Vertaa lainat nopeasti

  • Kattis82

Pienet lainat on nykyään siirtynyt kokonaan nettiin. Itsekin tiedän omasta tuttavapiiristäni, että harva hakee enää kulutusluottoa omasta pankistaan, vaan lainat haetaan netistä. Se on niin helppo ja nopea. Itsekin teen niin, kun lainaa tarvitsen, tai sitten ostan osamaksulla.

Lainavertailu on kuitenkin asia numero yksi, kun lainoja haetaan netistä. On monta tapaa vertailla lainat, mutta muutama todella nopea tapa on ylitse muiden. Voit toki selata kaikki netin lainapalvelut itsekin, mutta on olemassa sivustoja, jotka tekee vertailun puolestasi. Annan tässä vinkit lainavertailuun netissä.

Lainavertailulla voi säästää useita satasia
Lainavertailulla voi säästää useita satasia

1. Lainavertailusivustot

Helpoin ja nopein tapa vertailla lainat on klikata itsensä lainavertailusivustolle, kuten Vertaalaina.fi sivustolle. Sieltä löytyy valmiit vertailut eri lainasummille, esimerkiksi 5000 euron kulutusluotolle. Vertailusta näet ylimpänä halvimman lainan ja alimpana kalleimman, näet nopeasti erot kuukausilyhennyksissä, todellisessa vuosikorossa, ikärajoissa jne. Vertaalaina.fi sivustolla on lähes kaikki Suomen markkinoilla toimivat lainantarjoajat, joten vertailu on kattava ja luotettava ja ennen kaikkea riippumaton. Sivustoa ei rahoita mikään lainafirma, vaan se saa rahat toimintaansa mainoksista.

2. Lainan kilpailuttaminen

Toinen tapa vertailla nopeasti lainat, on lähettää lainahakemus lainankilpailutussivuston kautta. Näitä on nykyään kymmeniä erilaisia. Kilpailuttamalla voit siis saada lainahakemuksesi jopa 20 eri lainapaikkaan riippuen sivustosta, samalla vaivalla. Tämän tavan huono puoli on siinä, että et itse näe prosessia alusta loppuun. Et siis välttämättä edes tiedä vertailussa olevia lainoja etkä voi varmistaa, että sinulle tarjotaan edullisin. Lainan kilpailuttajia ovat esimerkiksi Zmarta ja Freedom Rahoitus. Palvelun käyttäminen on ilmaista.

3. Vertaa todellinen vuosikorko

Kun vertailet lainoja itse vertailusivustolla, kannattaa katsoa lainan todellista vuosikorkoa. Se kertoo nopeasti edullisimman lainan, sillä lainojen kulurakenne voi olla todella erilainen keskenään. Esimerkiksi 5000 euron lainavertailussa edullisimman lainan todellinen vuosikorko on alkaen 7,32% ja kallein 81,34%. Tämä voi tarkoittaa vuositasolla satojen eurojen erot kuluissa! Vertailu siis kannattaa!

4. Entä jos tulot ovat todella pienet, mistä saat lainan?

Jos tulosi ovat todella pienet tai niitä ei ole, kutistaa se sinun "neuvotteluasemasi" lainamarkkinoilla aika olemattomiin. Käytännössä tämä tarkoittaa usein sitä, että markkinoiden edullisimmat lainat eivät ole ulottuvillasi. Sillä usein lainoissa pätee kilpailun laki: mitä suurempi riski, sitä suurempi hinta. Jos luottotietosi ovat kunnossa, saat kyllä lainaa, mutta todennäköisesti et edullisimmasta päästä, vaan sieltä toisesta. Tässä tapauksessa laittaisin lainahakemuksen lainankilpailuttajasivuston kautta. Näin näet nopeasti, mistä sinun on ylipäätään mahdollista saada lainaa.

Kirjoitettaessa soi Mun on pakko twerkkaa

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus