Limusiini kaiken päälle

  • Sakkes32

Tervehdys! Olen 32-vuotias, nykyisin helsinkiläinen jamppa. Ajan työkseni limusiinia alan yrityksessä. Ja alalla en nyt viittaa aikuisviihteeseen vaan limusiinialaan. Mainitaan nyt vielä sekin, että yritys on Limusiinivuokraus.net. Olen ollut hommissa kyseisessä työssä nyt kohta kolme vuotta ja olen saanut nähdä uskomattomia piirteitä nuorista ihmisistä ja ihmisistä yleensäkin. Tyypillisintä näkemissäni ihmisissä (ei siis vain asiakkaissa, vaan yöelämän ihmisissä yleisesti!) on se ettei heillä ole rahaa eikä terveyttä. Suuri osa varsinkin nuorista naisista tuntuu panostavan melkoisen äärimmäiseen hedonismiin vailla suurempaa ajattelua tulevasta. Useimmat eivät ymmärrä, että McDonalds-ravinnolla ja siidereillä he näyttävät 30-vuotiaina jo melko naimakelvottomilta kun taas terveemmät sisarensa näyttävät käytännössä ihan yhtä hyviltä. Kyseessä onkin mielestäni ns. sammakkoilmiö (en löytänyt parempaa linkkiä asiasta) , jossa muutos tapahtuu niin hitaasti ettei siihen herää ennen kuin on liian myöhäistä.

Toki olen työssäni nähnyt myös paljon positiivisia ilmiöitä, joihin tietysti kuuluu mukavien ihmisten täysin tervehenkinen juhliminen. Valitettavan usein vain näyttää siltä, että ihmiset törsäävät viimeiset pennosensa näyttävään kyytiin, kiiltäviin vaatteisiin ja skumppapulloon näyttääkseen ulospäin täydelliseltä. Toki toivon ettei asia näin ole ja olen täysin väärässä.

Kirjoitettaessa soi The Offspring: Have You Ever

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus