indiemode

Indiemoden City-koti. Varsinainen blogi löytyy osoitteesta http://indiemode.blogspot.fi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Tampere.
Edellinen

Seitsemän sunnuntaita  1

Kehräsaaressa sjiaitsevassa Ravintola 931:ssä on esillä tällä hetkellä Seitsemän sunnuntaita nimellä kulkeva näyttely.

Sen sisällöstä vastaa tunnettu, ja usein blogissanikin mainitsemani tamperelainen keittiömestari Santeri Vuosara alias Chef Santeri, sekä hänen vaimonsa Hannele. Esillä olevat teokset ovat heidän yhteisenä parisuhdetaideprojektinaan kehittelemiään ja toteuttamiaan, viimeisen kuluneen seitsemän sunnuntain aikana.

Lue koko juttu täältä!


Designia, vintagea ja herkkuja  1

Tampereen Sohoon, tai pitäisi kai kutsua SoHä (South of Hämeenkatu) on tänä vuonna auennut ehdottomasti kaupungin sympaattisin kahvilaputiikki ForgetMeNot. Kaupan yhteydessä on Oopsy Daisy -kahvila, kuin 70-lukulainen olohuone.

Joka puolella on värikästä retroa, vinyylisoittimessa soivat pääosin vanhat levyt, kaupasta löytyy monenlaista kivaa ostettavaa ja kahvilassa tarjolla on vegaanisia herkkuja.

Katso koko juttu blogista!Kupu täyteen Pajalla  1

Tornihotellivisiitin toisessa arvostelussa arvioin Paja Barin fiilistä. Grill It -ravintolan ruokia, aamiainen mukaanluettuna.

Erityisesti tuo illalliseksi syömäni burgeri oli aivan käsittämättömän hyvä, samoin sen ohessa olleet ranskalaiset. Menivät kertaheitolla kaupungin parhaiten ranujen, eli O'Connellsin ohitse.

Myös aamiainen oli monipuolinen ja laadukas. Lue koko juttu täältä!


Kohti korkeuksia  1

Sokos Hotels suuressa ystävällisyydessään tarjosi mulle mahdollisuuden päästä kokemaan Tampereen uusi tornihotelli kokonaisvaltaisesti, tarjoamalla mulle ilmaisen yön.

Vaikka olin jo kerran aiemmin käynyt siellä lounaalla ja kattokerroksen Moro Sky Barissa, yllätti hotelli kaikessa upeudessaan mut täysin.

Juttua ja kuvia tuli niin paljon, että jaan tämän käyntini kolmeen osaan. Ensimmäinen osa löytyy täältä!Reteetä baariruokaa  1

Kävin tällä viikolla jo neljättä kertaa syömässä Kaksion uuden baarin puolella sitten sen aukeamisen elokuussa. Jaoimme nyt tuon jättikokoisen Reubenin kaverin kanssa puoliksi, jota epätoivoisesti yritin syödä yksikseni ensimmäisellä kerralla.

Myös siipien suhteen kuninkuus Tampereella on nyt vaihtumassa, myös kaverini hehkutti tämän paikan siipiä parhaiksi. Hookille taidamme heittää hyvästejä.

Lue koko arvostelu.Homostelua  1

Viime sunnuntaina kävin myös pitkästä aikaa Tampereella Museokeskus Vapriikissa, jonne Postimuseo muutti tänä syksynä. Sinne meninkin pääasiallisesti juuri Salaisuuksin suljettu - kirjeiden Tom of Finland -näyttelyn vuoksi.

Näyttely ylitti odotukseni, sillä en kuvitellut sen olevan niin monipuolinen sisällöltään. Sen sijaan, että siellä olisi keskitytty vain uusiin postimerkkeihin, sen avulla käytiin läpi koko Touko Laaksosen elämä, pääosin hänen kirjeenvaihtonsa kautta. Todella mielenkiintoinen ja tutustumisen arvoinen näyttely.

Lue koko juttu blogista!


Pieni pala Belgiaa Tampereella  1

Viime viikolla aukesi Hans Välimäen ja Restamaxin (=Gastromax) yhteinen uusi ravintola Tampereella. Tiloiksi oli hankittu kaupungin parhaimmilla paikoilla sijaitseva upea vanha Verkatehtaan konttorin tiilirakennus kosken partaalla.

Ravintola keskittyy erityisesti belgialaistyyppiseen ruokaan, ja ovatpa oluetkin kyseistä maasta pubin puolella hyvin esillä. Me kävimme kuitenkin ruokailemassa bistron puolella.

Paikan historiaa ja arvio ruuasta löytyy täältä!

Edellinen