Kirjamessuille Helsinkiin ja Turkuun

  • Minttis

Moi taas!

Täällä reissusuunnitelmaa pukkaa jatkuvasti...
Nyt suunnitteilla viikonlopun mittainen kirjamessureissu Helsinkiin. Kirjamessut ovat siis aina lokakuun viimeisenä viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa.

Tää kuva on vissiin viime vuoden kirjamessuilta, Sofi Oksanen on kuitenkin tuttu näky siellä joka vuosi....
Tää kuva on vissiin viime vuoden kirjamessuilta, Sofi Oksanen on kuitenkin tuttu näky siellä joka vuosi....

Olemme käyneet siellä jo kahtena vuonna ja vannoin jo eka reissun jälkeen että tämä tulee olemaan jokavuotinen vierailu Helsingissä! Mahtavat messu, kertakaikkiaan aina niin ravittu olo kun tulen sieltä kotiin!

Kirjamessuilla parasta on aina se, että tuntee olevansa omiensa joukossa. Siellä ihmisillä on samantyyppisiä harrastuksia kuin itselläni, kaikki tykkäävät lukea ainakin jonkin verran, ovat kiinnostuneita yhteyskunnallisista asioista, politiikasta, historiasta, ylipäätään ilmiöistä! Aivan mahtavaa siellä kuunnella toinen toistaan kiinnostavampia esiintyjiä, haastatteluja, keskusteluja... Suosittelen, jos vähäkin kiinnostaa tämän tyyppiset jutut!

Tämän vuoden teemasta en vielä tiedä mitään, mutta täältä voi kattoa vähän lisää infoa kirjamessuista: http://kirjamessut.messukeskushelsinki.fi/

Viime vuonna yövyimme Hotelli Arthurissa keskustassa ja tykkäsin! Tänä vuonna en oikein tiedä Helsingin hotelleista sellaista suosikkia, johon haluan suunnistaa. Ehkä tuohon samaan, se oli hyvä ja halpa. Vai suunnistaisko tällä kertaa vaikka Vantaalle johonkin edulliseen hotelliin?

Turun kirjamessut järjestetään kuukautta aiemmin, eli syys-lokakuun vaihteessa. En ole koskaan käynyt siellä, mutta kiinnostais toki käydä jonain vuonna myös siellä. Tässä olenkin katsonut omaa kalenteriani sillä silmällä, että jos yhden päivän viettäisi tuolla turussakin. Nykyäänhän on aika edullista mennä junalla jos vain tarpeeksi ajoissa varaa liput. Tuolla vois käydä yhden yön reissun niin tulis halvaksi. Joku halpa hotelli Turusta vielä siihen niin avot!

Jos lukijoissa on joku joka on Turun kirjamessuilla käynyt, niin kommentoi ja kerro kokemuksesi!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus