Seksi, seksilelut ja seksiseura - vinkkini seksin etsimiseen netistä

  • Panotreffit

Moni vanhempi ystäväni kummastelee, kun kerron heille, että olen itse löytänyt seksiä netistä useaan otteeseen ilman sen suurempia ongelmia. Ei nykyään ole pakko raahautua enää baariin vikittelemään miehiä ja naisia, vaan sitä pimpsaa ja kikkeliä voi etsiä ihan kotisohvaltakin käsin (pun intended).

Nuorisohan on seksuaalisuudestaan nykyään ihanan avointa: Tinder heiluu joka toisella nuorella kädessä ja yhden illan jutut ovat ihan normaaleita. Nuoret, esim. opiskelijat, ymmärtävät, että elämästä nauttiminen on täysin heistä itsestään kiinni. Heidän seksuaalisuutensa ei kuulu kenellekään muulle.

Tietysti panoseuraa voi yhä edelleen hakea baaristakin. Kyllä sitä sieltäkin varmasti joskus löytyy. Se mikä on netin eri palveluissa positiivista, on sama tavoite: ei seksitreffien löytämiseen tarkoitetulle sivustolle rekisteröidy sellaisia tyyppejä, jotka eivät seksiä halua. Kyllä profiilin luominen tarkoittaa, että etsit panoseuraa netistä. Baarissa tästä ei voi olla varma. Et voi tietää kuka on sinkku ja kuka varattu. Et voi tietää onko kiinnostavan oloinen mies tai nainen yökerhossa vain tanssimassa vai onko hänellä haku päällä. Et voi tietää kuka haluaa ja mitä.

Netissä voit. Sillä ihmiset kertovat avoimesti mitä ovat hakemassa ja mistä. Tavallisesti hakusessa on joko yhden yön juttu tai pidempiaikainen panokaveri, jonka kanssa voi jyskytellä menemään useampia viikkoja tai kuukausia (ei kuitenkaan toivottavasti yhteen soittoon).

Annan nyt kolme vinkkiä seksin löytämiseen netistä. Nämä ovat tärkeitä.

Ole suora, mutta älä törppö. Älä kiertele ja kaartele, vaan ole itsevarma. Kerro mikä sinuun iski toisen henkilön profiilissa, mikä hänessä on hyvää, millainen itse olet ja mitä haluat. Ensimmäisessä lauseessa ei vielä kannata ehdottaa seksiä, mutta on usein suositeltavaa edetä suhteellisen nopeasti ja ehdottaa tapaamista mahdollisesti jo ensimmäisellä keskustelukerralla (jos haluat luoda ensin pidemmän yhteyden, voit toki chattailla pari-kolme kertaa ennen kuin ehdotat tapaamista). Meidän mielestämme suorat kysymykset ja suora toiminta tuo parempia tuloksia kuin ujous ja vetäytyminen. Mutta hei, ehkä olet eri mieltä.

Luo profiili kunnolla. Aivan liian usein netissä näkee profiileja, joista puuttuu kuvat ja kuvaus on kirjoitettu huonolla suomella ja se on noin 2 lausetta pitkä. Profiiliin pitää panostaa. Ihmiset oikeasti lukevat niitä. Hyvä profiilikuva on tietysti se tärkein. Sillä kiinnität muiden käyttäjien huomion. Parhaat kuvat ovat usein sellaisia, että niistä näkee samanaikaisesti sekä kasvot että hieman kroppaa. Näin muut käyttäjät voivat yhdellä vilkaisulla sanoa, oletko kiinnostava vai etsivätkö he jotakin muuta (meitä on moneen junaan, yksi tykkää äidistä, toinen tyttärestä, joku muhkummasta, toinen fitness-malleista). Jos mahdollista lisää profiilikuvan lisäksi tilillesi myös muita kuvia. Lisäksi kirjoita profiiliin teksti, jossa kerrot itsestäsi iloisesti ja flirttailevasti.

Huolehdi turvallisuudestasi. Tuntemattomien kanssa pitää aina olla varovainen. Tietysti suurin osa suomalaisista on ihan luotettavia ja esimerkiksi Victoria Milanin, Tinderin ja Sexpartnerin tapaisten sivustojen käyttäjät ihan oikeasti etsivät seksiseuraa. Joukkoon VOI kuitenkin mahtua myös joitakin törppöjä, jotka eivät esimerkiksi ymmärrä mitä "EI" tarkoittaa. Siksi on tärkeää sopia ensimmäinen tapaaminen johonkin näkyvälle paikalle. Vaikkapa kahvilaan. Kun tapaatte ensikertaa kasvotusten, voi vastapuoli ollakin erilainen kuin mitä tietokoneen välityksellä olet aikaisemmin ajatellut. Jos toinen osapuoli ei tunnukaan enää livenä kiinnostavalta ja kemianne eivät kohtaa, tässä kohtaa on helppo vielä sanoa ei ja yksinkertaisesti lähteä eri teille. Jos olet sopinut tapaamisen suoraan toisen kotiin tai hotelliin, on pois lähteminen paljon vaikeampaa; etenkin, jos tapaamasi henkilö on olettanut saavansa seksiä varmasti. Seksin saaminen ensitapaamisella ei IKINÄ ole oletus. Ei ikinä. Sinun ei ole pakko antaa itseäsi, jos sinusta ei siltä tunnu. Muista siis, tapaa ensikertaa aina julkisella paikalla.

Jos ei seksiseuraa tunnu löytyvän, on yksi hyvä vaihtoehto aina nautiskella itsestään. Seksilelut on nykyään todella helppo tilata netistä ja valikoimaa riittää kaikkiin tarkoituksiin aina peräpäristimistä masturbaattoreihin ja dildoista sidontavälineisiin saakka. Netissä on muutamia käteviä palveluita, joidan avulla voit verrata eri verkkokauppojen seksilelut yhdestä paikasta. Yksi sellainen löytyy täältä: https://seksilelu.net/

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että itsetyydytys on hyvästä ja kuuluu kaikille riippumatta siitä oletko sinkku vai parisuhteessa. Minä en ainakaan salaa omalta kumppaniltani sitä, että tykkään katsoa eroottisia videoita ja tyydyttää itseäni. Siinä oppii kätevästi niin omasta kropastaan kuin omista preferensseistään. Mitä paremmin tunnen itseni, sitä paremmin osaan ohjeistaa kumppaniani antamaan minulle nautintoa. Masturbointi ei olekaan mikään sinkkujen yksinoikeus!

Seksilelut sopivat kuvaan hyvin itse asiassa sekä yksin että yhdessä. Suuri osa nykyaikaisista seksileluista sopii nimittäin käytettäväksi yhdeksi kumppanisi kanssa: vibraattorilla on hyvä tyydyttää kumpaa vain, anustapit ovat paljon mukavampia yhdessä kuin yksin ja seksikkäät rooliasut ja sidontavälineet menisivät hukkaan yksin. Jos ette vielä ole kumppanisi kanssa käyttäneet seksileluja yhdessä, suosittelen ottamaan asian avoimesti puheeksi. Seksivälineiden avulla nimittäin voidaan tuottaa sellaista nautintoa, joita ihmiskieli ja sormet eivät saa aikaiseksi. Leluista ja välineistä onkin siis turha olla kateellinen: ne eivät ole parisuhteessa kumppanin korvike, vaan ainoastaan lisämauste petipuuhiin.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus