Jee joulu tulee.

  • Sulkakynä

Joulu lähestyy hyvää vauhtia ja olen jotenkin onnistunut haalimaan itselleni joulufiiliksen! Paljon on toki tohinaa, kun joulun lisäksi pitää organisoida kolmen kuukauden reissua Aasiaan, sekä muuttaa osa tavaroista kellariin. Uskomatonta, että jo ensi viikolla muutamme pois asunnostamme ja alivuokralainen tulee tilalle. Paljon on siis tehtävää, mutta ainakin toistaiseksi teen kaikkea hyvällä fiiliksellä ja elän jouluisissa tunnelmissa. Nytkin minulla on maustekakku uunissa ja lasten glögiä mukissa. Nam! Varmasti stressikiirepaniikkikin iskee jossain vaiheessa, mutta nyt nautin joulun odotuksesta ja valmistuksesta. Ostin jopa linnuillekin talipalloja, onhan heilläkin joulu.

Huomenna aion mennä pitkän kauppalappuni kanssa ruokakauppaan ja ostaa kaiken mitä joulupöydässä toivotaan olevan. Minä olen tänä vuonna vähän niin kuin "jouluvastaava." Suunnitelen tarjoilun, aikataulun, kaupassa käynnit, kokkaamisen ja leipomisen. Tai poikaystäväni saa hoitaa lihan valmistamisen, mutta minä kannan suurimman korren kekoon. Olen yllättävän innoissani tästä!

Vaikka aionkin nauttia joulusta vierailemalla oman perheeni luona, sekä poikaystäväni perheen luona, täytyy tämän "uranaisen" töissäkin käydä siinä ohessa. Jouluaatto on onneksi kokonaan vapaa, mutta sen jälkeen ilahdutan taas ihmisiä kaupankassalla. Ilahdutan ensi torstaihin asti, sitten työsuhteeni päättyy ja olen vapaa lähtemään maailmalle. Hauskaa, että viimeinen työvuoroni on uudenvuoden aattona, on siis syitä poksautella skumppapulloja auki.

Ai niin, olen tänään saannut pakattua viisi jätesäkillistä vaatteitani! Hurraa, eli vaatehuoneemme on tyhjentynyt murto-osan! Tästä on hyvä jatkaa!

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus