Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on sukat.

Säärihoitajanne tiedottaa! Jenny Penny  2

Viime viikolla maailmaan putkahti kevätauringon paistaessa uusi sukkamerkki Jenny Penny. Sain siitä viestin sähköpostiini.

Te, tämän blogin kovia kokeneet lukijat, olette nyt Suomessa varmasti jotakuinkin ainoita ihmisiä, jotka tietävät yhtään mitään Jenny Pennyistä. Tässä neljä poimintaani Jenny Pennyjen joukosta.

Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny
Jenny Penny

Näitä valmistaa Jenny Penny Legwear, mutta en tiedä ko. firmasta mitään. Ehkä Jenny Penny on brittiläinen, sillä näitä voi ostaa vain yhdestä ainosta sukkakaupasta.

http://www.stockingsdirect.co.uk/jenny-penny.html

Tämä ei ole se englantilainen sukkakauppa, jota aina mainostan. Olen kuitenkin tilannut kamaa myös tästä kaupasta, ja kaikki on sujunut erittäin sutjakkaasti. Voisin olettaa, että he eivät ottaisi Jenny Pennyjä myyntiin, jos niiden laatu ei olisi hyvä. Ehkä Jenny Penny on heidän oma merkkinsä??

But who cares! Hienoja sukkiksia joka tapauksessa, vai mitä? Kun pukeudut Jenny Pennyihin, ei ole todennäköistä, että toisia samanlaisia kävelisi vastaan.

Sädehtivää kevättä!

T: säärihoitajanne


Säärihoitajanne tiedottaa! susi78:lle stay-upit  11

Pretty Pollyn keväisiä sukkahousuja esitellyttä "Säärihoitajanne tiedottaa!" -blogimerkintää kommentoidessaan susi78 kirjoitti, että hän käyttää mielummin stay-upeja. Very good, niinpä lupasin hoitaa hänen säärensä. Joten:

Hei susi78!

Stay-upeissa ei ole tänä keväänä kovinkaan paljon hyviä kuviollisia malleja. Sukkahousumallistot suunniteltuaan firmojen tyypit näyttävät lamaantuneen ja häipyneen drinkeille. Joudut kävelemään tänä keväänä kaupungilla suurimman osan aikaa yksivärisissä stay-upeissa. Älä huolestu, myös se tulee näyttämään erittäin hyvältä!

Charnos Semi-Opaque
Charnos Semi-Opaque

Nämä Charnos Semi-Opaquet sopivat mielestäni sinulle erityisen hyvin. Huomaa kuitenkin, että jos sinkkunainen pukeutuu näihin stay-upeihin ja sallii jonkun miehen nähdä ne, hän on hyvin suuressa vaarassa menettää vapautensa. Nämä luovat yhtä aikaa seksikkään ja pehmeän vaikutuksen, mikä saa miehen haluamaan sellaisen naisen ikiomakseen.

Aristoc Ultra Shine Stay-ups
Aristoc Ultra Shine Stay-ups

Nämä Aristoc Ultra Shinet ovat klassikko. Erittäin miellyttävän tuntuiset, hieman kiiltäväpintaiset. Tunnen erään naisen, joka on käyttänyt näitä vuosia hyvin tyytyväisenä. Ne näyttävät erittäin hyvältä. Ja tuntuvat hyvältä myös käteen! Kuvittele, miten kevätaurinko kultaa tällaisissa sukissa sääresi! Näitä on neljää väriä, myös mustat. Kannattaa aina kuitenkin huomata, että kiiltäviä mustia sukkia tai vaatteita ei kannata hankkia hoikentamistoiveissa. Kiiltävä musta ei hoikenna. Mielestäni keväällä kannattaa suosia kiiltäviä ihonvärisiä sukkia. Ne ovat kiitos auringolle! Nämä samoin kuin sukkanauhojen kanssa käytettävät vastaavat sukat maksavat suosimassani sukkakaupassa vajaat 7 euroa. Ne ovat vuodesta toiseen sen kaupan myydyimmät sukat.

Aristoc Ultra Shine Stockings
Aristoc Ultra Shine Stockings
Le Bourget Essential
Le Bourget Essential

Jos pidät hienoista sukansuista, nämä Le Bourget Essentialit ehkä miellyttävät sinua. Upea sukansuu!

Trasparenze Xochipilli
Trasparenze Xochipilli

Trasparenzen Xochipillit vauhdikkaimpaan kevätpäivääsi ja -iltaasi!

Nämä kaikki voi ostaa tästä kaupasta: http://www.stockingshq.com/hold-ups-c2

Viel Spass, niin kuin saksalaiset sanovat, eli paljon hauskaa sinulle!

Walt(susi)


Säärihoitajanne tiedottaa!  3

Hei säärikaunokaiset! Sekä miesystävänne!

Jo aiemmin ylistämäni englantilainen nettisukkakauppa Stockingshq ilmoitti kolme tuntia sitten saaneensa myyntiin uuden italialaisen sukkamerkin Nylonican tuotteita.

Nylonicalla on aivan uskomaton määrä erivärisiä sukkia. Eri värejä on saatavilla sekä ohuissa että paksummissa malleissa, sekä sukkahousuissa, stay-upeissa että liivien kanssa käytettävissä sukissa.

