Kesähäät tulossa – Häälahja ideoita

  • EssiN

Onpas ollut mukava kesä ainakin tähän asti ja lämpöä sekä aurinkoisia päiviä on riittänyt. Toivottavasti lämpimät päivät jatkuvat, vaikka vesisadettakin kyllä välillä toivoisi tämän kuivuuden keskellä.

Kesä tarkoittaa myös sitä, että monet viettävät kesähäitä. Minun ystävänikin menee pian naimisiin, joten ajattelin tällä kertaa kirjoittaa häälahja ideoista. Yleensähän hääkutsuun on kyllä ilmoitettu listaa lahjatoiveista, mutta esimerkiksi ystäväni kohdalla lahjatoiveita ei ollut kirjattu kutsuun lainkaan.

Tällaisessa tapauksessa häälahjoja voi olla vaikea miettiä, mutta on muutamia lahjoja, jotka kelpaavat lähestulkoon satavarmasti. Seuraavassa muutamia varmoja häälahja ideoita.

Häälahjaksi rahaa
Raha on lahjoista ehkä persoonattomin, mutta se tulee varmasti tarpeeseen monelle tuoreelle avioparille. Häät nimittäin maksavat yleensä todella paljon ja kun siihen päälle lisätään myös häämatkat, niin häät voivat helposti maksaa yli 10,000 euroa. Mikäli et millään itse keksi sopivia häälahja ideoita, niin raha kelpaa varmasti aina. Sopiva rahasumma häälahjaksi on noin 50 euroa.

Häälahjaksi lahjakortti
Lahjakortti sopii häälahjaksi ihan yhtä hyvin kuin rahakin. Lahjakortin voi hankkia melkeinpä mihin tahansa liikkeeseen, kylpylään tai vaikkapa hotelliin, mutta se kannattaa kuitenkin valikoida siten, että siitä on hyötyä niin sulhaselle, kuin morsiamellekin. Itse hankin morsiamelle sekä sulhaselle molemmille vaatekauppojen lahjakortit. Vaatteitahan aina tarvitaan, joten tässä pieni tärppi myös muille. Erilaisia vaatekauppoja ja kenkäkauppoja löydät muun muassa täältä.

Häälahjaksi elämyksiä
Elämyslahja on hyvä ja mieleenpainuva häälahja idea, mikä pyöri hetken myös omissa lahjasuunnitelmissani. Elämyslahja kannattaa valita hääparin harrastusten tai mielenkiintojen mukaan. Lahjaksi sopii esimerkiksi purjehdusretki, tanssikurssi, kokkauskurssi tai muu kokemus, jonka aviopari voi toteuttaa yhdessä.

Häälahjaksi designia
Monella tulevalla avioparilla on kaapit ja nurkat varmasti täynnä kippoa ja kuppia. Häälahjaksi voi kuitenkin ostaa klassisia ja ajattomia lahjoja, jotka pysyvät aina muodissa ja vain nostavat arvoaan ajan myötä. Alvar Aallon suunnittelemat maljakot toimivat varmasti, kuten myös Arabian astiat. Näissä tuotteissa arvo säilyy ja ne sopivat aina hyvin sisustukseen.

Häälahjaksi herkkukori
Kukapa ei pitäisi hyvästä ruoasta ja juomasta. Mikäli painiskelet häälahjaidean kanssa, niin herkkukori on yksi varteenotettava vaihtoehto. Pakkaa koriin esimerkiksi laadukasta suklaata, hyvää viiniä, kynttilöitä, hyviä juustoja, keksejä, itsetehtyjä pikkuleipiä tai muita herkkuja. Älä tietenkään käytä mitään Pirkka tuotteita, perinteisiä panda suklaita ja sitä halvimpia juomia, vaan panosta oikeasti laatuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus