Löytö: Silent Disco

  • Juulia

Tämän kesän hauskin perjantai-iltojen aktiviteetti on Silent Disco! Kuulokkeet vain päähän, ja hetkessä olet omassa pikku bilekuplassasi! Kyllä, olen täysin hurahtanut... enkä ole ainoa.

Kävimme ystävieni kanssa ihka ensimmäisessä tapahtumassa vajaa kuukausi takaperin: satoi vettä ja kaikkia vähän väsytti. Uteliaisuus kuitenkin voitti, ja taivalsimme säätä uhmaten Töölöön, Freedom Barin terassille. Jengiä ei ollut kuin kourallinen, ja hieman oudollehan se discolle sopimattomassa hiljaisuudessa joraileva porukka näytti. Fiilis nousi kuitenkin salamannopeasti, kun saimme luurit korvillemme: I'm Too Sexy kajahti tajuntaani, ja ympärille ilmestyi taianomaisesti tolkuttoman hauskat bileet!

Lähtötilanteesta huolimatta jaksoimme hillua Freedomissa lopulta yli kaksi tuntia. DJ luukutti hittejä aina kultaiselta 80-luvulta Pharrellin Happyyn saakka. Lattialta ei yksinkertaisesti kyennyt poistumaan, ja meininki oli jotenkin lämpimän yhteisöllistä. Huvittelin ottamalla kuulokkeet päästäni vähän väliä ja ihastelemalla, miten suuri vaikutus musiikilla fiilikseen on - ilman luureja ankea sää otti olosta heti niskalenkkiä. Luurit takaisin päähän ja simsalabim, bileet jatkuivat taas! Lopulta olisin halunnut viedä luurit mennessäni mukaani, niin koukkuun niihin jäin.

Silent Disco
Perjantaisin 20-02
Freedom Bar
Mäntymäki 2
00250 Helsinki

Ps. Tiedetään... voihan sitä kuunnella kuulokkeista discohittejä milloin vaan... mutta kokemus vaan ei ole sama. Ei lainkaan! Ainakaan minun mielestäni. Kaikille uteliaille lukijoille siis terveisiä: hus testaamaan!

Kirjoitettaessa soi Right Said Fred: I'm Too Sexy

4 kommenttia

licence27

9.7.2014 00:08

Muistaakseni tuo on vanha keksintö, mutta se on vaan jotenkin ollut Suomessa paitsiossa. Olisiko alkuperämää ollut Japani, Saksa vai USA? Kun töissä tarvitsee kuuloa ja taas toisaalta kuulosuojaimiakin niin kyllä sitä vähän miettiin kuinka pitkään ja kuinka usein altistuu kovaääniselle musiikille.

Monin paikoin näkee napit korvilla käveleviä, juoksevia, puhelimeen puhuvia tai muuten vaan musiikkia kuuntelevia ihmisiä, mutta ei kovin moni yksikseen tanssi kadulla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Juulia

13.7.2014 12:48

No uusia tämä juttu tosiaan ei ole, mutta enpä ole Suomessa hiljaiseen discoon aiemmin törmännyt, vai olikohan joku vuosi jossain festareilla... Hmm hatarat on muistikuvat

Henna vaan :)

11.7.2014 02:17

Englannissa ainakin oli kova juttu opiskelubilerintamalla :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marika7

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi