60 vuoden jälkeen pukeutuminen on tärkeämpää kuin ulkonäkö

  • katherined

Ehkä monet ihmiset kokevat, että heidän vaatteensa eivät ole riittävän muodikkaita eivätkä tarpeeksi muodikkaita. Se johtuu täysin siitä, että heillä ei ole ylivoimaista ulkonäköä. Itse asiassa se ei ole sitä. Katsomalla monia katukuvia tai muotibloggaajia, voimme nähdä nämä muodit jotka osoittavat viehätyksensä kaduilla ja kujilla., Monilla ei ole erityisen erinomainen ulkonäkö.

Jopa monta kertaa vanhukset vaikuttavat ihmisiin asuillaan. Heille tuttu muotielementtien käyttö ja värielementtien asianmukainen käsittely ovat paljon tärkeämpiä kuin ulkonäkö. Vaikka heillä ei ole kauniita kasvoja, he voivat silti olla ylpeitä sanoa, että hän on parempi kuin useimmat ihmiset. Tänä syksynä 60 vuoden iän jälkeen pukeutuminen on tärkeämpää kuin ulkonäkö. Älä usko minua, katso tätä muodikasta, mitä vanhempi olet, sitä tyylikkäämpi olet. Katsotaanpa bloggaaja Rafirejanon esittelyä!

1. Käytä lyhyttä takkia auran parantamiseksi

Mitä vanhempi nainen on, sitä tärkeämpää on ymmärtää pukeutumisen avainsanat "yksinkertaisuus" ja "puhtaus". Erityisesti syksyisiä takkeja valittaessa on suositeltavaa valita pitkät tyylit, joissa on monimutkainen muotoilu tai liian viivyttävä. tai lyhyt.

Kuten lyhyet vyötäröpuvut, lyhyet nahkatakit tai lyhyet farkkutakit, nämä päällysvaatetyylit ovat kaiken kaikkiaan erittäin älykkäitä ja siistejä, ja ne antavat ihmisille lyhyen ja terävän visuaalisen tunteen, joka sopii hyvin koveraan muotoon ja saa sinut näyttämään täynnä energiaa ja yllättävän voitto hyvässä kunnossa.

Ensimmäinen on lyhyt puku. Olipa kyseessä minimalistinen leikkaus, raikas versio ja olkatyynymuotoilu, se voi parantaa 60-vuotiaan naisen henkeä, luoda röyhkeän ja voimakkaan auran, mennä kadulle ja rakentaa yhdeksän pisteen farkut, sekä näppärät että kauniit.

Lyhyt puku on kykenevä ja sassy, ​​jota voidaan käyttää kadulla ja työpaikalla. Lyhyt nahkatakki on hillittömämpi kauneus ja vahvempi katutunnelma, kuten musta tai maanläheinen lyhyt nahkatakki, joka on monipuolinen ja klassinen .

Yhdeksän pisteen kartiomaisten farkkujen lisäksi isoäiti voi myös käyttää neulottuja housuja, leveälahkeisia housuja tai korkeavyötäröisiä polvihameita luodakseen erilaisia ​​pukeutumistyylejä.

Toiseksi yhteiskäyttö hylätään

60 -vuotiaiden jälkeen monet ihmiset ovat konservatiivisempia pukeutumisessa ja pukeutumisessa. Ota esimerkiksi paitoja ja pukuja. He käyttävät aina housuja syksyllä. Se on liian jäykkä. Käytä sekoitus- ja pinontatekniikoita murtaaksesi yksitoikkoisuuden. Muodikas ja tyylikäs.

Esimerkiksi kun käytät yksiväristä paitaa, pukuhousujen sijasta vaihtamalla korkeavyötäröisiin yhdeksän pisteen farkkuihin, se voi toisaalta antaa tyylille vapaa-ajan tunteen, toisaalta se myös parantaa muodikkaan ilmapiirin yleisilme ja kadutunnelma on täynnä.

Tämä sekoitusmenetelmä voi myös parantaa mekon tunnistusta, jolloin voit pukeutua perustyyliin kauniisti ja länsimaiseen tyyliin.

Sekoitustaidot eivät rajoitu pelkästään paitoihin ja farkkuihin. Useimmat esineet, kuten syksy, voivat käyttää sitä korostamaan muodikasta sävyä. Esimerkiksi 60-vuotias nainen voi myös pukeutua pieneen pukuun ja luoda kykenevän ja naisellisen syksyn hameet.

Samoin kuin vyötäröllisten lyhyiden pukujen ja korkeavyötäröisten lonkkahameiden tai polvipituisten hameiden käytön, hameet eivät vain hahmota alavartalon käyrää, vaan saavat myös tunteen ihmisarvoisesta ja kypsästä iästä.

3. Korosta vyötärölinjaa, maksimoi vahvuutesi ja vältä heikkouksia

Sen lisäksi, että pukeudutaan ja pukeudutaan, jotta käyttäjä näyttää hohdokkaammalta, sillä on myös rooli kehon muokkaamisessa ja heikkouksien välttämisessä. 60-vuotiaalle naiselle jälkimmäinen on tietysti tärkeämpi.

1. Luo korkea vyötärölinja

Pukeutumissuhde on yksi kriittisimmistä syksyn kulumiseen vaikuttavista tekijöistä. Loppujen lopuksi syksyn kollokaatio on lähinnä lämpimänä pitämistä. Jos vyötärölinja on epäselvä, koko mekko vähenee huomattavasti.

Syksyllä 60-vuotiaat naiset voivat käyttää korkeavyötäröisiä pohjia korkeiden vyötärölinjojen luomiseen tai käyttää vyöjä ja vyötiivisteitä vyötärölinjan asennon korostamiseksi, ja kehon mittasuhteet voidaan helposti optimoida.

2. Valitse rivikohta

Korkeavyötäröisten alaosien lisäksi hahmoa voidaan optimoida erilaisilla räätälöidyillä ja sileillä vuorauksilla varustetuilla takkeilla, kuten H-muotoisilla tuulitakkeilla, H-muotoisilla puvuilla tai suoraviivaisilla polvipituisilla hameilla ja putkihousuilla.

Niillä voi olla muokattu rooli jossain määrin, jolloin muodostuu pitkä ja hoikka hahmo.

Neljä, leiki muotilla

Se, näytätkö tyylikkäältä ja tyylikkäältä syksyllä, riippuu yksittäisten tuotteiden valinnasta ja sijoittelusta, mutta myös värien, asusteiden ja kenkien käytöstä. Vain silloin, kun sinulla on kaikki mitä voit tehdä, voit leikkiä muodilla, jotta et voi tehdä pukeutumisessa virheitä.

1. Värin käyttö

Syksyllä värien lisääminen muotoon tai kontrastivärit pienellä alueella voi usein parantaa muodon tunnistamista.

Jos olet huolissasi siitä, ettet pysty hallitsemaan sitä, voit myös laittaa värijärjestelmän alavartaloon tai käyttää valkoista ja mustaa tasapainoon.

2.Golden tarvikkeet

Kultaiset asusteet, lähinnä kaulakorut, korvakorut, sormukset tai solisketjut, ovat vakiovarusteita monille muodin harrastajille.Ne eivät ainoastaan ​​paranna muodon kiiltoa vaan myös lisäävät ripauksen hienostuneisuutta.

Kuten kultaiset kaulakorut, voit lisätä ne kaula -alueelle pinoamalla ne.

3. Kengät

Kenkien käyttäminen korostamaan tyylin kohokohtia on erittäin ystävällinen sopivuusidea mummisukupolville, joka on vaivatonta ja liioiteltua, kuten vanhoja kenkiä, nilkkureita tai nahkaisia.Read more at: yellow prom dresses uk | purple prom dress uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus