Kuka hän lienee?

  • esseloroh

Keille kaikille hän on yhteinen "vihollinen, stalkkauksen kohde"? Osa näistä tyypeistä on vain tämän nettinarsistin kiusaamisen kohteita jotka ovat ansiokkaasti puolustaneet itseään

-Leccare, lifemocker, 1108, jymyhunaja, resjudicata, Machinery, Mr_Manala, njoy, almis, gordon-gekko, littlelight ja tietenkin esseloroh sekä kaikkien näiden miljoonat re-inkarnaatiot eli tupla-nikit joiksi tämä henkilö epäilee kaikkia jotka eivät ole valmiita nuolemaan hänen persettään olemalla samaa mieltä aivan 100% kaikesta.

Tuossa nyt otetta vuoden 2009-2010 blogeista, onhan tuo karmaisevaa settiä. Tässä ei nyt lasketa mukaan edes tosielämän arkkivihollisia joista pahimpia ovat asiakkaat, naapurit, työnantajat ja "ystävät". Sekä eksät, isomunaiset ns. HALKO -tyyppiset pamputtajat, jotka ovat kuitenkin jostain syystä osoittautuneet melko paskoiksi tyypeiksi. Jokainen tsäänssi on kuitenkin mahdollisuus joten tyypillä ei yleensä ole kauaa kestänyt uuden megamunan etsimisessä, if you know wht i mean;)

Ottaen huomioon tyypin taipumus poistella kommentteja joista ei pidä (=kaikki mikä ei ole suoraa kehua) niin melkoinen lista jo tuostakin tulee. Vain Jumala yksin tietää millainen määrä ihmisellä voi olla vihamiehiä:(

Lähde: tyypin oma blogi!

jatkoa: AntiPrinsessa on ollut kusipää, vihan kohteeksi kelpaa myös rakas City:(

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus