Tämä on syksyinen mekko, joka tavallisilla 60-vuotiailla pitäisi olla

  • katherined

Ihmiset ovat riippuvaisia ​​vaatteista ja Buddha kultaisista vaatteista.Tämä lause on puolet hyvä idea 60-vuotiaalle naiselle. Loppujen lopuksi suurin osa elämässä olevista ihmisistä on tavallisia ihmisiä. Kun he ovat 60 -vuotiaita, heidät altistetaan enemmän tai vähemmän tuulelle ja pakkaselle, vaikka ryppyjä otsassa ja silmissä, vaikka ne olisivat asianmukaisesti ylläpidettyjä, huonossa kunnossa ja pian.

Tällä hetkellä kuilu meidän ja vertaistemme välillä näkyy pääasiassa pukeutumisessa.Jos pukeudut asianmukaisesti ja tyylikkäästi, koko ihmisen henkinen tila ja luonne paranevat ja eleesi huokuvat viehättävää charmia. Tällä kertaa katsomme, kuinka 60-vuotiaan tavallisen ihmisen pitäisi pukeutua syksyllä, hallita nämä neljä kaavaa, pukeutua lumoaviin koruisiin ja toivoa voivamme antaa sinulle vihjeen vastaavuuteen!

1. Neulottu neuletakki + housut/puolihame/mekko

60-vuotiaat naiset taistelevat pääasiassa luonteensa puolesta. Kun valitset yksittäisen tuotteen, yleensä mitä yksinkertaisempi tyyli on, sitä käytännöllisempi, sitä paremmin vastaa omaa vakaata ja kypsää luonnetta, kuten neulottuja neuletakkeja, paitoja tai pukuja, jotka ovat kaikki valintoja, jotka on käytettävä syksyllä.

Neulottu neuletakki on valmistettu pehmeistä materiaaleista, mikä on mukavampaa ja anteliaampaa.Se voi korostaa hyvin 60-vuotiaan naisen lempeyttä, erityisesti lyhyttä neuletakkia.Kohtuullisen yhdistelmän jälkeen se voi nostaa taitavasti vyötärölinjan asentoa, mikä on sopii lihaville tai lyhyille naisille.

Väri on myös tärkeä tekijä, joka vaikuttaa neulottujen neuletakkien kulumiseen.Mustan, vaalean khakin tai kahvin värin lisäksi jotkut tyydyttymättömät värijärjestelmät ovat myös erittäin hyviä, kuten kornejauhe, samea sininen tai inkiväärinkeltainen. Värilliset korkeavyötäröiset leveälahkeiset housut, kahvin väri + vaaleanpunainen värin sovitus eivät saa olla liian tyylikkäitä.

Neulotulla lyhyellä neuletakilla on myös vahva käytännöllisyys. Korkeavyötäröisten leveälahkeisten housujen lisäksi se voidaan yhdistää myös korkeavyötäröisiin laskostettuihin hameisiin. Jälkimmäistä tyyliä voidaan käyttää lisäämään muodon tuntemusta hameiden avulla ja korostaen keveyden kauneutta, se sopii erittäin hyvin päärynän muotoiselle vartalolle, jolla on rasvaa kertynyt reiteen.

Väri voi edelleen käyttää lempeää väriä "kahvin väri + vaaleanpunainen", tietysti on myös erittäin hyvä vaihtaa harmaaksi laskostettuun hameeseen.

Syksyn jälkeen älä kiirehdi laittamaan pois kaikenlaisia ​​pitkiä mekkoja ja käytä niitä lyhyenä neuletakkeina.Sillä on erityinen maku, ja se voi myös ottaa huomioon lämpötilan ja kevyen vyötärön.

Tässä yhdistelmässä, jos haluat entisestään parantaa kypsää ilmapiiriä ja ylellisyyden tunnetta, hame ja neulottu neuletakki voidaan käyttää samaa väriä tai värien kaikuutekniikoiden avulla koordinaation parantamiseksi.

Kaksi, paita + puolihame

Neulottu neuletakki+hameet ovat pääasiassa lempeitä ja ystävällisiä, kun taas hameen kanssa käytettävä paita luo keveyttä, muodollisuutta, kunnollisia ja anteliaita tunteita.

Ensinnäkin virhevirheellisin asia on "valkoinen paita + musta korkeavyötäröinen puolipitkä hame". Mustavalkoinen värimaailma on selkeä yhdellä silmäyksellä, ja se on myös erittäin klassinen ja houkutteleva.

On huomattava, että valkoiset paidat on parasta valita norsunluunvalkoisesta, luonnonvalkoisesta tai luonnonvalkoisesta.Tämä valkoinen sietää paremmin 60-vuotiaiden naisten ihon sävyä, ja on myös erittäin kallista päästää hieman kiilto.

Puhtaat väripaidat ovat käytännöllisempiä ja yksinkertaisempia, kun taas painetut ja pilkulliset paidat ovat hieman romanttisempia. Ne sopivat erittäin hyvin romanttisille 60-vuotiaille naisille. Syksyllä niitä käytetään yhdistämään yksiväriset hameet yhdistäen monimutkaisuuden ja yksinkertaisuuden. .

Lisäksi paitoja valittaessa etusijalla on v-pääntie, joka korostaa entisestään eleganssia ja naisellisuutta ja on myös erittäin ystävällinen lyhyille ja lihaville hahmoille.

Kolme pitkähihaista paitaa + yhdeksän pisteen housut

Paitaa voidaan pitää yhtenä käytännöllisimmistä ja monipuolisimmista esineistä syksyllä.Se voi olla muodollinen tai rento, lempeä tai siisti riippuen pohjan valinnasta.

60-vuotiaalle naiselle, joka seuraa tyylikästä ja kykenevää reittiä, on suositeltavaa käyttää syksyllä "paita + housut" -yhdistelmää, joka on klassinen ja vakaa ja jota voidaan käyttää myös työmatkoihin ja katukuluihin.

Jos olet huolissasi siitä, että tavalliset valkoiset paidat ja mustat housut ovat liian tylsää, voimme asettaa etusijalle yhdeksän pisteen housut, jotka paljastavat hoikan nilkan, yleisesti siistimmän ja muodikkaamman.

Lisäksi paitojen tai housujen värin säätäminen tai yksityiskohtien työstäminen voi päästä eroon tämän yhdistelmän terävästä tunteesta.

Voit esimerkiksi korvata valkoiset paidat beigen ja aprikoosin laskostetuilla paidoilla, korvata mustat housut harmailla pystysuorilla raidoilla ja yhdeksän pisteen housuilla tai kääriä hihansuut ylös, sitoa vyötärön vyötärönauhalla ja käyttää kaksisuuntaisia ​​kenkiä ja Martin-saappaita.

Neljä, syksyinen takki + mekko

Jos haluat pukeutua syksyyn lämpimästi ja tyylikkäästi, 60-vuotias nainen voi myös yrittää käyttää mekkoa, jossa on syystakki.

Kuten työvaatetuspaidat, farkkutakit, nahkatakit, puvut tai vyötärökaivot, yksinkertaisen ja siistin räätälöinnin ansiosta sopivat mekot syksyllä voivat usein luoda siistin, kevyen ja tyylikkään visuaalisen vaikutelman, ja niitä on helppo ja mukava käyttää.

Ylivyötäröiset takit voivat myös suojata vyötäröä ja lantiota, mutta koko kehon värin on oltava mahdollisimman yksinkertainen.Read more at:dark blue prom dresses uk | green prom dresses uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus