Itseään niskasta kiinni.

  • rebell

Voin kertoo, että ei oo ollut ihan helppoo sisäistää itselleen mitä helvettiä onkaan tekemässä. Mä yöllä googletin eri diettejä ja liikunta muotoja, laihduttajien tarinoita ja muuta nettiin sisällytettyä sisältöä. Päällimäiiseksi kaikissa nousi ITSEKURI!

Mitä se on? jotain syötävää kenties? No jo myönnetään, että jos mulla olisi sitä itsekuria, niin en kai mä olis nyt tässä tilanteessa.. Eli ensin mä lähden ostaa.. eikun alan harjoittamaan itsekuria ja kieltäytymisen jaloa taitoa.

Nään jo sieluni silmin tilanteen: Otatko ranuja, ei pysty. No otatko burgerin, ei pysty. Otatko karbonaaran, ei pysty. Salaattia, joo mut ei kastiketta, eikä öljyäeiikä, eikä, eikä.. Mitä, ootsä laihiksella? Noooh. Kai sä lähet kaljalle kuitenkin? Ei pysty, liikaa kaloreita.. Ja koko muu henkilökunta huutonauraa selän takana....

Nooh, mut ehkä mä kestän sen, itse mä kuitenkin vaan rakennan kauhuskenaarioita päähäni. Lopulta tuskin ketään kiinnostaa sekunttiakaan, mitä meikä duunaa. Mut ensimmäinen viikko olis tarkotus jättää limut ja kalja..Näistä liikkeelle, kohti julmettuja pett.. onnistumisia.

Nyt nukkuun, et jaksaa olla huomen töissä. Kevyt 16h päivä tulossa. Näillä mennään.

Kirjoitettaessa soi leevi and the leavings - hubaa habaa

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus