Puky-pyörä tarjoaa lapsille mahdollisuuden nauttia pyöräilystä turvallisesti

  • marttik

Kukapa ei tahtoisi tarjota vain parasta rakkaalle lapselleen? Pyöräilyn opetteleminen antaa lapselle mahdollisuuden parantaa omia mahdollisuuksiaan liikkua lähiympäristössä vauhdikkaammin kuin pelkästään omien jalkojen avulla. Lisäksi näinä päivinä monet lapset saavat liian vähän liikuntaa, joten mikä olisi hauskempi tapa yhdistää huvi ja hyöty kuin pyöräilyretket koko perheen kesken? Ei siis ole juuri parempaa ajanvietettä kuin nautiskella kumitassujen rullailusta asvalttia. Tämä käy tietenkin helpoiten, jos myös menopeli on parasta mahdollista laatua. Pyörät eroavat toisistaan laadun suhteen melko paljonkin, mutta jos valitset ajokiksi Puky pyörän, on se valinta, jota ei tarvitse katua. Puky-pyörät ovat laadukkaimpia ajoneuvoja, mitä lapsille näinä päivinä on tarjolla. Jos haluat siis parasta, valitse Puky.

Puky LRM
Puky LRM

Puky on valmistanut laadukkaita lasten ajokkeja jo yli 60 vuoden ajan

Pukyn menestystarina on alkanut jo vuodesta 1949, jolloin firma alkoi valmistaa lapsille menopelejä. Ensiksi valmistettiin lähinnä juniori-ikäisille sopivia potkulautoja, mutta myöhemmin valikoimaan tulivat mukaan myös polkupyörät. Tällä firmalla on siis rautainen kokemus laadukkaiden tuotteiden valmistamisesta lapsille. (Lue koko historiikki Englanniksi täältä).

Tänä päivänä yritys työllistää 100 ammattityöntekijää, jotka uurastavat saadakseen tehtyä lapsille erilaisia menopelejä, kuten polkupyöriä, kolmipyöräisiä ja potkulautoja. Puky-pyörät ovat saksalaisia laatutuotteita, jotka valmistetaan samaan aikaan sekä trendikkäiksi että turvalliseksi sekä lasten erityistarpeisiin soveltuviksi. Tietenkään laatutyötä ja huippukonseptia unohtamatta!

Puky ZLX
Puky ZLX

Puky-pyörät sopivat monen ikäiselle polkijalle

Puky-pyörät soveltuva sekä pienille että hieman isommillekin polkijoille. Valikoimassa on aivan taaperoiden ensipyöristä lähtien aina kouluikäisen hienoihin menopeleihin. Kaikissa Pukyn polkupyörissä on huomioitu se, että lapset eivät ole pieniä aikuisia. Lasten ja aikuisten kehon mittasuhteet eroavat toisistaan, joten ideaalisessa lastenpyörässä pitää ottaa muutakin huomioon kuin vain se, että se on aikuisten pyöriä pienempää kokoa. Laadukas pyörä on suunniteltukin tämä huomioiden, joten luonnollisesti Puku-pyörät on suunniteltu lasten ehdoilla. Pyörät on suunniteltu niin, että satulat ovat mahdollisimman alhaalla, jotta lasten on lyhemmillä jaloillaan helpompi päästä ylös satulan päälle.

Puky ZL12
Puky ZL12

Eikä ainoastaan lasten ehdoilla, vaan eri-ikäisten lasten ehdoilla, sillä kaksi- ja kahdeksanvuotiaat lapset tarvitsevat esimerkiksi hyvin erilaisia asioita polkupyörältä. Pyörät on siis suunniteltu ikäkauden mukaan, mikä on loistava asia lasten kannalta ajateltuna. Pyörissä on kuitenkin aina kaikki tarpeellinen varustus pikkuväelle, kuten tavarateline, soittokello ja heijastimia.

Pyörissä on runsas värivalikoima

Monelle pienelle ihmiselle voi pyörän väri olla yllättävän tärkeä. Onhan aikuisillakin omat suosikkivärinsä, joten miksi siis eivät lapset voisi nauttia polkemisesta juuri sen värisellä ajokilla kuin mikä itselle on kaikkein mieluisin? Ulkonäkö ei ole toki kaikki kaikessa, mutta kyllä se sentään jotakin merkitsee. Sen vuoksi Puky-pyörät loistavatkin kaikissa sateenkaaren väreissä: sinistä, keltaista, lilaa, mustaa, punaista… jokaiselle pikkuajajalle löytyy varmasti oma suosikkiväri.

Kun urheiluvälineet ovat sekä ulkoisesti upeita että trendikkäitä, on helppo saada lapsi innostumaan aktiivisesta elämäntavasta. Nykyaikana monesti virtuaalitodellisuus on helposti liikaakin läsnä, mutta lapset tarvitsevat elämäänsä fyysistä aktiviteettia pysyäkseen kunnossa. Liikunta myös auttaa lapsia kehittämään motorisia taitojaan, mikä on kehitykselle erityisen tärkeää. Raikas ulkoilma puolestaan tekee hyvää henkiselle puolelle eikä perheen yhdessäolo ole ikinä ainakaan pahasta. Hieman isompien lasten elämänpiiri taas laajenee, kun kulkuvälineeksi tulee omien jalkojen lisäksi myös vauhdikkaampi polkupyörä.

Ei siis ole olemassa yhtäkään syytä, miksi ei kannattaisi hankkia lapselle Puky-pyörää vaikka heti tänään. Kohtuuhintaiset pyörät ovat laadultaan aivan markkinoiden kärkikastia, eivätkä ne ulkonäkönsä puolestakaan häviä piiruakaan muille tarjolla oleville merkeille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus