OHMYGOSSIP

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Blog.

Helena-Reet: OHMYGOSSIP on aloittanut yhteistyön Israelin matkailuministeriön kanssa!

Minulla on todella loistavia uutisia! Koska matkustelen erittäin mielelläni, rakastan myös erilaisia kulttuureja ja maita sekä olen suuri Israelin patriootti. Olen hyvin ylpeä voidessani ilmoittaa, että olen aloittanut yhteistyön Israelin matkailuministeriön & Israelin valtion matkailutoimiston Pohjoismaiden konttorin kanssa! Se on niin suuri kunnia minulle etten juuri voisi olla enää onnellisempi!

Olin hyvin iloinen, kun Elena N., Israelin valtion matkailutoimiston Pohjoismaiden konttorin, pr-johtaja, otti minuun yhteyttä ja kertoi, että he rakastavat OHMYGOSSIPIA ja että Israelin valtion matkailutoimisto ja sen pohjoismainen konttori haluavat tehdä yhteistyötä kanssani. Ohmygossip on myös hyvin tunnettu sivusto Skandinaviassa ja Yhdysvalloissa, ja minulla on ollut monia mahtavia yhteistyökumppaneita - Ministeriö on juuri jotain sellaista, jonka lisään erittäin mielelläni omaan "yhteistyökumppanilistaani" !!! :D

Minusta tulee yksi Israelin "mediasuurlähettiläistä" täällä Pohjoismaissa! Tämä on niin iso kunnia! Minut esiteltiin alkuun yhtenä suosituimmista pohjoismaisista bloggaajista ja julkkiksista - todella siistiä eikö vaan? Tunsin itsenikin ministeriksi tämän jälkeen :)) Israelin matkailuministeriö järjestää minulle ja miehelleni ilmaisen lehdistömatkan Israeliin, ja he näyttävät meille Israelia ympäriinsä. Koska olemme ministeriön vieraana, meille tarjotaan lennot, hotellimajoitukset, joissa on aamiaiset ja päivälliset ravintoloissa, kuljetuksen ja oppaat. Ministeriön edustaja on kutsunut meidät henkilökohtaisesti vierailulle ja meidät tullaan kuljettamaan Ben Gurionin kansainväliseltä lentokentältä hotellillemme Limousinella! Aion tehdä blogia ja katsausta vierailustamme, joten tulet myös tietämään Ohmygossipista kaikki ne hienot paikat, joissa me vierailemme sekä kokemuksiamme niistä ja toivottavasti saat itsekin hyviä ideoita seuraavalle matkallesi!

Viime vuosina Israelista on tullut koti monille "täytyy nähdä" kansainvälisille tapahtumille ja sen kulttuurikalenteri on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia. Israel on täynnä erilaisia tapahtumia ja ne tyydyttävät kaikkein kyltymättömimmänkin kulttuurin nälän! Eikä ihme sillä Tel Aviv rankattiin Lähi-idän parhaimmaksi kaupungiksi nuorille! Siellä on mukavaa ja lämmintä, kaunista ja puhdasta ja paljon tekemistä! En edes ole vielä maininnut palmuja, rantoja, taidekauppoja ja ostoskeskuksia! Israel on ehdottomasti yksi minun suosikki matkakohteistani Tel Avivin rinnalla (Israel on kaupallinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus) - kaunis kaupunki, joka ei koskaan nuku, jossa Jerusalem - on Pyhän maan keskus! Jerusalem on yksi vanhimmista kaupungeista maailmassa, ja sitä pidetään Pyhänä keskuksena kolmelle suurelle Abrahamin uskonnolle: juutalaisuudelle, kristinuskolle ja islamille.

Göran N., Israelin valtion Pohjoismaiden matkailutoimiston markkinointijohtaja ja Maya S. B., Israelin valtion vierailut toimintojen osaston vastaava, ovat tehneet meille mielenkiintoisen matkareitin. Tulemme majoittumaan erittäin hienoissa Tel Avivin ja Jerusalemin keskustan hotelleissa ja meillä on omat oppaat käytössämme Kuolleelle merelle, Kalia rannan äärelle sekä vierailemme Masadassa ja Qumranissa. Nautimme ruuista jokaisena iltanamme erilaisissa kosher ravintoloissa - yummmmmy, tuskin maltan odottaa. Israelilainen ruoka on erittäin herkullista! Koko matkareittimme on kuin matka taivaaseen! Olen jo saanut ison paketin Israelin valtion Pohjoismaiden matkailutoimistolta, jossa oli suuri määrä karttoja ja esitteitä Israelista, joten nyt teen oman ylimääräisen matkasuunnitelman koskien meidän lehdistömatkaa!

Matkustan Israeliin pian, jo elokuussa, ja pidän sinut ajan tasalla kaikesta! Rakastan sinua! Pysy coolina!

Lue artikkeli englanniksi:
Helena-Reet: OHMYGOSSIP started collaboration with Israel Ministry of Tourism & Israel Government Tourist Office Nordics!
http://www.ohmygossip.com/articles/23243-helena-reet-ohmygossip-started-collaboration-with-israel-ministry-of-tourism-and-israel-government-tourist-office-nordics?locale=en

Lue myös:
Helena-Reet: Kun haluat menestystä, älä pelkää unelmoida suuria!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+kun+haluat+menestysta+ala+pelkaa+unelmoida+suuria/130305

Helena-Reet: Miksi on väärin haluta suunnitella lapsensa tulevaisuutta?
https://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+miksi+on+vaarin+haluta+suunnitella+lapsensa+tulevaisuutta/130214

Helena-Reet: Realitysarja Tallinna 2 vois kestää koko kauden
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+realitysarja+tallinna+2+vois+kestaa+koko+kauden/129957

Helena-Reet: Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+kayttaa+julkisuuttani+ihmisten+auttamiseksi+tassa+maailmassa/129905

Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+tehda+yhteistyota+yritysten+kanssa+jotka+tuottavat+plus-kokoisia+vaatteita/129690

Helena-Reet: Minun intohimoni on bloggaus ja kirjoittaminen!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+taytyy+olla+intohimoa+ja+rakkautta/129643

Helena-Reet: Miten suunnittelin muuttavani Keski-Amerikan Belizeen
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+miten+suunnittelin+muuttavani+keski-amerikan+belizeen/130070

Helena-Reet: Toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+toivon+etta+voin+pian+nayttaa+lopullisen+ohmygossip+ipad+mallini/129805

Seuraa:
Helena-Reet Ennet: @Ohmygossip
Ohmygossip Finland: @Ohmygossip_fi
Ohmygossip Couture: @OhmygossipC

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com


Helena-Reet: Useimmiten vilpittömyys on A-listan tähdille pelkästään mainosstrategia?!

Puolet elämästäsi olet huolissa tunnettuksi tulemisesta ja jäljellä jääneet vuodet joudut maksamaan siitä että saisit olla tavallinen ihminen…

A-listan tähdet tekevat kaiken välttääkseen sinua. He eivät halua tavata sinua. Sinä, hedän fani, olet pelkästään kolikko tähtien lompakossa sekä rikastumisen väline. Eräänä päivänä istuin Los Angelesissa Robertson Boulevardin pienessä siistissä kahvilassa lukemassa Metromix-nimistä ilmaisulehteä. Siellä oli Alexandra Le Tellierin mielenkiintoinen haastattelu E!Online´in “Answer Bitch” kolumnistin Leslie Gornsteinin kanssa.

“Me tapaamme Marmontissa. Sinä teet varauksen. Sinä tilaat minulle naudanfileen sekä lasillisen viinia. Minä otan pari haukkausta ja annan sinun syödä loput. Mä arvostelen sun vaatteet. Jos painat yli 65kg, sanon suoraan, että olet paksu,“ aloitaa Alexandra haastattelun.

Amerikan tähdet ovat pöyhkeitä. Alexandra kirjoitaa Metromixissa eniten yöelämästä ja juhlimisesta. Ensin hän kysyy tähtireportterilta, missä tähdet juhlivat. Vastasus oli aikamoinen shokki hänelle. Leslie sanoi: “A-listan tähdet eivät käy ulkona juhlimissa. Ulkonakäynti on raskas työ ja sitä tehdään toisinaan, jos on elokuvan ensi-ilta tai uusi levy on ilmestynyt. A-listan tähdet käyttävät usein ravintolan takaovea mennäkseen sisään ja sitten takaisin ulos. He istuvat VIP-aluella tai ehdottomasti näkyy vain selkä. Et koskaan tule tietämään, että sinulla oli lounas Pittin, Clooneyn tai Barrymoren kanssa. A-listan tähdet tekevät kaiken ollakseen näkemättä ja tapaamatta sinua. He jopa maksavat ollakseen näkemättä sinua. Oikeastaan sitä he aina tekevät, he maksavat turvamiehille, julkaisijoille, assistenteille, apulaisille.

Hyvä on, en kerro haastattelua loppuun asti. Asian ydin tuli jo selväksi. Sinä, tähtien fani, olet pelkästään kolikko tähtien lompakossa sekä rikastumisen väline. Kaikki julkiset rakkaat-fanit-tyyliset puhet ovat julkaisioiden kirjoittamia mainosteksteja. Sääli että isot tähdet ovat joutuneet sellaisiksi robotteiksi! Useimmiten vilpittömyys on A-listan tähdille pelkästään mainosstrategia. Onneksi poikkeuksiakin löytyy.


Tämä on hassu paradoksi: Puolet elämästäsi teet työtä, mainostat itseäsi ja haluat kuuluisaksi, jatkoelämässä joudut maksamaan siitä että saisit elää tavallista elämää tavallisena ihmisena.

Lue myös:
Helena-Reet: Täytyy olla intohimoa ja rakkautta!


Seuraa:

@Ohmygossip
@Ohmygossip_USA
@Ohmygossip_fi
@HelenaReet_News

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com