Merimaa backstagella

  • Walter de Camp

Tänään on Tavastian rockklubin 40-vuotisjuhlat. Kuvasin eilen videon, jossa Juhani Merimaa esittelee Tavastian legendaarista backstagea.

Merimaa on johtanut Tavastian rockklubia lähes koko sen 40-vuotisen historian ajan. Hän on kaikkien rokkareiden ja rockdiggareiden arvostama ja suorastaan rakastama henkilö. "Tavastian Merimaa".

Hän myös tietää käytännöllisesti katsoen kaiken, mitä rockmaailmassa Suomessa tapahtuu. Huom! käytännöllisesti katsoen. Tässä videossa Merimaa nimittäin sanoo, että hän ei ole koskaan nähnyt Tavastian takahuoneessa harjoitettavan seksiä. Hän ei kiistä, etteikö sitä olisi voinut tapahtua.

Tästä voidaan vetää se johtopäätös, että Merimaa ei ole itse harrastanut seksiä klubinsa takahuoneessa. Olisihan hän muuten nähnyt itsensä, vai kuinka?

Minäkään en ole nähnyt itseäni harrastamassa seksiä Tavastian takahuoneessa, enkä ketään muutakaan niissä puuhissa.

Sen sijaan Cityn toimittaja Jaana Rinne on nähnyt itsensä harrastamassa seksiä Tavastian backstagella. Tälläkin hetkellä netistä on löydettävissä Jaana Rinteen City-lehdelle vuonna 2000 tekemä Wallu Valpion haastattelu, jossa Valpio - kehuttuaan aikaisemmin huikeista seksiseikkailuistaan Tavastian bäkkärillä - tunnustaa, että hän ei totta puhuen ole koskaan harrastanut seksiä Tavastian takahuoneessa. Siihen sanoo Jaana Rinne: "Minä olen. Those were the days."

Minusta ei ole mitään syytä epäillä Jaana Rinteen sanoja.

Tässä tämä video. Oma vähäpätöinen antini rakastamani rockklubin täyttäessä pyöreitä vuosia.

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi