Vaimolle joululahja – Ideoita tulevaan jouluun

  • ma1970

Kohta on taas joulu ja pitäisi keksiä sille rakkaalle vaimolle joululahja. Jos olet aikaisempina vuosina ostanut vaimollesi sen perinteisen suklaarasian, kukkia, kodin elektroniikkaa tai lahjakortteja vaatekauppoihin, niin ehkä tänä jouluna olisi aika poiketa hieman totutusta kaavasta ja keksiä hieman omaperäisempi joululahja vaimolle. Naisille ja vaimolle on tietenkin tärkeää, että mies edes jotenkin muistaa häntä jouluna, mutta jos haluat antaa joululahjan, joka herättää tunteita ja säilyy muistoissa pitkään, niin seuraavat lahjaideat kannattaa pistää korvan taakse.
Hulppea ravintolaillallinen
Koska viimeksi olet käynyt vaimosi kanssa syömässä muuallakin, kuin pizzeriassa, kiinalaisessa buffetissa tai ABC-asemalla? Tänä jouluna voit yllättää vaimosi, ja varata teille kahdelle illallisen oikeasti hienossa ravintolassa kaikilla herkuilla höystettynä. Ravintolaillallinen sopii varmasti hyvin esimerkiksi uudenvuoden illalle.
Hotelliviikonloppu tai ulkomaanmatka teille kahdelle
Jos teillä on lapsia, niin tiedät varmasti, miten arvokasta oma kahdenkeskinen aika on. Mikäli, ette ole käyneet yhdessä lomalla pitkään aikaan, niin ehkäpä joulun jälkeen voisitte lähteä yhteiselle minilomalle. Varaa teille kahdelle yhteinen hotelliviikonloppu esimerkiksi Lappiin tai hieman pidempi reissu vaikkapa Pariisiin. Voit yllättää vaimosi toden teolla, jos pistät hotellivarauskupongin tai lentoliput esimerkiksi sen ostamasi suklaarasian sisään. Yhteinen loma on takuuvarmasti vaimolle mieluisa joululahja.
Hemmottelupäivä pelkästään äidille
Viettääkö vaimosi enemmän aikaa lasten kanssa työkiireiden ohella? Järjestä hänelle hemmottelupäivä vaikkapa viikonlopulle, jossa hän saa rentoutua ja viettää omaa aikaa. Varaa hänelle aika esimerkiksi hierontaan tai kauneushoitolaan ja anna kaupanpäälle vielä hieman käyttörahaa tai lahjakortti naistenvaateliikkeeseen. Rentoutumispäivä tulee taatusti tarpeeseen ja pitää vaimon tyytyväisenä.
Itsetehty joululahja
Olette ehkä saattaneet sopia keskenänne, että lahjoihin ei tuhlata tänä vuonna rahaa. Sen vuoksi sinulla on hirveät paineet keksiä vaimolle joululahja, joka ei ole kallis, mutta silti merkityksellinen. Lahjaan ei tarvitsekaan tuhlata rahaa, sillä voit tehdä sen itse. Itsetehdyn lahjan ei tarvitse olla erikoinen, vaan riittää, että olet nähnyt sen eteen vaivaa ja osoitat sillä vaimollesi, että välität hänestä. Itsetehty lahja voi olla niinkin yksinkertainen, kuin käsintehty omatekoinen lahjakortti. Lahjakorttiin voit kirjoittaa, mitä hän sillä kortilla saa. Voit rustata korttiin esimerkiksi ”Tällä kortilla vien sinut ulos syömään”, ”Tällä kortilla saat hieronnan” tai jotain muuta, mistä tiedät vaimosi pitävän. Lahjakorttia ei siis tarvitse aina ostaa liikkeestä, vaan voit tehdä sen myös itse. Itsetehtyjä lahjaideoita löytyy lisää mm. Joululahjat.net -sivustolta, josta ylpeästi kopioin tämän idean.
Kuuntelemalla tiedät millainen joululahja vaimolle kannattaa hankkia
Mikäli haluat ostaa vaimollesi jonkin oikeasti hyödyllisen tavaran, niin sinun täytyy kuunnella hänen toiveitaan koko vuosi. Onko vaimosi moittinut esimerkiksi puhelintaan, huonoa polkupyöräänsä tai heikkolaatuisia talvivaatteita. Yritä muistella tarkoin mitä vaimo on pitkin vuotta sinulle vihjaillut, niin tiedät, millainen joululahja vaimolle on varmasti mieluinen. Älä missään nimessä mene ostamaan vaimolle joululahjaksi moottorisahaa, painepesuria, tai kausikorttia paikallisen jääkiekkoseuran matseihin, ellei hän nimenomaan ole näistä asioista kiinnostunut.

Kirjoitettaessa soi Frederik - Kiskonpätkä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus