Rakkauden ammattilaiset

  • Walter de Camp

Juuri äsken viisi naista tarjoutui rakastelemaan kanssani tänä yönä. Ja nyt jätkä istuu tietokoneen ääressä! Torjui tarjoukset. Vaikka neljä naisista oli oikein kauniita ja kivan tuntuisia. Viides näytti kolealta.

Valtava kysyntäni naismaailmassa selittyy sillä, että kävelin vähän ennen puolta yötä noin 150 metriä Eerikinkatua Helsingin keskustassa. Naisia oli vain viisi, koska oli maanantai-yö.

Eerikinkadusta on tullut Helsingin johtava huorakatu. Aleksis Kivenkadulla Kalliossa ei ole liikahtanut lehtikään enää ainakaan kymmeneen vuoteen. Prostituutio on palannut keskustaan, missä sitä vanhoina aikoina aina harrastettiin.

Eerikinkatu ei toki ole ainoa katu, jolla prostituoidut Helsingin keskustassa päivystävät. Eräänä yönä kun olin kulkemassa Vanhan ylioppilastalon ohitse Mannerheimintiellä, kuulin olkani takaa naisen ilahtuneen äänen: "Hei!". Käännyin katsomaan. Minua moikannut pienikokoinen nainen oli hyvin kaunis ja ihanan tuntuinen. Pikana sydämeen uppoava. Ehdin miettiä, että missä olemmekaan mahdollisesti tavanneet. Sitten nainen sanoi: "Haluatko rakastella kanssani."

Olisi epärehellistä väittää, etten olisi halunnut. Jatkoin kuitenkin urheasti matkaa yksin yöhön silmämunat utuisina.

Tietenkin minusta tuntuu aika omituiselta, että minulle niin tutusta, tuhansia kertoja koluamastani Eeikinkadusta on tullut ilotyttöjen katu. Työpaikkani oli aikoinaan jonkin aikaa Eerikinkadulla. (Minäkin olen ollut töissä, joskin erittäin väljästi.) Jonain toisena aikana asuin Kalevankadun ja Fredan kulmassa. Niihin aikoihin Eerikinkadulla ei liikkunut ainuttakaan prostituoitua.

Tilanteen dramaattisesta muuttumisesta ottanevat syyn omaan piikkiinsä presidentti Tarja Halonen ja muut johtavat poliitikot, jotka ovat niin kiihkeästi ajaneet EU:n laajentumista.

Mitään ei anyway enää ole tehtävissä. Niillä poliiseilla oli luultavasti ihan kiva iltapuhde, jotka kuukausi pari sitten kävivät neljässä keskustan seksiravintolassa tarkistamassa siellä olevien prostituoitujen henkilöllisyyspapereita. Muistaakseni kolme prostituoitua onnistuttiin ratsian tuloksena poistamaan maasta.

1 kommentti

Anonyymi

17.11.2010 12:41

Omenahotellit ovat näppärästi ymmärtäneet myös tämän ja rakentaneet kohdeyleisölle oman Omenahotellin, johon kaikki rakkaudennälkäiset lemmentavoittelijat voivat rauhassa mennä panemaan.

Mutta pikkasen täytyy sanoa, että nyt Walter ei oo ihan ajantasalla. Kyllähän Aleksis Kiven Katu alkaa taas kukkimaan noista rakkaudenammattilaisista. Autoa pysähtyy ja joku onnekas pääsee kyytiin. Raha vaihtaa omistajaansa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi