Tinderdeitti sugar daddy

  • haluantreffeillenot

Latasin Tinderin taas... Kaverini kuittaili minulle: sä oot 30 ja selaat lauantai-iltana Tinderiä kotona! No joo niin teen. Olin nostanut macht ikärajaa. Luin jostain palstalta, että suhde itseään vanhempaan mieheen olisi hyvä kokemus. No ei voi tuomita, ellei ole kokeillut ajattelin. Sain machtin ja pian jo tapaamista sovittiin. Treffit jännittivät, kuten aina. Se on kuitenkin joku ihan urpo, tuskalin kaverilleni puhelimessa. Aloin kuvailemaan miestä ja äkkiä kaverini huudahti, ei vittu se on se sama tyyppi kenen kaa mä kävin treffeillä silloin joskus! EIKÄ! kiljahdin. Ei voi olla todellista! Miten tää maailma voi olla näin pieni! Hetken jo mietin, että perun deitit, mutta päätin kuitenkin että no mennään ja otan tän kokemuksena.

Treffasimme lähikahvilassa. Alusta asti mietin, ettei miehellä ole puhtaat jauhot pussissa. Jotenkin tuntui et se on varattu tms. Tuli vaan outo tunne heti alusta asti. Treffit etenivät verkkaisesti. Mä olen sinut mun iän kanssa, eikä mulla ole mitään ikäkriisiä mies totesi. Aijaa, ahaa, no selvä sitten. Sanoo keski-ikäinen mies, joka tulee treffeille hupparissa ja valkoisissa converseissa! Onneksi et sentäs superstareja laittanut! Totesin ja aloin nauraan. Mies meni ihan punaiseksi. Kahvila oli pieni ja muutkin kuulivat luutavasti kommenttini. Oho mites sä nyt noin punainen olet? Varmaan tosta vihreästä verhosta heijastuu toi puna sun naamalle! Jatkoin ja naroin. Mies yritti naurahtaa kiusaantuneena ja katseli pöytää. En tiedä mikä siinä on, että usein kiusaan miehiä deiteillä. Tarjoilija pelasti tilanteen tuomalla ruuat.

Syömisen jälkeen jatkoimme lähipubiin vielä päivä kaljalle. Mä sitten tunnen ton pubin henkilökunnan et jos sä alat hankalaksi tai kähmiin sut heitetään ulos hyvin nopeasti! Että ihan tiedoksi vaan! Totesin tasaisella äänellä, kun astuimme sisään. Voi mies parka olisi jo varmaan halunnut jo paeta paikalta.

Joo mä luin cosmosta, että suhde itseään vanhempaan mieheen olisi hyvä kokemus. Totesin. Niin, että olethan sä kyllä aika vanha keski-ikäinen et mulla ei ole vielä kokemusta, niin en tiedä onko se hyvä juttu. Mies oli tukehtua kaljaansa. Mut onhan se fakta et näyttäähän tää vähän siltä, että mä olisin mun sugar daddyn kanssa nyt. Jatkoin. Mies oli kasvoiltaan tulipunainen. Näin, että hän ilmeisesti pitää itseään pelimiehenä, eikä ole tottunut siihen, että deittikumppani vaan kuittailee ja etenkään iästä. Parin kaljan jälkeen treffit tulivat päätökseen. Olin kivassa pikku nousussa ja päädyimme pussailemaan. Ei vaan sytytä mietin mielessäni. Toki pari kaljaa vielä lisää, niin voisin ehkä hairahtaa pidemmälle. Niin ei kuitenkaan käynyt. Mies oli kyllä kehunut itseään kovasti ja toisaalta olisi tehnyt mieli ottaa selvää pitääkö paikkansa. En kuitenkaan saanut pussailusta riittäviä kiksejä ja olihan se aika kornia et varmaan näytti siltä et pussailen sugar daddya.

Tiemme erosivat. Soitin kaverilleni. Joo ei jatkoon, olit oikeassa, ei oo mun tyyppiä. En enää laittanut mitään viestiä miehelle. Parin viikon kuluttua mieheltä tuli viestiä: Sä olit ihan sikahauskaa seuraa, mutta ollaan vähän erilaisia, ehkä silti. Pelkkä panojuttu ei taida olla ihan mun juttu. Mennään joskus bilettään taas, sun hömpötyksiä ja juttuja on hauska kuunnella :D
Ööööö... bilettään taas? 2 kaljaa päivällä = biletystä keski-ikäiselle. Missä kohtaa sanoin et haluaisin vaan panna? En missään kohtaa, toki mies ehkä ymmärsi väärin jutuistani, kun kerroin, että hän voisi olla ensimmäinen keski-ikäinen minulle. Sitäpaitsi hänellä pullotti kyllä housuissa, kun pussailimme. Varmasti olisi ollut valmis heti toimintaan, jos olisimme olleet vaikkapa autossa. En vastannut viestiin mitään. Voi elämän kevät näitä miehiä! Poistin Tinderin.

2 kommenttia

Numerodeitti

28.11.2018 09:16

30 kympistä on lyhyt matka keski ikäisyyteen ja naisilla tuntuu unohtuvan oma ikä..Kaikki vanhenee joten tuollainen kuittailu ei deiteillä ole asiallista vaikka tilanne olisi toisinpäin..Olisi ollut helpompaa vain sanoa ettei kiinnosta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus