kid1

Vain "Artistin" Elämää

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on mtv3.

Artistin luovuuden tuska ja euforia!  1

Moi!

Olen riimitellyt jo lähestulkoon kymmenen vuotta ja siinä sivussa myös rokannut bändissä. Mutta nyt siis hyppään neitseelliselle alueelle bloggarina :). Tarkoitus olisi purkaa omaa yksinkertaista tajunnan virtaa elävästä elämästä eri aiheita käsitellen ja makustellen. Nyt 17.5.2017 julkaistiin mun uusi biisi Paholainen, joka kannattaa ottaa haltuun vaikka Spotify-palvelussa tai musapalvelussa, joka on se sun juttu.

Biisiä voisi kiteyttää suurin piirtein tähän tapaan; "Paholainen"-biisi kertoo monille tutun tarinan naisesta, jota et vain pysty millään vastustamaan ja kenen ansaan aina lankeat. Tiedostat kuitenkin hyvin sen, ettei siitä seuraa koskaan mitään hyvää. Biisi luo ekasta säkeistöstä lähtien hypnoottisen tunnelman. Se jatkuu myös bridgessä, kunnes kertosäe tuo mukanaan voimakkaan latauksen, tarttuvan melodian sekä painavan sanoman.

Niin, mistä syntyy biisin aihiot ja käsiteltävät aiheet? Varmasti erittäin yksilöllinen juttu ja lahja tekijälle, joka osaa purkaa syntyneet asiat oikealla tavalla sekä kulmalla ulos. Olen pohtinut paljon luovuutta ja siihen liittyviä syy-seurauksia. Joillekin jutut vain ns. napsahtaa hetkessä paikoilleen, paikkaa tai ajankohtaa ennakkoon määräämättä, kun toisille prosessi saattaa olla pidempi. Erittäin hankala asia selittää järjellä.

Mutta joo. Nyt yksi uusi ”synnytysprosessi” on jälleen takana ja jännitys siitä, että miten oma luomus koetaan ja otetaan vastaan. Summattuna tämä on prosessi, joka jännittää, ahdistaa, koukuttaa ja saa erilaisia ajatuksia pintaan. Oli lopputulos mikä tahansa, tähän tulee hypättyä mukaan silti aina uudestaan ja uudestaan.

Instagram: @kid1virallinen
Facebook: @kid1music
Snapchat: kidiboi1

Tsekkaa Paholainen alla olevista palveluista
▶ Spotify: Spotify
▶ iTunes: iTunes
▶ Deezer: Deezer
▶ Youtube: Youtube