Säärihoitajanne tiedottaa!

  • Walter de Camp

Hei säärikaunokaiset! Sekä miesystävänne!

Jo aiemmin ylistämäni englantilainen nettisukkakauppa Stockingshq ilmoitti kolme tuntia sitten saaneensa myyntiin uuden italialaisen sukkamerkin Nylonican tuotteita.

Nylonicalla on aivan uskomaton määrä erivärisiä sukkia. Eri värejä on saatavilla sekä ohuissa että paksummissa malleissa, sekä sukkahousuissa, stay-upeissa että liivien kanssa käytettävissä sukissa.

Ja hinnat ovat varsin edulliset.

En ainakaan tiedä toista vastaavaa tarjontaa.

Siis esimerkiksi tässä kuvassa olevat 55 denierin stay-upit eivät mustina ole mitään ihmeellistä, mutta ne voi hankkia yhdeksässä eri värissä, jotka ovat musta, air force blue, aqua, baby blue, baby pink, deep lilac, rose pink, royal blue ja turquoise. Joissain malleissa on tarjolla vielä kolme muuta, ruskean sävyistä väriä.

Nylonica-sukat Stockingshq-kaupasta
Nylonica-sukat Stockingshq-kaupasta

Visioikaa itsenne astumassa air force blue -säärillä sisään kapakkaan, missä kaikki muut naiset ovat mustasäärisinä! Sitä kateuden määrää!!!

Ennenaikaista naiskollegojesi sappikivileikkausta!

Ja nämä sukat maksavat noin 13 euroa + noin vitosen postikulut. Postikulujen osuus tietenkin vähenee, jos tilaa useampia sukkia ja sukkahousuja kerrallaan.

Koko tarjonnan näette tästä:

http://www.stockingshq.com/nylonica-m25

PS

Koska ajattelen jatkuvasti sääriäsi, olen onnistunut löytämään Puolasta erään sukkatehtaan, jolla on tosi hienoja, kuvioituja sukkahousuja noin vitosen hinnalla. Se on myöskin sellainen merkki, jota tuskin kukaan täällä vielä tuntee, joten sellaiset sukkahousut poikkeaisivat kaikkien muiden naisten sukkahousuista.

Tässä on vain vielä se ongelma, että kyseisen valmistajan tuotteita on äärettömän hankala tilata. He lähettävät laskun, joka pitää käydä pankissa maksamassa. Mahdotonta!

Koska puolan kielen taitoni on ruosteessa, olen pistänyt erään puolaa hallitsevan naistuttavani lähettelemään heille sähköpostia ja esittämään toivomuksia maksupalvelun parantamisesta. Jos se johtaa tulokseen, tämän blogin lukijat kuulevat asian ensimmäisinä Suomessa.

Hurmaa miehet ja nujerra naiset säärihoitaja Walterin avulla!

3 kommenttia

Leccare

12.12.2011 13:35

Jotenkin visioin itseni astumassa kuvan mallia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

_Smiley_

16.12.2011 10:41

Kiitos Walter, tämä tieto hivelee sääriäni. Sitten kun vielä tietäisi mikä on optimaalinen hameen malli ja helman pituus lyhyelle tiimalasimalliselle tytölle. Muotimaailma sortaa minua ja naiseuttani käyttämällä esittelyyn vain pitkiä suoravartaloisia ihmisiä. :(

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

7.1.2012 04:45

Jos tässäkin vain myydään sukkia, niin voisiko olla linkki suoraan noihin kuvan sukkiin? Ei kiinnosta selata katalogia, tulee kuitenkin valitsemisen vaikeus. Nuo kuvassa olevat näyttävät kivoilta, miksi ei ole suoraan linkkiä niiden tilaamiseen?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi