Walter de Camp

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on tuomari.

Ilmaseksin tuomarit valittu  14

Tämä oli hirveä homma, kun joutui valitsemaan hakijoiden joukosta vain kaksi ja hylkäämään kaikkien muiden hakemukset. Toisaalta tuntui ihan hyvältäkin, kun monet ilmaseksituomariksi pyrkivät naiset lirkuttelivat kaikenlaista. "Walter mussukka" ja sitä rataa.

Voisiko todellakin olla mahdollista, että kirjakustantamojen kustannuspäälliköt ja elokuvan ja teatterin ohjaajat ym. tyypit, galleristit jne. pääsevät panemaan esikoiskirjailijoiksi ja näyttelijöiksi ja taiteilijoiksi pyrkiviä? Ei voi olla totta! Sehän olisi aivan uskomatonta!

No joka tapauksessa, kaiken sen lepertelyn ym. jälkeen päädyin valitsemaan ilmaseksituomareiksi kaksi naista, ja hylkäämään kaikkien miesten hakemukset! Siis oikeesti! Nyt mä vaan odotan soittoa tasa-arvovaltuutetulta.

Tosin uskon teidän kaikkien ilahtuvan näiden kahden naisen valinnasta. Te tunnette heidät. Ja ottakaa huomioon, että VeliSkeptinen ei hakenut paikkaa. Olisin ilman muuta valinnut hänet, jos hän olisi hakenut.

Perjantai-iltana 11.11. ilmaseksituomarina toimii _Smiley_

_Smiley_
_Smiley_

http://www.city.fi/profiilit/_smiley_/

Lauantai-iltana 12.11. ilmaseksituomarina toimii kiusausko

Kiusausko
Kiusausko

http://www.city.fi/profiilit/kiusausko/

Eikö ole ihanaa? Kaikkihan te tykkäätte näistä kahdesta. Te kaikkein paatuneimmatkin nihilistit. Eikö nyt kannattaisi suorastaan mennä paikan päälle kannustamaan heitä?

http://www.sexhibition.fi/

PS Tiedote naiselle, joka on lukenut Hekumallinen Berliini -kirjani kaksi kertaa pidellen sitä yhdellä kädellä ja touhuten toisella kädellä. Olet siis nyt ulkomailla, mutta ota yhteyttä, kun olet taas Suomessa. Ehkä voin järjestää sinut tuomariksi seuraavaan kisaan.


Voi vittu! Mitä mannaa!  3

Siis tilanne on tämä:

Edellisessä postauksessa kerroin, että blogini lukijat voivat pyrkiä Sexhibition-messujen ilmaseksin SM 2011 -kilpailun tuomaristoon tuomariksi. Kaksi valitaan. Samassa yhteydessä sanoin, että messujen järjestäjä on luvannut hoitaa näille tuomareilla vielä lisähupiakin.

Okei. Hakemuksia on alkanut tietenkin tippua. Otin yhteyttä messujen järjestäjään ja kirjoitin hänelle näin:

"Äläkä unohda järkätä heille lupaamaasi lisähupia. Maineeni on pelissä."

Hän vastasi:

"Järkkään heille muutamat drinkkiliput, puuhakäytävällä onnenpyörän pyöritykset, jotta saavat tuliaisia ja tietenkin tapaamisen iki-ihanan Saana Parviaisen ja Peepin tyttöjen kanssa ja kuvat muistoksi."

Voi vittu, mitä mannaa! Puuhakäytävä...ja tapaaminen Saana Parviaisen ja Peepin tyttöjen kanssa... Nyt mua alkaa oikeesti harmittaa, että en kuulu tämän blogin lukijakuntaan enkä voi sen tähden pyrkiä ilmaseksin tuomariksi.

Te voitte. Laittakaa hakemuksia tänne: walterdecamp.pressi@gmail.com

Mä haluun myös tavata Peepin tytöt!

PS Sexhibition-messujen tämän syksyn pääesiintyjä on Tali DeMar.

Trivial-tarrat rintojen peittona! Naisten mielikuvituksella ei ole rajoja!

http://www.sexhibition.fi/


Haluatko ilmaseksin tuomariksi?  3

Kaikille lienee jo selvää, että meitsi raataa yöt ja päivät tämän blogin lukijoiden hyväksi. Ei lepoa, ei rauhaa. Heräänkin aamuisin jo kymmenen kieppeillä.

Nyt olen neuvotellut armottomalla otteella Sexhibition-messujen järjestäjien kanssa huippumiellyttävän diilin.

Seksimessut pidetään 11. ja 12.11. Helsingin jäähallissa. Siellä tapahtuu jos jonkinmoista irstasta kähmintää. Mainittakoon esim. Lotharin puuhalava, missä tänä syksynä käy juontamassa myös elokuvaohjaaja Jussi Parviaisen vaimo Saana Parviainen.

Saana Parviainen juontaa seksimessuilla.
Saana Parviainen juontaa seksimessuilla.

Messuilla järjestetään myös ilmaseksin SM-kilpailu. Tämähän on tätä huikeaa perussuomalaista neroutta, joka aikaisemmin on tuottanut eukonkannon ja suojalkapallon.

Ilmaseksikilpailussa on tuomaristo. Ja nyt olen saanut kuristetuksi lupauksen, että kaksi tämän blogin rakasta lukijaa, jotka arpeutuvin sieluin kahlaavat materiaaliani aina lävitse, pääsevät ilmaseksin SM 2011 -kilpailun tuomaristoon tuomariksi! Mielettömän pätevä homma!! Ja suurenmoinen lisä kenen tahansa CV:hen!!! Tekee varmasti voimakkaan vaikutuksen työpaikkaa hakiessa!!!!

Toinen lukija toimii tuomarina alkukilpailuissa perjantaina 11.11. ja toinen loppukilpailussa 12.11. Molemmat skabat alkavat klo 22:30. Sisään messuille pääset tietysti vip-listan kautta. Ja voit ottaa mukaan myös yhden kaverisi, joka myös pääsee sisään sinun avecina. Järjestäjät ovat luvanneet hoitaa näille valituille tuomareille muutakin lisähupia. Jokainen ymmärtää, että lisähupi seksimessuilla on enemmän kuin mitä tapahtuu mummon 70-vuotispäivillä.

Tarjoutukaa tuomariksi. Pistäkää noottia sähköpostiosoitteeseeni walterdecamp.pressi@gmail.com

Esitelkää lyhyesti itsenne. Laittakaa mukaan oikea nimenne, jotta se voidaan pistää vip-listalle. Ja yhteystiedot.

Tietenkään kaikki eivät voi tulla valituiksi. Valitsen tuomariksi pääsevät tempaisen hatusta, repäisen perseestä -menetelmällä. Valituille ilmoitan asiasta, muille en jaksa ilmoittaa mitään.

Tuomariksi pyrkivä voi olla nainen tai mies, mitä tahansa seksuaalista suuntausta tai kansallisuutta, myös vasenkätinen lesbo, jopa normaali, mutta täytyy olla 18v. Muuten ei pääse sisään.

Lähettäkää hakemuksenne viimeistään 6.11.

Nyt viestiä tulemaan tänne päin.

walterdecamp.pressi@gmail.com

http://www.sexhibition.fi/