Bug Busters

Luteiden torjunnassa tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa, jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina.

Luteiden torjunta on vaativaa työtä

Aikuinen lude
Aikuinen lude

Luteiden torjunta on ammattilaisten heiniä, eikä luteita kannata lähteä itse tuhoamaan, koska ne siirtyvät helposti naapurihuoneistoon tai muihin huoneisiin.

Luteista pääsee eroon hyvinkin helposti valitsemalla oikea kumppani sekä toteuttamalla torjunta suunnitelmaa jonka asiantunteva kumppani on laatinut.

Tehokkain torjunta muoto on lämpötorjunta, jossa luteet tuhotaan erittäin tehokkaasti korkean lämmön myötävaikutuksella. Lämpötila nostetaan erittäin nopeasti yli +70c asteeseen ja jota ylläpidetään 2-4h, riippuen huoneen koosta ja siellä olevien tavaroiden ja huonekalujen määrästä.

Lämpö torjunnassa kuolee luteet, nymfit sekä luteen munat. Lämpö torjunnassa ei tarvitse hävittää huonekaluja. Lämpötorjunta tulee kaiken kaikkiaan edullisemmaksi kuin myrkytykset.

Lisää tietoa luteista löydät osoitteesta
https://www.ludetorjuntabugbusters.fi/lude
ja niiden hävittämisestä löydät kotisivuiltamme
https://www.ludetorjuntabugbusters.fi