Joulu vaihtui talveen

  • liisakertoo

Heipä hei, ajattelin testata blogin kirjoittamista, joten tässä sitä nyt sitten mennään!

Joulu on takana ja pikku hiljaa pitäisi viimeiset joulukoristeetkin olla piilossa. Loppiainen päättää joulun pyhät ja tapana on että silloin pistetään joulukoristeet pois. Tämä ei tietenkään ole pakollista ja aina näkee vielä joulukoristeita käytettävän pitkälle tammikuuhun, niin kuin tälläkin kertaa. Itse olen loppiaisesta tarkisti pitänyt kiinni, sillä se on omasta mielestäni myös hyvä tapa kunnioittaa joulua. Joulukoristeet ovat vain joulun ajaksi. Joulukoristeiden lisäksi minulla on joitakin talvisia koristeita, jotka vaihdan tilalle. Valkoiset kynttilät tyylikkäillä talviaiheisilla jalustoilla ja alusilla luovat mukavaa talvitunnelmaa ja kynttilöiden polttaminen pimeinä ja kylminä talvi-iltoina onkin yksi lempi asioistani. Hieman asiaan liittyen, mieheni yllättikin minut tänä jouluna vähän erilaisella kynttilällä. Olin kyllä tiennyt että kaikenlaisia seksileluja on olemassa, mutta en ollut ajatellutkaan että kynttilöitäkin tehdään varta vasten siihen. Eikä siis kyse ole nyt mistään kynttilä dildona irstailusta, vaan ihan kynttilästä joka tuoksuu ja toimii samalla hierontaöljynä. Hieronta onkin melkeinpä paras tapa aloittaa lähempi kanssakäyminen, että tämä lahja meni kyllä ihan nappiin ja siitä täytyy antaa pisteet miehelleni.

Mahdollisten koristeiden lisäksi nyt kun lumi alkaa peittää viimein koko maata kunnolla on aika viimeistään kaivaa kaikki talvikamppeet ja varusteet esille. Tykkään itse hiihtämisestä ja sukset, sauvat ja monot tulikin jo viikko sitten kaivettua esiin ja tarkistettua että kaikki on kunnossa. Lähin latukin näytti olevan jo auki, mutta en ole vielä käynyt testaamassa. Hiihtämisen osalta olen enemmänkin retki- kuin kuntohiihtäjä ja en yleensä samaa latua kahdesti talvessa hiihdä, jollei huomioida pätkiä joita on vaan pakko hiihtää että pääsee toiselle reitille. Onneksi ympäristöstä löytyy alle tunnin automatkalla roppa kaupalla latuja ja vähän pidemmällä ajelulla vielä enemmän. Jotkut tykkäävät laskettelusta, ja pidin siitä itsekin nuorempana, mutta nykyisin jätän rinteet muille. Hiihtäessäkin saa jo ihan tarpeeksi laskemista ja alamäen laskeminen tuntuukin paljon palkitsevammalta kun tietää itse kavunneensa sen verran ylös. Myös luistelemassa on kiva käydä ainakin kerran talvessa ja kaivoin tuossa samalla nekin esiin. Olipa talvilajisi mikä tahansa, suosittelen jokaiselle samaa että tarkistaa ajoissa niiden kunnon, ettei hauska reissu muutukin kiireiseksi kauppareissuksi.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus