Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Oulu.

Mr Lotharin viikko 10/2016  1

Maanantai meni viikonlopusta palautuessa.

Tiistai meni JS-Motorsilla lumilingon huollossa ja Trapper mönkijöihin tutustuessa.

Keskiviikkona sovin pari esiintymiskeikkaa ja neuvottelin yksien erotiikkamessujen järjestämisestä.

Torstaina julkaistiin minun uran 209. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Jasmine - Hyväksikäytetty! Videolla olen kahleissa sängyssä kun naamioitunut nainen saapuu paikalle ja kaivaa penispumpun esiin, Jasmine laittaa kullini pumppuun ja pumppaa niin kauan alipainetta että kulli täyttää koko pumpun putken. Jasmine imuttaa vielä itsekin kulliani ennen kuin alkaa ratsastaa sillä. Hetken kuluttua Jasmin avaa kahleet ja pääsen määräämään tahdin. Muhkea perseinen Jasmine voihkii kilpaa sängyn nitinän kanssa ja aikani Jasminea eri suunnista nussittuani roiskin lastini Jasminen pakaroille. Mr Lothar ja Jasmine - Hyväksikäytetty video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Perjantaina suuntasin Sarahin kanssa Ouluun jonne päästyämme menimme Hotelli Apolloon jonka tiskillä huonettamme kysellessä sain hyvät naurut, illan keikan tilaaja oli nimittäin varannut meille huoneen Arttu Wiskarin nimellä. No sekaannus kuitenkin selvisi ja saimmekin sitten oikein saunallisen huoneen jossa ehdimme levätä hetken ennen illan Cafe & Bar Kellon keikkaa.

Lauantaina läksimme jo hyvissä ajoin ajelemaan Oulusta Jyväskylään jonne päästyämme kävimme katsomassa Snowcrossin MM-finaalit. Sen jälkeen meni pari tuntia Suomen suurimman erotiikkatavaratalon eli AntiShopin valikoimaan tutustuessa. Illalla oli vuorossa Erotic Night ravintola Rosetissa Vaajakoskella, meidän lisäksi siellä oli esiintymässä tankotanssija Hely Wood ja burleski pari Mr. Suzanne Satin & Georgina CatMint.

Sunnuntaina tein hiukka mökkitalkkarin hommia ja lisäilin moottorikelkkailu videoita http://www.youtube.com/AnssiViskari osoitteeseen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 14/2015  1

Maanantai meni sängyn pohjalla kuumeesta toipuessa.

Tiistai meni Leppäniemen huvilallani kaikenlaista pientä puuhastellessa.

Keskiviikkona lämmittelin Virransalmen mökeilläni takkoja ja seurailin joutsenien reviiritaistelua.

Torstaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset mökeilleni ja heitä odotellessa haravoin hiukka pihoja.

Perjantaina läksin jo aamulla ajelemaan Sarahin kanssa Iitä kohti ja matkalta otimme Nican kyytiin. Perille päästyämme majoituimme Gasthaus Iihin, kävimme syömässä ja ehdimme vielä levähtää hetken ennen illan Ravintola Iisakin keikkaa. Iisakissa tytöt toimi ensin yläosattomina tarjoilijoina minun keskittyessä vaatemyyntipisteen hoitamiseen. Yhdentoista aikoihin oli Nican show, puolilta öin Sarahin show ja yhden aikaan minun sooloshow, yhteisesitys oli vuorossa kahden aikoihin ja sen jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Lauantaina läksimme aamupalan jälkeen Ouluun shoppailemaan ja muutaman tunnin kauppoja kierreltyämme menimme syömään Royal Gardeniin jossa törmäsimme Uniikkiin ja pariin muuhun tuttuun. Oulusta meidän matka jatkui Utajärvelle jossa majoituimme Merilän Kartanoon. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Sarah & Nica Cafe-Bar Linkkurissa Muhoksella.

Sunnuntaina julkaistiin minun uran 199. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Elisa Day - Kosteusongelma. Videon juoni on seuraavanlainen: Olen aloittanut työt kiinteistöfirmassa ja minut on hälyytetty tutkimaan Elisa Day:n asunnossa olevaa kosteusongelmaa. Pimputan ovikelloa ja oven tulee avaamaan nainen jolla on päällään silkkinen aamutakki. Kysyessäni kosteusongelmasta hän opastaa minut peremmälle sängyn luo. Elisa riisuu aamutakkinsa jonka alla hänellä on korsetti, sukkanauhat, stay-up sukat, yms. Seuraavaksi hän riisuu pikkuhousunsa ja sanoo että se kosteusongelma on siellä. Innostun välittömästi tutkimaan tilannetta sormineni ja kielelläni jolloin ongelma vain pahenee. Tässä vaiheessa kaivan kosteiden paikkojen työkaluni esiin ja alan nussia Elisaa kuin viimeistä päivää edestä, takaa, sivusta ja jäänpä minä välillä allekin. Lopulta laukean Elisa Day:n täyteläisille pakaroille kuorruttaen ne lähes kokonaan spermalla. Minkälaisen raportin teen kosteusongelmasta ja mitkä ovat ohjeet kuinka siitä selvitään jatkossa? Mr Lothar ja Elisa Day - Kosteusongelma video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 15/2012  1

Maanantaina vein Janican aamulla junalle, jonka jälkeen loppu päivä menikin sitten ihan vaan laiskotellessa.

Tiistaina lähetin perjantaina Tampereella kuvatun videon eteenpäin julkaisemista varten.

Keskiviikkona hoidin 11-12.5.2012 järjestettävien Jyväskylän ja 18-9.5.2012 järjestettävien Helsingin sEXHIBITION messujen järjestelyjä.

Torstaina lapioin lumet pois alakerran autotalliin menevästä luiskasta että voin kohta ottaa Ferrarin liikenteeseen.

Perjantaina läksin aikaisin aamulla ajelemaan Oulua kohti. Oulussa kävimme Janican, Sebastianin ja lasten kanssa syömässä jonka jälkeen heitimme Sebastianin kotiinsa ja me muut jatkoimme matkaa Rovaniemelle jossa oli illalla Mr Lothar & BB Janica Erotic Tour 2012 pohjoisin keikka Rovaniemen Onnelassa.

Lauantaina läksimme aamupalan jälkeen tapaamaan joulupukkia napapiirille ja sen jälkeen suuntasimme auton keulan Ranuaa kohti jossa kävimme Ranuan Eläinpuistossa katsomassa jääkarhunpentua sekä siinä samalla aika joukkoa muitakin eläimiä. Ranualta ajelimme Ouluun jossa majoitumme kylpylä-hotelli Edeniin. Illalla minulla ja Janicalla oli vielä Erotic Night keikka Oulun Tivolissa.

Sunnuntaina menimme aamupalan jälkeen käymään koko porukalla kylpylässä ja sen jälkeen kävimme pyörähtämässä kaupungilla, jonka jälkeen minä vein Janican ja kumppanit lentokentälle. Lentokentältä minä jatkoin matkaa autolla Mäntyharjua kohti, tosin Jyväskylässä meni pari tuntia kun kävin kylässä yhden tytön luona eli olin kotona vasta yhdentoista aikaan illalla. Sunnuntaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 127. video, video on nimeltään Mr Lothar ja Elisa - Videon katselu alkaa panettaa ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php