30- ja 40-vuotiaat naiset käyttävät tätä syksyllä

  • lillyd

Naisen eleganssilla ei ole mitään tekemistä iän kanssa, olitpa 30, 40, 50... tai vaikka 80-vuotias, voit kukoistaa ainutlaatuisella kauneudella. Hepburn sanoi: Naisen kauneus kasvaa iän myötä.

30-vuotiaat naiset voivat paremmin ymmärtää viehättävän todellisen merkityksen. Jotkut sanovat, että viehätys kuuluu tytöille, itse asiassa tytöt ovat liian yksinkertaisia ​​eivätkä osaa näyttää viehätysvoimaansa.

40-vuotias nainen on kuin ikääntyminen, vasta vuosien käymisen jälkeen siitä tulee pitkä viiniaromi. Sumuinen ja salaperäinen viehätys on ainutlaatuista luonnetta, ja "pipa vielä puoliksi peitettynä" viehätys osoittaa 40-vuotiaan naisen ihmeellisyyden.

Itse asiassa useimmat 30-40-vuotiaat naiset ovat osa-aikaisia. Vaikka he ovat kiireisiä joka päivä, heillä on myös tietty taloudellinen perusta. He voivat mennä asussaan pidemmälle ja tavoittaa laadukkaita ja laadukkaita asuja, mikä ei voi näyttää vain eleganssia Henkistä charmia, mutta myös lempeä ja nuorekas. Ei ole kohtuutonta pukeutua yksinkertaiseen ja yksinkertaiseen muotiin nykyään, itse asiassa tärkeintä on se, mikä sinulle sopii.

01

Idea 1: Valitse miedot neutraalit

Katsomissasi tv-sarjoissa suuri osa eleganteista ja lempeistä keski-ikäisistä naisista valitsee yleensä neutraaleja värejä, eikä punaista ja violettia tule koskaan olemaan. Tarkemmin sanottuna ne ovat osittaisia ​​Morandin värejä. Kaiken kaikkiaan suhteellisen vaaleita sävyjä .

Tällaisia ​​sävyjä on helpompi yhdistää ja sovittaa yhteen, mikä antaa ihmisille lempeän, älyllisen ja rauhallisen kauneuden. Ja tämä väri on helppo yhdistää, riippumatta siitä, kuinka sovitat sen, se osoittaa täydellisen naisellisuuden.

02

Idea 2: Valitse kankaat, joissa on temperamenttia

Värinsovituksen lisäksi 30-40-vuotiaiden naisten kannattaa kiinnittää huomiota vaatteiden materiaaliin vaatteita valitessaan. On parasta olla valitsematta yksittäistä tuotetta, joka on taipuvainen nyppyyntymään ja jossa ei ole laajaa taittumaa. Puhumattakaan ylävartalon mukavuudesta ei ole vahva, ja ulkonäkö on myös erittäin tahmea. Puhtaalla puuvillalla, pellavalla, silkillä ja muilla materiaaleilla voidaan varmistaa vaatteiden ulkonäöltään laadukas rakenne, ja ne ovat myös mukavampia ja ihoystävällisempiä päällä.Vaikka ne vaativat huolellista hoitoa, ei vie liikaa aikaa. hallitsemaan heidän tonaliteettinsa.

Mukavat vaatteet ja kankaat voivat tehdä ihmiset onnelliseksi. Kun naiset ovat 30-40-vuotiaita, heidän pitäisi kiinnittää enemmän huomiota laatuun kuin määrään. Jos vaatteita ei ole paljon, voit oppia säännön "yhdellä takilla käyttää enemmän". mutta jos vaatteilla ei ole rakennetta ja makua, käytä enemmän vaatteita.

03

Idea 3: Valitse asusteiden koristelu

Jotkut vaatteet ovat liian tavallisia tai tyylit ovat niin tavallisia, että kadulla on helppo törmätä ihmisiin. Jos haluat olla hillitty menettämättä kohokohtia, voit koristella sitä joillakin väreillä, kuten pelkällä laukulla tai hattulla. Lyhyesti sanottuna tämän värin on oltava hieman kirkkaampi, mutta se ei saa olla liian korkea -näppäin, voit valita värit, joilla on pienempi kylläisyys.

04

Idea 4: 30- ja 40-vuotiailla naisilla on enemmän pukeutumisesityksiä

Neulottu villapaita + tupakkahousut

Neulepuserot ja tupakkahousut ovat välttämättömiä esineitä pikkukeijujen vaatekaapissa, jotka ovat erittäin monipuolisia ja temperamenttisia. Neulottu pusero on lempeä ja hillitty, ja tupakkahousut ovat älykkäitä ja kykeneviä. Näiden kahden yhdistelmän voidaan sanoa olevan räjähdysherkkä. Siksi, olipa kyseessä japanilaistyyli tai brittityyli, rakastan "neulottua villapaita + tupakkahousut" erittäin paljon Tämä ryhmä CP, ja se voi helposti hallita näitä kahta eri pukeutumistyyliä.

Neulottu pusero + pilkkuhame

Musta neulottu pusero + mustavalkoinen pilkkuhame, täynnä henkeä ja salaperäisiä asuja, ei ainoastaan ​​välitä kuvan elegantista ja hurmaavasta tytöstä, vaan siinä on myös unessa nukahtamista. Pilkuhameesta on tullut avain yhdistämään todellisuus ja klassikot, ja se kuvaa täydellisesti viehättävää kaupunkityttöä.Read more at:formal wear brisbane | evening dresses melbourne

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus