Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Pori.

Mr Lotharin viikko 19/2016  1

Maanantaina lisäilin kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

Tiistai meni mökkitalkkarin hommissa kesämökeilläni.

Keskiviikkona ostin tarpeet Poppis-mökin patiota varten ja aggregaatin Rinssinrannan varavirtalähteeksi, sen jälkeen kävin tekemässä Lahdessa kaupat yhdestä rantatontista ja samalla reissulla tuli pyörähdettyä Lahden moottoripyörämuseossa.

Torstaina vastaanotin vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni.

Perjantaina purin päivällä Poppis-mökin rannassa olleen vanhan pation ja laitoin rantaa muutenkin lapsiystävällisempään kuntoon. Illalla tein tarjouksen yhdestä kesämökistä.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Tina keikka ravintola Alvarissa Noormarkussa.

Sunnuntaina ajelin Porista Leppäniemeen yhden pysähdyksen taktiikalla näyttämään kesämökkejäni ostajaehdokkaille.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 9/2015  1

Maanantai meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommissa.

Tiistaina sovin että menen 28.3.2015 Nican kanssa Erotic Night keikalle Bar Neroon Tikkakoskelle.

Keskiviikkona tein aamupäivällä Tikkakosken keikan mainokset ja lähetin ne ravintolalle, loppupäivä menikin JS-Motorsilla Mikkelissä.

Torstaina kävin hiekoittamassa huvilan pihan ja katselin MM-hiihtoja.

Perjantaina vastaanotin huvilan vuokralaiset ja pakkasin keikkakamat viikonloppua varten.

Lauantaina olin Nican kanssa esiintymässä Saturday Orgy tapahtuma Porissa, menomatkalla vein Sarahin Erotic Night keikalle Kokemäelle. Ennen illan keikkaa kävimme syömässä hotellin ravintolassa ja ehdimme vielä levätä hetken huoneessa. Illan keikalla Nica esiintyi ensin soolona, sitten minä soolona, sen jälkeen oli vuorossa meidän yhteisshow ja illan lopuksi minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Sunnuntaina kotiin päästyäni lisäilin keikkakuvia kotisivuilleni ja loppuilta menikin television katselun parissa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 45/2014  1

Maanantaina hoidin keikkojen laskutuksia ja tein varustehuoltoa, Iltalehti myös uutisoi minun tuloista http://www.iltalehti.fi/verot/2014110318802892_vr.shtml

Tiistaina lisäilin 31.10-1.11.2014 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetyiltä sEXHIBITION messuilta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan http://www.MrLothar.fi/galleria

Keskiviikkona vietin syntymäpäiviäni ja julkaistiin minun aikuisviihdeuran 193. video, video on nimeltään Mr Lothar & Syntymäpäivälahja - Eroottinen hieronta K18 Videon juoni on seuraavanlainen: Minulla on syntymäpäivät ja kun menen hotellihuoneeseeni siellä odottaa mieluinen yllätys, huoneessa on nimittäin eroottinen hieroja joka on pukeutunut vain alusvaatteisiin ja hänen silmillään on naamio jotta en tunnistaisi häntä. Minun riisuttua vaatteeni ja käytyä makaamaan sängylle selälleen hieroja alkaa aluksi hieroa minun käsivarsia mutta aika äkkiä kädet hakeutuvat kullin ympärille joka herää välittömästi jolloin hieroja ottaa suunsakin käyttöön ottaen välillä koko kullin juurta myöten nieluunsa. Sen jälkeen osat vaihtuvat ja hierojasta tuleekin hierottava, keskityn myös aika paljon genitaalialueiden hierontaan ja aikani hierottuani upotan räjähtämispisteessä olevan kyrpäni hierojan pieneen pilluun saaden syntymäpäivälahjan antajan vaikeroimaan nautinnosta. Tällä videolla rakastellaan asentoja tiuhaan tahtiin vaihdellen sekä selkeästi seksistä nauttien! Mr Lothar & Syntymäpäivälahja - Eroottinen hieronta video löytyy nyt http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php osoitteesta.

Torstaina kävin pyörähtämässä huvilallani ja vaihdoin Bemariin talvirenkaat.

Perjantaina vastaanotin huvilalle vuokralaiset jonka jälkeen läksin ajelemaan Noormarkkua kohti. Matkalta otin kyytiini Nanan ja kävimme ottamassa huoneen hotelli Amadosta Porista jonka jälkeen suuntasimme Erotic Night keikalle ravintola Alvariin Noormarkkuun. Noormarkun keikalla alkuilta meni Mr Lothar Production vaatteita myydessä ja asiakkaiden kanssa jutellessa, myöhemmin illalla oli ensin Nanan sooloshown vuoro, sitten minun sooloshow ja sitten Mr Lothar & Nana yhteisshow jonka jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun.

Lauantaina ajelin puolen päivän aikaan Tampereelle jonne päästyäni otin hotellihuoneen Rautatienkadun Cumuluksesta ja tapasin yhtä tyyppiä. Illalla Pamela tuli Maken kanssa Tampereelle ja läksimme siitä minun autolla Ylöjärvelle jossa meillä oli Erotic Night keikka ravintola Palowouti:ssa. Alkuilta meni taas Mr Lothar Production videoita ja vaatteita myydessä sekä asiakkaiden kanssa jutellessa, yhden aikaan yöllä oli Pamelan soolosetin vuoro, puolisen tuntia sen jälkeen minun shown vuoro ja puoli tuntia siitä meidän yhteisshown vuoro. Ennen valomerkkiä ehdimme vielä pitää yleisöstripteasekilpailun ja sen jälkeen läksimmekin hotellille jatkoille.

Sunnuntaina olin jo lähdössä ajelemaan Mäntyharjua kohti kun sain viestin yhdeltä kaveriltani Seinäjoelta ja niinpä päätinkin kurvata hänen luokseen kylään, illalla kävimme hänen äitinsä kanssa syömässä ja hänen isän luona isänpäiväkahveilla jonka jälkeen katselimme vielä Big Brother Talk Shown.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 21/2014  1

Maanantaina laskin Shuttle Craft Sport Deck veneeni vesille ja kävin yhden kaverini kanssa ajamassa sillä kesän ensimmäisen reissun joka suuntautui Vihantasalmelle.

Tiistaina asensin päivällä kesävesipumpun Virransalmen mökilleni ja sen jälkeen kävin Leppäniemen huvilallani haravoimassa kaisloja rantavedestä, uimassa sekä ottamassa aurinkoa, illalla ajelin vielä kotipaikkani nurmikot.

Keskiviikkona kävin hakemassa superkart autoni omaan talliin Mikkelistä JS-Motorsilta.

Torstaina menin taas huvilalleni kaisloja haravoimaan, mutta kun huomasin rantavedessä uiskentelevan lauman suht isoja kaloja niin päätinkin kokeilla tarttuuko ne mato-onkeen. Lahnoiksi osoittautuneet kalat ei tarttunut syöttiin, mutta minäpä päätinkin olla ovela ja hain varastosta verkot jonka jälkeen saarroin kalat verkolla saaden saaliiksi kolme lahnaa.

Perjantaina kurvailin jo päivällä Ferrarillani Lahden ja Tampereen kautta Poriin, jossa läksin kavereideni kanssa käymään terasseilla ja syömässä. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jenna Cabaret Discothequessa, jossa vedimme esitykset kahdessa nipussa. Ensimmäisessä esityksessäni otin yhden minulle ennestään tutun tytön avustajaksi, mutta toiseen esitykseen otin sellaisen avustajan jota en tuntenut ennalta ja hän osoittautuikin todella villiksi. Keikan jälkeen kävimme vielä porukalla pitsalla, yms.

Lauantaina heräsin jo aika aikaisin, kävin hotellilla aamupalalla ja luovutin huoneen (jossa en edes ehtinyt käymään) pois. Sen jälkeen läksin Tamperetta kohti jonne päästyäni kävin koukkaamassa yhden tytön kyytiini ja kävimme pienellä ajelulla. Tampereelta matka jatkui Hämeenlinnaan, matkalla yksi BMW M5 olisi halunnut kovasti ajaa kilpaa minun Ferrarin kanssa. Hämeenlinnassa kävin moikkaamassa tuttuja Alebaatti M/S Teemulla ja kurvailemassa muutaman ringin kaupungilla, jonka jälkeen ajelin Lahteen jossa kävin pyörähtämässä satamassa. Lahdesta suuntasin Kouvolaan jossa kävin ensin kaupungilla ja sitten testaamassa veden lämpötilan Käyrälammella. Käyrälammelta ajelin Lappeenrantaan jossa kävin ensin tsekkaamassa illan esiintymispaikan, sitten pyörähtämässä satamassa ja sen jälkeen menin hotellille katselemaan Suomi-Tsekki lätkämatsia. Lätkämatsin jälkeen menin vielä hengailemaan parin kaverin kanssa joksikin aikaa satamaan ja sen jälkeen olikin vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica ravintola Happy Nights. Keikan jälkeen läksin vielä jatkoille yhdelle mökille ja sieltä ajelin aamun jo sarastaessa kotiini Mäntyharjulle, loppumatka oli kyl aika tuskaa sillä ajelin Ferrarillani viikonlopun aikana reilu tuhat kilometriä ympäri Suomea ja nukuttua tuli kahtena yönä yhteensä vain pari tuntia.

Sunnuntaina katselin Monacon F1-kisan, kävin vastaanottamassa vuokralaiset Virransalmen mökilleni, pyörähdin Leppäniemen huvilallani, otin pienet päiväunet ja katselin sen jälkeen Suomi-Venäjä lätkän MM-finaalin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 12/2013  1

Maanantaina kävin tilaamassa itselleni 2014 vuosimallin Lynx Rave RE 800R E-TEC:n JS-Motorsilta Mikkelistä.

Tiistaina vein aamupäivällä kaverini F 800 Tucker Hibbert Race Replica Artic Catin Lahteen Pro Assistancelle alustan laittoon. Päivä meni huvilalla talonmiehen hommissa ja illalla kävin kavereideni kanssa Lappeenrannassa katsomassa BRP:n kiertueella livenä milaisia ovat vuoden 2014 moottorikelkat ja tulihan niillä hiukka ajettuakin.

Keskiviikkona kävin yhden kaverini kanssa Vantaalla ja paluumatkalla Lahdessa katsomassa kuinka Artic Catin alustanlaitto edistyy.

Torstaina tein aamulla hiukka keikkojen laskutushommia, jonka jälkeen läksin hakemaan pari Artic Catia Pro Assistancelta Lahdesta ja vein ne Mikkeliin JS-Motorsille.

Perjantaina menin päivällä Mikkeliin josta ajelimme JS-Motorsin omistajan kanssa moottorikelkoilla Anttolan kautta Ristiinaan ja sieltä sitten vielä takaisin Mikkeliin, jonka jälkeen kävimme saunomassa ja siten minun olikin jo aika lähteä esiintymiskeikalla Suolahdelle. Illan keikka oli Erotic Night by Mr Lothar & Miss Nica Night Club Lulussa ja keikan jälkeen ajelin vielä Jyväskylään yöksi. Perjantaina julkaistiin myös minun uran 158. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Kathrine - Itku pitkästä ilosta K18! Kyseisellä videolla olen huvilalla lomailemassa Kathrine nimisen tytön kanssa, minun kohentaessa takkatulta Kathrine astelee paikanpäälle seksikkäisiin alusvaatteisiin sonnustautuneena ja miten ollakaan takka jää toiseksi ja siirryn kuumaakin kuumemman Kathrinen kimppuun. Aluksi Kathrine ottaa minulta suihin saaden itse samaan aikaan sormihoitoa, tämän jälkeen siirrytään nussimaan sohvalle. Nussin Kathrinea todella rajuun tyyliin sekä edestä että takaa ja Kathrinen tyyli ratsastaakin on lähinnä kiitolaukkaa. Kathrinen lauetessa todella rajusti hän alkaa itkeä onnesta eli vanha sanonta pitää siis paikkansa. VAROITUS! Tämä video sisältää myös minun videoille ei niin tyypillistä toimintaa eli halailua, suutelemista, yms. Tämä K18-video löytyy nyt osoitteesta http://www.aikuisvideo.com/video/index.php?p=video&id=695

Lauantaina ajelin jo päivällä Tampereen kautta Poriin jossa otin pienet päiväunet Cumuluksessa, jonka jälkeen kävin syömässä. Ruokailun jälkeen pari kaveriani tuli morjestamaan minua hotellille ja sitten lähdimme porukalla Discotheque Cabaretiin. Illan keikalla esiinnyimme Jessican kanssa molemmat ensin kertaalleen yksin ja sen lisäksi vedimme yhteisshown jonka jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun johon osallistui ennätysmäärä yleisöä. Keikan jälkeen oli vielä pienet jatkotkin ja nukkumaan pääsin joskus puoli viiden aikaan aamulla.

Sunnuntaina heräsin jo puoli seitsemän aikoihin ja läksin ajelemaan Mäntyharjua kohti. Mäntyharjulle päästyäni vaihdoin vain mootorikelkailuvarusteet päälleni, kävin tankkaamassa kelkan ja läksin yhden kaverini kanssa moottorikelkkailemaan. Kelkkareissun jälkeen katselin F1-koosteen telkkarista ja kävin saunomassa, jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.mrlothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 50/2011  1

Maanantaina heräilin Janican Big Brother voiton takia vain muutaman tunnin yöunien jälkeen Kirkkonummelta ja läksin ajelemaan puolen päivän aikaan Mäntyharjua kohti. Kotiin päästyäni menin suoraan nukkumaan.

Tiistaikin meni viikonlopun univelkoja kuittaillessa.

Keskiviikkona olikin sitten jo työpäivä kun Stina saapui Mäntyharjulle koekuvauksiin eli tein hänen kanssaan Stinan ensimmäisen aikuisviihdevideon.

Tortai meni Mr Lothar Production vaatetilauksia postitellessa ja esiintymiskeikkoja sopiessa.

Perjantaikin meni pääasiassa minun ja Jaden esiintymiskeikkoja myydessä. Perjantaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 115. video, Mr Lothar ja Shakira - Kuuma milf Kemistä. Kyseinen video on kuvattu Kemin Cafe Chilloutin keikan jälkeen ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan Poria kohti jossa minun ja Jennan oli määrä esiintyä Bar Kinon XXX-Mas Partyissa. Poriin päästyäni kävin otamassa huoneen hotellista, sen jälkeen syömässä ja sitten olikin jo aika suunnata Bar Kinoon. Esiintymiset aloitettiin 00.30 ja viimeinen show oli 2.00 jonka jälkeen minä jäin vielä hengailemaan baariin ja läksin yhden porukan kanssa jatkoille parin heidän asunnolle, hotellille selvisin kuuden aikaan aamulla.

Sunnuntaina kävin aamupalalla ja läksin ajelemaan kotia kohti, heti alkumatkasta minua kävi kuitenkin väsyttämään niin paljon että päätin käydä lepäämässä Netan luona. Heti sänkyyn päästyäni Netta alkoi kuitenkin hieroa etumustani ja senhän arvaa kuinka siinä kävi eli homma meni nussimiseksi ja niinpä päätimme tehdä tuosta lepotauosta videonkin. Aikani "levättyäni" jatkoin matkaan Mäntyharjulle, kotiin päästyäni laitoin huvilani myyntiin http://www.nettiasunto.com/mantyharju/48205 ja kävin nukkumaan.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=863749 ja tällä viikolla kuvatut videot julkaistaan heti kun vaan ehditään minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php