Kukaan ei kanna mulle rahaa, mikä mussa on vikana?

  • SeToinenJussi

Dear Eki,

Olen 4-vuotias yritys. Palvelen muita yrittäjiä. Asun Tampereen keskustassa ja oon silleen ihan tavallaan suosittu ja näin. Mulla on kavereita facessa ja oikeassa elämässä.

Oon alkanu miettiä, et onks mussa joku vika ku kukaan ei kanna mulle rahaa kottikärryillä. Meinaan olin yhessä semmassa jo 3 vuotta sitten, jossa amerikkalainen ja heti perään suomalainen guru sanoi, että "ku oot vaan oma ittes ja uskot siihen mitä teet niin raha tulee sun luokse".
Mut ku mä oon. Mä oon oma itseni ja uskon siihen mitä teen.

Yks kaveri sano, että jos ostaisin siltä mageeta nettimarkkinointia ni saisin lisää rahaa ja kavereita nopeesti. Samalla se anto ymmärtää, et se tykkäis musta vähän enemmän jos ostaisin sitä markkinointia. Ku porukka etsii koko ajan just mun palveluita netistä ni pitäis näkyä.

Eli pliis, Eki. Tiedän et sä osaat auttaa. Mitä mun pitäs tehdä? Mulle kävis ihan minkä kokosilla kottikärryillä vaan sen rahan kärrääminen mun luo.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus