Pervoilua naisten vaatekaupassa

  • Walter de Camp

Oi, miten hyvältä tuntuu pervoilla naisten vaatekaupassa! Niin paljon paremmalta kuin puuduttava normaalius.

JÄTKÄT,

kerron nyt teille, miten tekin voitte koska tahansa kaupungilla ollessanne tuntea itsenne pervoiksi. Ja nauttia siitä.

Tehkää perässä.

Astun rohkeasti naisten vaatekaupan ovesta sisään. Funtsikaa, miten erilaiseen kaupunkimaailmaan välittömästi joudun. Hetki sitten näin myös miehiä, nyt olen ainut tai lähes ainut mies kymmenien naisten keskellä. Voin kuvitella tulleeni haaremin vaateosastolle. Ja minähän EN OLE leikattu EUNUKKI.

Kaupassa mylläävät naiset eivät varmaankaan kiinnitä minuun vähäisintäkään huomiota. He ovat kiihkeän shoppailunsa lumoissa. Silti minusta tuntuu, että joku saattaa katsella minua. Mitä tuo mies täältä hakee? Onkohan se JOKU PERVO?

Alan kosketella ja kopeloida NAISTEN vaatteita!!! Niinhän kaikki naisetkin siinä kaupassa tekevät. Mutta naisten kohdalla se on ymmärrettävää. Minkä ihmeen takia minä olen siellä kopeloimassa niitä?

Koskettelen tietenkin kaikkein uskaliaimpia mekkoja ja hameita. En ole retkeilyvaatteiden kaupassa. Tunnustelen hyppysissäni, miltä jokin ohut hamekangas tuntuu.

Katsooko joku nainen minua, kun pidän kädessäni minihametta ja tuijotan sitä lasittunein silmin, joiden munat ovat pullistuneet? Ajatteleeko hän, että olen NORMAALI PERVO vai TRANSSU??! Luulevatko kaikki, että olen ostamassa mekkoa itselleni?!

MUTTA, HEPUT,

tämä pervoilu saa uuden luonteen, jos olette naisten vaatekaupassa naisystävänne kanssa? Viimekertaiseen blogiini tuli kommentti eräältä veljeltä: "Kannattaa muistaa että vaatekaupoissa on usein muutenkin ihan mukavasti katseltavaa - aktiivisesti vaatteita ostavat naiset ovat muita paremman näköisiä."

Jep. Pällistelen siis muita naisia vaatteisiin innostuneen naisystäväni huomaamatta.

Sitten poimin vaatetangolta jonkin mekon, vaikka en kuvittelisikaan sen sopivan naisseuralaiselleni. Menen näyttämään sitä hänelle. Hän toteaa heti, että se ei sovi hänen tyyliinsä. Ei sovikaan todennäköisesti, sanon, mutta voisitko silti sovittaa tätä.

Naiset ovat valmiita sovittamaan mitä tahansa.

Menemme sovituskopeille. Jään ensin ulkopuolelle, mutta hetken kuluttua, kun oletan että nainen on riisumassa vaatteitaan, tuikkaan pääni verhojen lomasta koppiin!

Kas, hän on juuri kuoriutumassa alusvaatteisilleen!! Pujahdan sovituskoppiin hänen seurakseen.

Naisseuralaiseni on nyt yhtäkkiä siinä vierelläni alusvaatteisillaan!! Sama nainen, jonka kanssa hetki sitten kävelimme täysissä pukeissa kadulla. Minulla on edelleenkin vaatteet päällä, mutta hän on stringeissään!!

MIKÄ RIEMU!

Aah, miten ihanan näköinen olet! huokaan (huohotan). Kierrän käteni hänen ympärilleen ja kopeloin hänen puolipaljasta peppuaan. Naisten vaatekaupan sovituskopissa!!!

Hän työntää minut luotaan. Ei nyt ole aikaa tällaiseen muhinointiin, nythän ollaan sovittamassa vaatteita, ÄÄLIÖ. Hän pukee ylleen sen älyttömän mekon. Minä survon käteni sen helman alle, ja taas minut sysätään kauemmaksi.

Sitten seuraan virnistellen mekon riisumista ja normaalien vaatteiden pukemista uudelleen päälle. WHAT A SHOW! Joskus onnistun siinä tuoksinassa nappaamaan pari outoa valokuvaa, joissa naisseuralaiseni on puolipukeisillaan sovituskopissa.

En todellakaan ymmärrä niitä miehiä, jotka jättävät tämän tapaiset nautinnot väliin. Kaupunki on täynnä pervoja mahdollisuuksia.

2 kommenttia

Anonyymi

16.2.2010 17:43

Mitä pervoilua tuo on?? Kiva kun Walter on jo siinä iässä, että uskaltaa kopeloida naistaan sovituskopin suojissa. Huh huh miten PERVOA! Voi vaan kuvitella miten tylsää siellä peittojen alla on... Valot päällä, huh miten PERVOA!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

16.2.2010 18:42

On myös olemassa miehiä jotka yllättävät vaimonsa joskus iloisesti tuomalla vaikka uuden hameen. Voinhan sen sitten vaihtaa jos nyt sattuu että koko on vähän pielessä. Niin että eivät kaikki miehet koe vaatekaupassa käyntiä pervoksi. Ei edes naistenvaatekaupassa. Mahtaisiko Walter edes selvitä kuivin housuin ALUSVAATEKAUPASTA!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi