Lyhyt takki + polvipituinen hame

  • katherined

Vaikka syys- ja talvikausi on hyvää aikaa tiibetiläiselle lihalle ohuemmiksi, rasvaa voi helposti kääriä erilaisten takkien alle, mutta syys- ja talvivaatteet paksuuntuvat ja kerrokset monimutkaistuvat. erittäin ystävällinen. Jos haluat pukeutua tyylikkäästi ja tyylikkäästi, voit yhtä hyvin oppia muodikkaasta ja hienostuneesta kollokaatioesittelystä.

Esimerkiksi Keiko, japanilainen kotiäiti, joka on täällä jakamassa kanssasi, on vain 1,53 metriä pitkä, mutta käyttää sovittamista vahvistaakseen vahvuuksiaan ja välttääkseen heikkouksiaan ja parantaakseen luonnettaan, kuten lyhyt takki + polvihame tai pienet jalkahousut + polvisaappaat. Ulkonäkö on erittäin korkea, ja hän myös osoitti, että tämä sopii parhaiten keski-ikäiselle lyhyelle miehelle talvella. Pikkumiehelle, jolla ei ole aavistustakaan sovittamisesta, katso se!

Yksi, lyhyt nahkatakki + polvihame

Lyhyet takit tarkoittavat yleensä lyhyitä nahkatakkeja, lyhyitä denimejä, lyhyitä takkeja tai lyhyitä trenssitakkeja, joiden pituus on lähellä vyötäröä. Pitkiin takkeihin verrattuna nämä tuotteet ovat ystävällisempiä pienille ihmisille.

Otetaan esimerkkinä lyhyt nahkatakki. Lyhyen ja tyylikkään version lisäksi se voi luoda yksinkertaisen ja siistin talvisen ilmeen. Tämän tyyppinen takki voi myös nostaa vyötärölinjaa ja luoda 37-suhteen. Vaikka ei olisi korkeaa bodya , Keski-ikäiset lyhyet ihmiset voivat myös Voit käyttää visuaalista pituuden ja jalkojen pituuden tunnetta.

Ja verrattuna lampaanvillaan tai villaisiin lyhyisiin takkiin, lyhyet nahkatakit ovat myös hienostuneempia.Kylmyksenkeston perusteella ulkonäkö on komea ja kuriton.

Keski-ikäiset naiset, jotka ovat huolissaan lyhyistä nahkatakeista, ovat liian villejä ja kovia, he voivat antaa etusijalle polvihameiden yhdistelmän, kuten tämä japanilainen kotiäiti, kuten korkeavyötäröinen sateenvarjohame, korkeavyötäröinen laskoshame tai korkeavyötäröinen A. -linjainen hame.

Nahkatakki ja polvipituinen hame ovat komeat ja pätevät, ja toinen on romanttinen ja kevyt, muodostavat vain pehmeyden ja voiman törmäyksen, mikä korostaa muotia ja luo hyvän mittasuhteen.

Komeuden ja naisellisuuden lisäksi tässä yhdistelmässä on runsaasti tilaa keski-ikäisille lyhyille naisille, esimerkiksi talvella voimme muuttaa pukeutumisvaikutelmaa säätämällä nahkatakkin väriä tai tyyliä. -polvihame.

On syytä mainita, että käytätkö yksiväristä polven ylittävää hametta tai ruudullista polven yli ulottuvaa hametta, kadulle lähtiessä kannattaa käyttää lyhyitä saappaita. Toiseksi nahkatakin tulee olla mahdollisimman ohut ja hoikka.

2. Denim lyhyt takki + polvihame

Poikkeaa komeasta ja vapaasta ja helposta lyhyestä nahkatakista, lyhyt farkkutakki keskittyy enemmän iän lyhentämiseen ja vapaa-aikaan, eikä se ole liian kova puettava ylävartalolle.Musta tai sininen tyylit sopivat hyvin keski-ikäisille naisille .

Perusfarkkutakkien lisäksi myös päällekkäiset nukkekaulukset tai muut juonittelumallit sopivat hyvin talveen, mutta version tulee olla riittävän tiukka ylikoon välttämiseksi.

Yhdistä sateenvarjohameet tai harsohameet kadulta, romanttisia, kevyitä ja nuorekkaita.Jos haluat lisätä sitä entisestään, hameen tulee sopia väriltään farkkutakin kanssa mahdollisimman hyvin.

Kolme, lyhyt takki + jalkahousut + polvisaappaat

Syksy ja talvi on hyvää aikaa käyttää saappaita, mutta monet pienet naiset valitsevat yleensä lyhyitä saappaita. Heidän mielestään saappaat eivät ole helppoja hallita ja kehon osuudet on helppo leikata useisiin osiin, mikä johtaa lyhyt visio.

Itse asiassa lyhyiden saappaiden etuna on siisti, runsas ja joustava yhteensopivuus. Pitkissä saappaissa on myös viehätyksensä, kuten polvipituiset saappaat, joiden pituus on lähellä polvea. Talvella lämpimänä pitämisen lisäksi ne voivat myös muokata linjaa vasikka, joka on hyvä jaloille.Erittäin ystävällinen.

Polvisaappaiden väri ei kuitenkaan saa olla liian hyppivä, vaan voit harkita klassisia värejä, kuten mustaa ja ruskeaa, mikä lisää polvisaappaiden käytännöllisyyttä entisestään.

Pienille keski-ikäisille, jotka haluavat käyttää polvisaappaat muodikkaita ja hyvännäköisiä, ne voidaan yhdistää pieniin jalkahousuihin. Pienet jalkahousut on tehty tiukoista housuista ja polvisaappaat voivat luoda edelleen suoria pitkät jalat ilman rasitusta tai raskasta..

Käytä talvella villasta lyhyttakkia tai lampaanvillasta lyhyttakkia kadun ulkopuolella, joka on yksinkertainen, mukava ja lämmin.

Neljä, muut topit + jalkahousut + polvisaappaat

Keski-ikäiset naiset tavoittelevat pukeutumisessa yksinkertaisuutta ja käytännöllisyyttä. Pienijalkaisten housujen ja polvisaappaiden yhdistelmä voi täyttää tämän vaatimuksen. Esimerkiksi talvella voimme luoda erilaisia ​​tyylejä toppityyliä säätämällä.

Ja tämä menetelmä ei voi vain rikkoa jalkahousujen luontaista yksitoikkoisuutta, vaan myös ratkaista polvipituisten saappaiden jalan mittasuhteiden puutteet, saavuttaa helposti tyylin päivityksen ja sitä voidaan käyttää myöhään syksystä myöhäiseen talveen.

Syksykauden päätteeksi voit yhdistää lyhyet housut ja polvisaappaat A-linjaiseen mekkoon tai printtimekkoon, mikä on romanttinen, leikkisä ja muodikas.

Talven tultua hyödyksi kaikenlaiset takit, tuulitakit, liivit tai puuvillavaatteet.Jos olet huolissasi siitä, että nämä tavarat saavat helposti turvotuksen tunteen, voit yhtä hyvin luoda joustavan yhdistelmän yhdistämällä pieniä jalkahousuja.

Kadulta mustilla keskikorkoisilla polvisaappailla, muodikas arvo on heti täynnä.Read more at: high low prom dresses uk | off the shoulder prom dress uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus