It was a crush: Zara Larsson

  • Frontle

Ihastuin radiosta alkukesänä kuulemaani tanssittavaan biisiin, jonka nimeä, enkä esittäjää tuntenut. Aina, kun kyseinen biisi alkoi pompahdella kaiuttimista, mietin, että tässäpä viileän kuuloinen mimmi ja freesiä tuotantoa. Se oli ihailua ensi kuulemalla. ”It was a crush But I couldn’t, couldn’t get enough..”.

Mietin, kenen kesäinen mestariteos tämä voi olla? Laulajan äänessä oli Rihannamaista tummaa vibraa ja Taylor Swiftimäistä popahdusta. Kauaa ei tarvinnut hakukoneessa notkua, kun jäljet johtivat rakkaaseen naapurimaahamme Ruotsiin. Olisihan se pitänyt arvata! Artistiksi paljastui vaaleakutrinen yltiölahjakas teinityttö Zara Larsson Tukholmasta, ja biisin nimeksi Lush Life. Tämä 1997 vuonna syntynyt lapsukainen yllätti ikänsä ja tyylinsä puolesta vahvasti. Larsson voitti Ruotsin Talent-ohjelman, Talangin, vuonna 2008 ollessaan vain 10-vuotias. Hän esitti ohjelmassa Whitney Houstonin ja Celine Dionin isoimpia kappaleita, ja voitti kilpailussa 500 000 kruunua.

Vuonna 2013 julkaistiin debyytti EP albumi Introducing, joka sisältää superhitti Uncoverin, jonka myös tajusin kuulleeni aikoinaan. Uncover -musiikkivideo on katsottu Youtubessa kymmeniä miljoonia kertoja. Tällä hetkellä tyttösellä on kolme-vuotinen sopimus Epic Recordsin kanssa USA:ssa, joten eiköhän 17-vuotiaalta Zaralta ehditä kuulla vielä hitti, jos toinenkin.

”Yeah I’mma dance my heart out ’til the dawn…”

Jos ja kun Zara Larsson tulee Suomeen konsertoimaan, teen jotain ollakseni siellä. Oh that teen spirit!


Kirjoittanut MinnyLee, Frontlé

Katso keikat, festarit, ilmiöt ja asiat osoitteesta www.frontle.com

Tsekkaa Zaran keikat osoitteesta www.gigwhale.com

Kirjoitettaessa soi Zara Larsson - Lush Life

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi