OHMYGOSSIP

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on finland.

Helena-Reet: Suunnittelen suurta automatkaa Suomessa! Upeat ehdotukset ovat tervetulleita!

Aloitin äskettäin suuren kiertomatkan suunnittelun — office tour + vacation! Viime vuonna OHMYGOSSIP-sivut liittyivät skandinavialaiseen mediaryhmään NordenBladetiin – tapahtui paljon muutoksia sekä yrityksen sisällä, verkkosivuilla että myös juridisesti. Alustava innostuksen vallassa suunniteltu kolme kuukautta kestävä verkkosivustojen ja toimistojen ”muutto” on erilaisten seikkojen vuoksi venynyt tähän päivään saakka – suomenkielinen ja ruotsinkielinen NordenBladet-sivu ovat edelleen avaamatta (erittäin todennäköisesti avaamme ne kuitenkin lähimmän puolen vuoden aikana).

Ivanka Shoshana
Ivanka Shoshana

NordenBladetilla oli neljä toimistoa Ruotsissa, kolme toimistoa Suomessa ja yksi Norjassa – viime vuonna suljimme ne kaikki, mutta koska osassa niistä on edelleen NordenBladetille kuuluvia tavaroita, toimin vieläkin lopettelemisen parissa. Tällä hetkellä NordenBladetin HQ on toimiston muodossa Tallinnassa, Virossa (tarkemmin sanottuna minun makuuhuoneeni oikeanpuoleinen nurkkaus kirjoituspöytineen :D), kirjanpito Skandinaviassa ja kokoukset pidämme pääasiassa internetissä, hotellien lobby-baareissa tai poikkeustapauksissa myös entisissä toimistotiloissa, jotka ovat osittain vielä vuoteen 2019 asti meidän hallinnassamme. En ole vielä päättänyt, minne kaksi uutta toimistoa tulee – yksi todennäköisesti Suomeen (Vantaa on tällä hetkellä ajatuksissa), toinen Ruotsiin (hyvin todennäköisesti Kalmarin maakuntaan). Nyt lokakuun alussa suunnittelen lähtöä suurelle Suomen kiertomatkalle – kerään siellä varmasti paljon ajatuksia ja ehkäpä sen jälkeen on helpompaa tehdä myös päätös myös siitä, missä tempossa toimitaan eteenpäin.

Mutta tarkemmin kiertomatka-aiheeseen... Tarkka reitti on vielä avoin, mutta suunnilleen on matkasta tulossa todennäköisesti tällainen:

Helena-Reet: Suunnittelen lasten kanssa suurta automatkaa Suomessa – 3500 km Helsingistä Pohjois-Suomeen, pitkin Ruotsin rajaa Norjan rajalle ja sisämaan kautta takaisin
Helena-Reet: Suunnittelen lasten kanssa suurta automatkaa Suomessa – 3500 km Helsingistä Pohjois-Suomeen, pitkin Ruotsin rajaa Norjan rajalle ja sisämaan kautta takaisin

Teen matkan aikana yhteistyötä useiden matkailutoimistojen ja premium-hotelliketjujen kanssa, osa diileistä ja vierailuista on jo sovittu, osaa sponsoreista vasta etsin. Tällä hetkellä teen esityötä – tutkin, missä mitäkin on ja mitä haluaisin nähdä ja missä käydä. Nykyisen suunnitelman mukaan olisi toive kulkea n. 3.000 – 3.500 km noin kahdeksassa päivässä. On mahdollista, että matka venyy pitemmäksikin. Matkan varrelle jää hyvin paljon kiehtovia paikkoja, joissa ehdottomasti haluaisin käydä, lisäksi haluaisin sisällyttää jokaiseen päivään satojen autossa kuluvien kilometrien lisäksi myös luksusta (mukava ravintola tai rentouttava SPA) ja paljon nähtävyyksiä, historiaa, museoita, kulttuuria ja valokuvasessioita, joiden aikana kuvata ja filmata koko matka. Ehdottomasti otan mukaan lapsetkin - 12-vuotiaan Estella Elishevan ja 10-vuotiaan Ivanka Shoshanan. Siitä tulee erittäin kiva, jännittävä ja mieleenpainuva matka, joka on samalla sekä villi että ylellinen!

Pssst!! Jos jollakin on ideoita, mitä me lisäksi voisimme matkamme aikana tehdä (mitä katsella, missä käydä, missä syödä, missä tehdä pysähdyksiä, missä yöpyä jne.) tai varoituksia (minne ei missään tapauksessa kannata mennä), kirjoittakaa minulle FB:n postilaatikkoon tai sähköpostiin! Kaikki upeat ideat, suositukset ja ehdotukset ovat tervetulleita!

Lue lisää TÄSTÄ


Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita

Ollakseni rehellinen .. olen lihava .. paitsi, että minussa on rasvaa, olen kunnolla ylipainoinen. Koska rakastan suuresti muotia ja olen nainen, joka haluaa näyttää hyvältä, minun täytyy sanoa, että Beverly Hills Rodeo Street:ltä voin kylläkin ostaa kalliita laukkuja, mutta mitään sopivaa ei minulle löydy muotiliikkeistä. En pidä ylipainostani ja ajattelen koko ajan, että olen pian laiha, mutta ruma totuushan on se, että en ole. Mutta haluan silti pukeutua kauniisiin, kuumiin ja kivoihin vaatteisiin!

Helena-Reet Ennet
Helena-Reet Ennet

Olen matkustanut paljon, ja voin kertoa teille, että tämä on ongelma ympäri maailmaa! Kauniit desingvaatteet käsittävät vain hyvin pieniä kokoja. MIKSI? Haluan muuttaa asian! On oltava mukavia vaatteita myös lyhytjalkaisille ja rehevimmillekin naisille!

Minulla on paljon lukijoita ja valtaa sosiaalisessa mediassa. Haluan todellakin tehdä yhteistyötä jonkin yrityksen kanssa, joka haluaa tehdä kauniita, kuumia, rentoja ja ihania vaatteita myös PLUS - koon naisille. Ja hyvin suuria kokoja myös. Naisen, joka on rehevämpi, ei pidä tuntea itseään vähemmän haluttavammaksi, koska joutuu pitämään isoja ja mummotyylisiä vaatteita eli ns. muodottomia "telttoja" yllään. Rakastan suunnittelua, tiedän mitä rehevät naiset rakastavat ja tiedän mikä on muodissa. On tiettyjä erityisiä asioita, joita isompi nainen haluaa ja mitä tarpeita hänellä on (materiaali, suunnittelu) ja haluan tehdä sen!

Jos olet valmistaja, jos olet yrittäjä, joka uskoo minun hankkeeseeni, ota yhteyttä minuun (info@ohmygossip.com) - Haluan tehdä PLUS -koon muotia - kallista sekä edullisempaa kaikkien saataville sekä kukkarolle sopivaa.

Aion suunnitella kauniita mallikappaleita ja aion tukea tätä projektiani massiivisesti mediassa ja julkisuudessa - sekä sosiaalisessa mediassa ja nettisivustoillani. Tällä artikkelilla ei ole siis viimeistä käyttöpäivämäärää - kun olet lukenut tämän artikkelini vaikka vasta kolme vuotta myöhemmin, älä ujostele ottaa yhteyttä minuun. Vaikka en itse onnistuisikaan pudottamaan painoani, haluan auttaa ihmisiä, jotka ovat suuria.

Ollaan kaikki tyylikkäitä - painostamme huolimatta!

Lue myös:
Helena-Reet: Useimmiten vilpittömyys on A-listan tähdille pelkästään mainosstrategia?!

Helena-Reet: Täytyy olla intohimoa ja rakkautta!

Seuraa:
@Ohmygossip
@Ohmygossip_USA
@Ohmygossip_fi
@HelenaReet_News

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com