Tätä 40-vuotiaan naisen tulee pukeutua syksyllä

  • lillyd

Yli 40-vuotiaat naiset eivät ole enää kypsymättömiä ja herkkiä nuoria tyttöjä, vaan kypsiä naisia, jotka ovat rauhallisia ja hillittyjä ja huokuvat kypsän naisen ainutlaatuista viehätystä. Siksi yli 40-vuotiaille naisille älykäs ja tyylikäs pukeutumistyyli on sopivin!

Yli 40-vuotiailla naisilla meillä on jo tietty sosiaalinen asema ja taloudellinen perusta, joten tässä iässä pukeutumistyylimme pitäisi määritellä uudelleen. Sen sijaan, että pyrimme nuorten tyttöjen tapaan muotiin, meidän tulisi kiinnittää siihen enemmän huomiota. vaatteiden ja sijoittelun tulee näyttää temperamentti ja arvosana!

01

Idea 1: Päätä oma pukeutumistyylisi

40-vuotiaan naisen saavuttaminen tähän ikään on kriittinen hetki ottaa vastuu itsestäsi, tuntea itsesi selkeästi ja löytää itsesi. Joten kuinka löytää se? Opi lisää, kokeile lisää, kokeile enemmän ja muodosta lopulta ainutlaatuinen ja viehättävä persoonallinen tyyli.

Mitä hyötyä on löytää persoonallinen tyyli? Yksi: Voit jatkaa kaikenlaisten temppujen tekemistä suurimmassa sinulle sopivassa tyylineljänneksessä tekemättä virheitä; kaksi: auttaa sinua luomaan persoonallisen viehätysmerkin, määrittelemään elämääsi ja toivottamaan 50-vuotiaana rauhallisesti tervetulleeksi.

02

Idea 2: Sama värijärjestelmä luo ylellisyyden tunteen

Monet tietävät, että saman värin yhdistäminen voi luoda ylellisyyden tunteen Tämä sovitussääntö sopii erityisesti 40-vuotiaille naisille. Saman värijärjestelmän eri sävyisten tuotteiden yhdistäminen tuo sekä kerroksittain muutoksia että eheyden tunteen ilman, että ne näyttävät sekavalta ja näyttävät poikkeuksellisen edistyneeltä.

Maavärijärjestelmä sopii erityisesti keski-ikäisille naisille.Se on lempeä ja hillitty, ei teeskentele hellyyttä eikä vaatimatonta, huokuu hiljaista ja hillittyä tunnelmaa, erityisesti temperamenttia.

03

Idea 3: Tyylin tulee olla yksinkertainen ja tunnelmallinen

Tyyli on myös erittäin tärkeä.Älä valitse väljiä ja roikkuvia tyylejä, sillä 40-vuotiailla naisilla voi olla ongelmia paksumman selän kanssa.Löysyys vain saa heidät näyttämään lihavemmalta.Oikea laihdutus, plus laihdutusvyö, kireys on varmasti selvempi kuin löysä.ohut. Sen ei tarvitse olla perus.Tyyli, jossa on rusetit olkapäillä, on myös erittäin mukava. Se on katseenvangitsija eikä liioiteltu.

04

Idea 4: Yhteiset pukeutumisesitykset 40-vuotiaille naisille

Vinkkejä1: pusero + paita

Uskon, että monille opiskelijabileille tämä neulepusero tai ruudullisen paidan kanssa kerrostettu neulepusero on mielestäni tuttu.Tämä kaksiosainen tyyli on peruskerrostyyli.Syksyn sää ei ole kovin lämmin, joten Suosittelemme, että Käytä enemmän vaatteita, kun menet ulos.Tyyli pinota kaksi vaatekappaletta yhteen on sekä lämmintä että muodikasta.

Ja tämä villapaita on yleisin esine talvella, varsinkin vanhemmille naisille, lämmin villapaita on välttämätön. Verrattuna muihin tuotteisiin villapaita on suvaitsevampi. Se ei poimi ihmisiä eikä sillä ole ikärajaa. Sillä on "ei koskaan vanhentunut" maine.

Vinkkejä2: untuvatakki + farkut

Kun 40-vuotias nainen käyttää lyhytmuotoista untuvatakkia, hänen jalkojensa käyrät näkyvät laajalla alueella, ja hänen on sovitettava sopivat housut, jotta laihdutusvaikutus näkyy paremmin.

Untuvatakin lyhyt muotoilu ei aiheuta viivyttelyn tunnetta Yksinkertainen ja sileä muotoilu voi lisätä asuun hieman muotia. Valitse sopiva väri, jotta myös 40-vuotiaat naiset voivat pukeutua lämpimään ja ulkomaiseen tyyliin. Tämän untuvatakin väri on yksinkertainen ja tyyli on melko klassinen.

Vinkkejä3: takki + hame

Takkien ja hameiden yhteensovittamiseen on enemmän mahdollisuuksia, kuten tämä retrotyylinen ruudullinen hame, joka tekee siitä tyylikkäämmän ja runsaamman. Lisäksi villahameen kangas on suhteellisen rapea, ja siisti ja tyylikäs asu sekä korkeavyötäröinen tyyli tuovat helposti esiin elegantin naisen viehätyksen. Siinä on retrotyylistä eleganssia, eikä siitä ole puutetta muodikkaasta naisellisuudesta.Read more at: formal dress sydney | plus size formal dresses australia

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus