Matkailu- ja ravintola-alan Timo Lappi, kestovalittaja

  • A77uros

Matkailu- ja ravintola-alan nokkamies Timo Lappi on varsinainen kestovalittaja. Aina kun päättäjät muuttavat koronarajoituksia niin Timo Lappi valittaa: Jos rajoituksia kiristetään, Lappi valittaa, kuinka ne syrjivät matkailu- ja ravintola-alaa. Jos taas rajoituksia kevennetään, Lappi valittaa, että matkailu- ja ravintola-alan rajoituksia ei kevennetä tarpeeksi. Tätä tapahtuu joka ikinen kerta, kun koronarajoituksia muutetaan.

Timo Lapin valittamisesta saa kuvan, että päättäjät tahallaan koronapandemian varjolla yrittäisivät ajaa majoitus- ja ravintola-alan yrittäjiä konkurssiin ja että muut alat ja yksittäiset kansalaiset saisivat tehdä koronasta huolimatta mitä haluavat. Matkailu- ja ravintola-ala on kyllä yksi pahiten koronasta kärsineitä aloja, mutta kyllä muutkin ovat kärsineet rajoituksista. Kuitenkin Timo Lapille tärkeintä tuntuu olevan majoitus- ja ravintola-alan yrittäjien rahanteko, ja koronapandemian aiheuttama kansanterveydellinen ongelma on vain majoitus- ja ravintolan-alan yrittäjien rahanteon este. Mitä väliä, että koronan takia ihmisiä joutuu sairaalaan tai pahimmassa tapauksessa kuolee.

Tällä jatkuvalla valittamisellaan Timo Lappi on saanut aikaan sen, että minun silmissäni hänen uskottavuutensa on nollassa. Vaikka hän jatkossa valittaisi ihan asiallisesta syystä, lyön hänen kirjoitukseensa leiman "aiheeton valitus". Matkailu- ja ravintola-alan on turha hakea koronaongelmiinsa sympatiaa niin kauan kuin järjestön nokkamiehellä mielessä vain yrittäjien rahanteko kansalaisten terveydestä välittämättä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus