Parinvaihtajien seksiretki "onnistui"

  • Walter de Camp

Te Rakkaat Lukijat varmaan muistatte viime viikkoisen hässäkän ja huolitulvan, joka syntyi kun tulin kirjoittaneeksi liian tarkkoja paikka- ja aikatietoja parinvaihtajien (www.finswingers.fi) viime lauantain laivaretkestä.

Jouduin poistamaan blogimerkinnän, kun muutamat seksiristeilylle buukkautuneet pariskunnat huolestuivat anonyymiudestaan.

No niin, nyt se lauantai-ilta ja sunnuntain vastainen yö laivalla ovat takana päin. Ulkopuolisten häirintää ei tapahtunut. Parinvaihtajien seksiristeily "meni erittäin onnistuneesti", minulle on kerrottu.

Mutta en tiedä sen tarkempaa. Voisivatko jotkut pariskunnat, please, kertoa millaista menoa teillä siellä oli?! Kun te viime viikolla kirjoititte tämän blogin kommenteissanne huolistanne, avautukaa nyt toki iloisista muistoistanne. Älkää jättäkö tämän blogin lukijoita epätietoisuuteen!!

Tarinaa, please!

1 kommentti

Anonyymi

24.3.2011 23:28

Ihan sika hyvä meininki just joo.. Onneksi tapasin normaalin miehen joka ei ollut mikään swingeri. Enemmän kaikki risteilyn munakkaat hoonas mun äijän hanuria kun mun näyttävän nuoren blondin just vahattua vaniljan tuoksuista posliinia tai valkastua kakkosta. Jotenkin tuntuu että kaikki piilohomot puhuu meidät naiset mukaan näihin sessioihin jotta pääsevät kontaktiin kaltaistensa runkkarien kanssa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi