Tilaa ravintolalahjakortti netistä – Tässä parhaat ravintolat

  • Best of

Lahjakortti ravintolaan ovat yleinen lahjaidea, ihan ympäri vuoden. Suurimpaan osaan ravintoloista voi ostaa lahjakortteja, mutta päätin nyt listata vain ravintoloita, joihin on mahdollista ostaa lahjakortti suoraan netistä.

Ravintolalahjakortit
Ravintolalahjakortit

Ravintolalahjakortti täytyy tietysti ostaa lahjansaajan lähialueen ravintolaan. Tästä yksinkertaisesta syystä olen listannut ravintolat sijainnin ja tyypin mukaan.

Valitse tästä kaupunki tai ravintolalahjakortin tyyppi ja siirry lukemaan lisää ravintoloista, jotka tarjoavat mahdollisuuden tilata lahjakortin suoraan netistä.

VALITSE PAIKKAKUNTA

--> Helsinki
--> Espoo

(lisää paikkakuntia tulossa mahdollisimman pian...)

VALITSE KATEGORIA

--> Brunssilahjakortit
--> Illallislahjakortit

TIETOA RAVINTOLALAHJAKORTEISTA

Lahjakortti ravintolaan on erittäin helppo tilata suoraan netistä, mutta usein seuraavat asiat saattavat mietityttää. Käydään ne nyt läpi ja sitten voit siirtyä tilaamaan lahjakortteja, jos siltä tuntuu.

LAHJAKORTIN TILAAMINEN NETISTÄ

Valitettavasti vieläkin vain harva ravintola tarjoaa lahjakorttejaan netissä. Toivommekin, että tämä listauksemme auttaa sinua löytämään sopivan lahjakortin helpommin. Tilaaminen tapahtuu, kuten normaalissa verkkokaupassa. Laitat haluamasi tuotteet ostoskoriin ja tilaat. Lahjakortteja voit ostaa joko ravintoloiden omien verkkosivustojen kautta tai kolmannen osapuolen palvelusta, minne ravintolat ovat listanneet tuotteensa, koska eivät ole halunneet kehittää omia maksutapoja ja verkkokauppa.

LAHJAKORTIN VOIMASSAOLOAIKA

Ravintoloiden lahjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä, jos toisin ei ilmoiteta. Teemalahjakorttien voimassaolo saattaa vaihdella, mutta tämä ilmoitetaan aina tuotesivulla. Esimerkiksi vain kesäaikaan tarjolla olevat kesäravintolat myyvät lahjakortteja, jotka tulee käyttää seuraavan kesän aikana. Ymmärrät varmaan idean :)

LAHJAKORTIN TOIMITUS

Lahjakortit toimitetaan valintasi mukaisesti joko elahjana tai postitse. E-lahjat toimitetaan siis sähköpostitse sinulle tai lahjansaajalle ja lahjakortti voidaan käyttää suoraan puhelimesta näyttämällä. Halutessasi lahjakortin postitse, voit valita toimituksen joko sinun osoitteeseen tai suoraan lahjansaajalle. Helppoa kuin mikä!

LAHJAKORTIN MAKSAMINEN

Lahjakorttien maksaminen verkkokaupassa onnistuu normaali verkko-oston tapaan. Voit valita seuraavista maksutavoista mieleisesi:

1. Verkkopankki
2. Pankkikortti
3. PayPal
4. Lasku
5. Lahjakortti

LAHJAKORTIN SUMMA

Lahjakortteja myydään monin tavoin. Voit valita lahjakortin, mikä on hinnoiteltu valmiiksi (yleisin tapa teemalahjojen kohdalla) tai sitten saat valita valmiiksi asetetuista summista, kuten 20€, 50€, 100€, 150€ tai 200€. Osa ravintoloista tarjoaa myös täysin avoimen hinnoittelun, eli voit valita itse summan 20 eurosta alkaen.

RAVINTOLALAHJAKORTIN TILAAMINEN LAHJAKSI

Ravintolalahjakortin tilaaminen lahjaksi on erittäin yleistä ja toimii hyvin myös silloin, kun lahjan hankkiminen on unohtunut ja tarvitset lahjan heti. Lahjakortin tilaamiseen menee noin 5 minuuttia ja tilauksen tehtyäsi se toimitetaan heti lahjansaajan sähköpostiin. Tarvitset siis ainoastaan lahjansaajan sähköpostiosoitteen, jotta lahja saadaan toimitettua perille heti. Vaihtoehtoisesti voit tilata lahjakortin omaan sähköpostiisi ja sitten tulostaa sen ja antaa näin lahjakortin suoraan juhlakalulle kouraan. Jos olet ajoissa liikenteessä, niin voit tietysti tilata lahjakortin myös postilla toimitettavaksi suoraan sankarille.

Tiedätkö lisää hyvä ravintoloita, joihin on mahdollista ostaa lahjakortti suoraan verkkokaupasta? Kerro niistä minullekin sähköpostilla (bestofthecity (at) outlook com) ja lisätään ne listoille!

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.