Ja hinnat ovat varsin edulliset.

En ainakaan tiedä toista vastaavaa tarjontaa.

Siis esimerkiksi tässä kuvassa olevat 55 denierin stay-upit eivät mustina ole mitään ihmeellistä, mutta ne voi hankkia yhdeksässä eri värissä, jotka ovat musta, air force blue, aqua, baby blue, baby pink, deep lilac, rose pink, royal blue ja turquoise. Joissain malleissa on tarjolla vielä kolme muuta, ruskean sävyistä väriä.

Nylonica-sukat Stockingshq-kaupasta
Nylonica-sukat Stockingshq-kaupasta

Visioikaa itsenne astumassa air force blue -säärillä sisään kapakkaan, missä kaikki muut naiset ovat mustasäärisinä! Sitä kateuden määrää!!!

Ennenaikaista naiskollegojesi sappikivileikkausta!

Ja nämä sukat maksavat noin 13 euroa + noin vitosen postikulut. Postikulujen osuus tietenkin vähenee, jos tilaa useampia sukkia ja sukkahousuja kerrallaan.

Koko tarjonnan näette tästä:

http://www.stockingshq.com/nylonica-m25

PS

Koska ajattelen jatkuvasti sääriäsi, olen onnistunut löytämään Puolasta erään sukkatehtaan, jolla on tosi hienoja, kuvioituja sukkahousuja noin vitosen hinnalla. Se on myöskin sellainen merkki, jota tuskin kukaan täällä vielä tuntee, joten sellaiset sukkahousut poikkeaisivat kaikkien muiden naisten sukkahousuista.

Tässä on vain vielä se ongelma, että kyseisen valmistajan tuotteita on äärettömän hankala tilata. He lähettävät laskun, joka pitää käydä pankissa maksamassa. Mahdotonta!

Koska puolan kielen taitoni on ruosteessa, olen pistänyt erään puolaa hallitsevan naistuttavani lähettelemään heille sähköpostia ja esittämään toivomuksia maksupalvelun parantamisesta. Jos se johtaa tulokseen, tämän blogin lukijat kuulevat asian ensimmäisinä Suomessa.

Hurmaa miehet ja nujerra naiset säärihoitaja Walterin avulla!


Hanki Halloween-sukat  2

Jos ryhdyt heti toimeen, voit ehkä vielä ehtiä saamaan Halloween-juhliin tällaiset Happy Halloween-sukat. Näitä on eri värejä.

En ole aivan varma loistaako näiden sukkien suuosassa oleva teksti pimeässä, mutta tältä firmalta voit tilata näitä sukkia sellaisina, että he laittavat sukan suuosaan haluamasi tekstin, esim. etunimesi, pimeässä loistavalla kirjoituksella.

Siis jossain hämärässä klubissa nimesi loistaa sukan suulla! Voit tilata sukkiisi minkä tahansa tekstin, mutta alan klassikko - My husband is out of town - on liian pitkä, hei. Se sopii paremmin tiukan t-paitasi rintamukseen.

Happy Halloween!

http://www.stockingirl.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=miccina&Product_Code=HSGS&Category_Code=


Paras sukkakauppa  2

Lienee vähintään hellyttävää, että mies omistaa koko elämänsä naisten säärien somistamiseen. Englantilainen David perusti kymmenisen vuotta sitten sukkien myyntiin erikoistuneen nettikaupan nimeltään "Sukkapäämaja" eli

http://www.stockingshq.com/

Siitä pitäen David on raatanut yöt ja päivät järjestääkseen naisille (ja heidän miesystävilleen) mahdollisuuden hankkia mahdollisimman edullisesti monenlaisia hienoja sukkia. Hän aloitti myymällä stayup-sukkia ja liivien kanssa käytettäviä sukkia. Noina alkuvuosina oli ideana ylistellä sukkien käyttämistä ja ylenkatsoa sukkahousuja.

Sitten David tuli ostaneeksi sukkahousuja myyvän nettikaupan, ja lopulta hän yhdisti nämä kauppansa. Nyt "Sukkapäämajasta" saa sekä sukkia että sukkahousuja. Tietenkin myynnissä on myös erityisen hienoja sukkanauhaliivejä, joiden erikoisuutena on sukkanauhojen päässä olevat metalliset kiinnityslenkit. Niiden ansiosta sukkanauhat eivät vahingossa avaudu.

Stockingshg:n valikoimissa on mm. seuraavien merkkien tuotteita: Aristoc, Cervin, Cette, Charnos, Cindy, Clio, Couture, Dore Dore, Eleganti, Falke, Flore, Gerbe, Gio, Gipsy, Jonathan Aston, Le Bourget, Leg Avenue, Levante, Levee, Luisa Maria Lugli, Mura, Oroblu, Pretty Polly, Rago, Silky, Trasparenze ja Veneziana.

Tämän kaupan avulla olen huolehtinut naisystävieni sääristä jo vuosikaudet. Voin ehdottomasti suositella tätä sukkakauppaa kaikille naisille, ja naisystävänsä sääristä kiinnostuneille miehille.

http://www.stockingshq.com/