ensimmäinen sopii keskiluokkaisen poroporvarillisen järjen mukaan aikuiselle naiselle ja vaaleansininen on tyttömäinen. Luulenpa kuitenkin, että kenelläkään miehellä ei olisi mitään sitäkään vastaan, että hän näkisi sinut noissa tyttömäisissä. Vai mitä, jäbät? Olenko harhateillä?

Sonatan rintaliivejä on kolmea kokoa: S, M ja L. Rintasi voivat olla niin pienet, että S-kokoisissakin kupeissa pitsikangasta jää hiukan lepattamaan ikävästi rintojesi päällä. Eikö noissa ole kuitenkin mahdollista ottaa kuppien alareunasta pitsikangasta tarvittava määrä sisään ja ommella liika kangas rintakehän ympäri kulkevan nauhan alle, jolloin kupit pienenevät? Maailmankaikkeuteni perustuu tähän uskoon. Pysyykö neula kädessäsi? Vai pistätkö sormeesi? Turussa on joka tapauksessa ompelimoja, joissa Sonatan kuppeja kyetään helposti pienentämään. Näe itsesi huippumallina, jonka asuja pienennellään ja suurennellaan backstagella ennen catwalkille astumista.

Ja nyt, voila! H-hetki lähestyy. I. D. Sarrierin kevään ja kesän 2012 kokoelmista valitsin sinulle nämä Lolita-sarjan rintaliivit ja pikkuhousut. Voisitko hurmaavammin pukeutua?

I D Sarrieri Lolita Triangel Bra
I D Sarrieri Lolita Triangel Bra
I D Sarrieri Lolita V-string
I D Sarrieri Lolita V-string
I D Sarrieri Lolita V-string
I D Sarrieri Lolita V-string

B-kuppeja käyttävälle naiselle I. D. Sarrierilla on vielä yksi Lolita-vaihtoehto. (Näitä on myös L-kokoa! Sen todella haluaisin nähdä, kun nämä vedetään L:ille!! Voisko joku D-kuppinainen, please, näyttää sen mulle?!)

I D Sarrieri Lolita Bandeau Bra
I D Sarrieri Lolita Bandeau Bra

http://shop.sarrieri.com/

Jos päätät sijoittaa muutaman satasen, pystyt näillä vinkeillä taatusti lyömään alusvaatteillasi tajut kankaalle turkulaisen missitoimistonkin kandidaateilta.

Jos et kuitenkaan koe mitään näistä rintaliiveistä itsellesi sopivaksi, pukeudu Zinkën Lace Jumperiin. Pitsijumpperiin!

Zinkë Lace Jumper
Zinkë Lace Jumper

http://shopzinke.com/

Oli hauskaa viettää aikaa pienten rintojesi seurassa! Iloista kevättä Zipkins ja Kati!

Vartalohoitajanne Walter