Frontlén teemabileet: Blockfest - osa4

  • Frontle

Osa 4: Aivovuoto, DJ Kridlokk ja Tuuttimörkö

DJ Polarsoulin keikka kaikkine 23 vierailevine artisteineen viime vuoden Blockfesteillä oli sen verran mielen puhaltava kokemus, että odotan innolla tämän vuoden yhteiskeikkoja. Yhden sellaisen tarjoilee MC Jodarokin sekä tuottajakaksikko K.V.N:n ja Lobon muodostama kokoonpano Aivovuoto, DJ Kridlokk aka Khid mukanaan vielä Kilifornian kuvernööri Tuuttimörkö. Tästä syntyy sellainen kombo, että ilmassa on tiukasti hyvän mikkiinsylkemisen tuntua.

Kaikki näihin yhden keikan mittaisiin bileisiin osallistuvat artistit ovat pitkän linjan tekijöitä. Väkisinkin herättää rispektiä, että tässä nihkeilijöiden luvatussa maassa jotkut jaksaa painaa omaa juttuaan vuodesta toiseen, vaikka räntää sataa vaakatasossa ja voi kuulla, miten mökit mätänee peltojen keskellä. Aivovuodon, DJ Kridlokin ja Tuuttimörön tuotannoille on kaikille yhteistä tietynlainen tumma sävy, johon synkkä suomalainen mieli voi samaistua.

Aivovuodon uusin albumilta löytyy paitsi osaavaa räppäystä myös tosikivoja taustoja. Esimerkiksi Visioita Louvren vessasta tuo jänniä X-files-fiboja ja Fantastik Vouyage:sessa on ihan ihanat sämpläykset, häshtäg tykkään.Kirjoittanut Henna Lähtevänoja, Frontlé

Lue juttusarjan muut osat ja katso keikat, festarit, ilmiöt ja asiat osoitteesta www.frontle.com

Tsekkaa yllämainittujen esiintyjien muut keikat osoitteesta www.gigwhale.com

Kirjoitettaessa soi DJ Kridlokk - GNXTA

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi