Säpinää Helsingin yössä

  • Casanova

Viikonloppuna tuli oltua työpaikan kesäjuhlissa. Bileet olivat melko perinteiset, pääpaino pyöri alkoholin lipittämisen ympärillä. Työpaikkani on valitettavan miesvaltainen, joten tarjonta juhlissa oli melko keskinkertainen. Onneksi suuntasimme illalla jatkoille kohti Rymy-Eetua.

Rymy-Eetussa ihmiset tanssivat pöydillä jo sisään tullessamme. Tästä minä pidin. Keski-ikäisiä nälkäisiä naisia valmiina repimään housuni pois saadakseen nuorta kyrpää.

Harmikseni huomasin alkoholin ikävän sivuvaikutuksen, rohkeustasoni oli huomattavasti alhaisempi kuin yleensä (en tiedä minkä takia se vaikuttaa minuun päinvastoin). Käytinkin ensimmäiset puoli tuntia turvallisesti työporukan kanssa tanssien. Toisen tuopin jälkeen päätin että vitut. Pitäähän se jotain edes yrittää.

Käytin tuttua kikkaa, asetin itselleni tavoitteeksi puhua vähintään kolmelle naiselle, sitten voisin palata takaisin omaan porukkaani. Ensimmäinen nainen oli kaunis, ehkä itseni ikäinen blondi sohvapöydässä. Menin nopeasti puhumaan hänelle ennen kuin pelko saisi minut jänistämään.

"Moi, miten menee? Oli pakko tulla puhumaan kun sä oot noin nätti."

Tyttö oli imarreltu, mutta hänellä oli jo poikaystävä. Harmi. Olin jo lähdössä kun hän nykäisi minua hihasta.

"Mun kaveri tuolla on muuten sinkku."

Näin hänen kaverinsa takaapäin, puhumassa toiselle jätkälle. Lyhyt, mustaa mekkoon pukeutunut blondi korkkareissa. Kieltäydin kohteliaasti, ei vaikuttanut ensisilmäyksellä olevan minun tyyppiäni.

Jatkoin matkaa etsimään seuraavaa kohdetta, mutta edellinen tyttö juoksi minut kiinni kaveri toisessa kädessään. Hän käytännössä pakotti minut tanssimaan mustamekkoisen kaverinsa kanssa. Huomasin lähempää, että tämä olikin melko seksikäs. Hänen silmissään oli myös tutun näköinen kiilto ja hymy nousi huulilleni. Tiesin, että hän haluaisi munaa tänä yönä.

Noin 5 minuutin kännisen tanssimisen jälkeen aloimme pussailla. Kerroin herrasmiesmäisesti melko nopeasti, olevani viehättynyt hänestä ja mielessäni olevan jo erittäin likaisia ajatuksia.

"En mä harrasta yhden illan juttuja! Jos sä haluut vain pillua, niin eti joku toinen."

Tällainen tapaus. Olin jo oppinut, luottamaan vaistoihini. Joillakin naisilla oli ymmärrettävästi ollut huonoja yhden illan juttuja, eivätkä he halunneet miestä joka vain panee heitä kahden vedon verran, pyyhkii kullinsa verhoihin ja lähtee pois. Päätin pitää kantani, mutta ottaa rauhallisesti.

"Ei meidän oo pakko panna, jos sä et haluu. Mulla vain on sellainen tunne, että seksi meidän kahden kesken tulee olemaan tajunnan räjäyttävää."

Tyttö oli hieman häkeltyneen oloinen edelleen, mutta suostui jatkamaan tanssimista ja pussailua. En tiedä mitään niin idioottimaista kuin kieltää halunsa tai vielä pahempaa, esittää ettei halua seksiä ja koettaa sen turvin saada nainen sänkyyn.

Jatkoin tytön korvaan kuiskuttelua koko illan ajan ja pilkun aikaan hän vaikutti vieläkin vastahakoiselta. Hän halusi lähteä saattamaan kaveriaan kotiin ja olin jo luovuttamassa tämän suhteen. Onneksi hänen kaverinsa päätti olla vuoden wingman.

"Et sä nyt mua tuu saattamaan. Johan se sokeakin näkee, että te tuutte viettämään yön yhdessä."

Mustamekon silmistä näki, että hän päätti uskoa ystäväänsä. Käppäilimme steissille ja nappasimme bussin kohti mun kämppää.

Saavuttuamme mun yksiölle revimme melko nopeasti vaatteemme pois toistemme päältä ja aloimme peuhaamaan. Kovasta kiimasta huolimatta olen vastuullinen ja kumin käyttö on mulle seksisssä must.

Kierähdin tytön päälle ja aloin hieromaan kyrpääni pillun suulla. Kiimainen voihkaus vavisutti huonetta. Ei ollut tainnut tyttö saada hetkeen kunnolla kyrpää. Aloin varmoin vedoin työntymään syvemmälle sisään. Pillu oli todella, todella tiukka. Yleensä kännissä on vaikea saada stondis pysymään, mutta tällä kertaa piti päinvastoin keskittyä, ettei lasti lentäisi ekan minuutin aikana.

Lisäksi tytön voihkina ja kiimainen vartalon tärinä meinasivat tuottaa useaan otteeseen ennen aikaisen orgasmin. Tiesin tulevani kohta. Lopetin panemisen ja vedin kyrvän pois. Tyttö kierähti oma aloitteisesti nelinkontin sängylle eteeni. Tiukka perse keinui edessäni, annellen kyrpää. Takaapäin seksi on parasta mitä tiedän ja en voinut hillitä itseäni. Aloin nussimaan kiimaista pillua, koko ajan kovenevin työnnöin. Tunsin pillun alkavan supistella ja pian orgasmi alkoi vavisuttaa hänen kehoaan. En itsekkään enää kestänyt tätä vaan tulin itsekin. Orgasmin jälkeen rojahdin hänen viereensä ja nukahdin. En ole kovin puhelias panopuuhien jälkeen.

Aamulla heräsin kolinaan keittiöstä. Mustamekko olikin jo herännyt ja etsi itselleen aamupalaa. Hetken aikaa jouduin palauttelemaan illan tapahtumia mieleeni. Tyttö tuli takaisin viereeni ja kertoi nauttineensa täysin rinnoin viime yöstä. Viime kertaisesta kunnon panosta oli jo kulunut aikaa. En pidä itseäni kovin kummoisena panomiehenä, mutta tällainen teksti saa aina vähän ylpistymään.

Päätinkin hieroa tytölle vielä yhden orgasmin. Vein käden pikkuhousujen alle, ja huomasin pillun olevan jo litimärkä. Näky oli huumaava, hänen lantionsa keinuvan nautinnosta.Ei kestänyt kauaa kun hänen kehonsa alkoi jälleen täristä nautinnosta.

Makoilimme hetken sängylllä alasti ja ajattelin ehdottaa, että hän voisi alkaa lähteä, minulla oli paljon asioita hoidettavana. Ennen kuin ehdin avata suutani hän loikkasi kohti sänkyni jalkopäätä ja alkoi ottamaan imemään kyrpääni. Monet tytöt eivät tiedä kuinka munaa imetään, mutta tämä tyttö oli poikkeus. Hän imi kyrpääni kuin viimeistä päivää. Tiesin, että lasti lentäisi kohta ja päätin varoittaa. Yllätyksekseni, hänen ilmeestään tulikin entistä kiimaisempi ja vauhti koveni. Kyrpäni alkoi sykkiä spermaa syvälle hänen kurkkuunsa ja hän nieli joka pisaran. Makasin raukeana sängyllä. Tyttö hihitytti.

"Musta on ihanaa imeä kovaa kyrpää. Se on niin kiihottavaa nähdä kun mies nauttii."

Ihania naisia maailmaan mahtuu! Tällaisten viikonloppujen jälkeen olen kiitollinen asuvani sinkkuna Helsingissä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus