Asiamies

Miehistä asiaa
suomalainen media  1

Näyttäisi siltä että olemme lähempänä WW III:ta kuin juuri koskaan aiemmin, otsikoihin nousee silti Anneli Auerin kohta vuosikymmenen vanha murhaoikeudenkäynti:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014090118621442_uu.shtml

Toki Ukrainan "kriisistäkin" kirjoitetaan, on vain täysin käsittämätöntä miten eri tason asioista puhutaan etusivulla.

Näyttäisi myös siltä että tämän blogin aihevalinnat jatkavat miehistä linjaa sodan myötä.

Ja uusin sankarini on Garri Kasparov. Ei venäläisistäkään kaikki ihan paskoja ole. Vain historia näyttää jakautuuko syyllisyys kollektiivisesti koko kansalle vai yritetäänkö syyttää "putinisteja".

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014083118618901_uk.shtml

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä Hitler oli ainoastaan suuri opportunisti, poliittisen retoriikan suuri mestari, syyllisiä puolestaan saksalaiset. Ihan kaikki ja etenkin he jotka eivät tehneet mitään estääkseen Hitlerin vallananastusta.

Historiallisesti syyllisiksi on haettu muita länsivaltoja jotka eivät estäneet Hitlerin valtaannousua. On täysin väärä lähtökohta etsiä syyllistä maan ulkopuolelta.

Tähän aiheeseen tullaan palaamaan vielä paljon syvällisemminkin, seuraava kirjoitus on aiheesta natsikortti.


Lisää lihomisesta  14

http://www.hs.fi/elama/Kumppani+lakkasi+kiihottamasta++mit%C3%A4+tehd%C3%A4/a1409115986612

Mies lihonut parikymmentä kiloa, mahaa kertoman mukaan on tullut. Naisen kertomuksen mukaan ei ole itsekään mikään hoikka tyttö. Seksi vähentynyt olemattomiin, miehellä erektio-ongelmia.

Vikaa ehdottomasti molemmissa. Muttamutta. Saako mies kovan ja kestävän erektion kun hän katsoo pornoa? Todennäköisesti.

Tunnen useampia pariskuntia joissa miehet ovat kasvaneet nuorista hoikista pojista kuka mitenkin isoksi mieheksi. Useimmilla tulee hartioita, selkää ja monesti myös pakkia. Kuka nyt mitenkin treenaa. Seksiongelmista (ja sitä kautta hyvin usein parisuhdeongelmista) ovat kuitenkin valittaneet vain ne miehet joiden ennen hotit vaimot/tyttikset ovat päästäneet itsensä huonoon kuntoon.

Mikä tämän jutun ydin oli? Reilua tai ei niin naisen lihominen vaikuttaa pariskuntien seksielämään paljon enemmän. Miehen "tehtävä" on saada seisokki eikä se kovin helposti onnistu ilman visuaalista stimulanssia. Naisen "tehtävä" on olla se visuaalinen stimulanssi.


Deitti-ilmoituksista  1

Tekisi mieleni linkata tähän muutama Citynkin deittipalvelun profiili! Koska olen pesunkestävä gentlemanni, en tee niin:)

Muutama hassu yksityiskohta mihin olen törmännyt:

1. Naisen profiilin mukaan pituus 160cm. Kuvan mukaan paino melko tuhti, varovaisestikin arvioiden 70+, todennäköisemmin alkaa kasilla tai ysillä. Profiilitekstin mukaan: sopusuhtainen. Ei, ei se ole, ei edes isoluisella:)

2. Nainen profiilin mukaan syntynyt v. 1970. Haluaa lapsia heti. Onnea matkaan ja kiitos rehellisyydestäsi.

3. Nainen profiilin mukaan tositarkoituksella, suuntautuminen hetero. Etsii: nainen tai homo. Mitä?

4. Erittäin hyvännäköinen mimmi etsii tavismiestä. Vinkki: kuvan päällä, hiiren oikealla, search google by image. Tai siis voihan se ollakin.

5. Lähes joka toinen profiili: kirjautunut yli kuukausi sitten.

6. Profiilin mukaan XL. Etsii: atleetti. No aina kannattaa yrittää jne.

7. Nainen jolla profiilikuva niin vinosti kuvattu että hädin tuskin tunnistaa mutta elämää rumempi helvetin iso tatska näkyy sitäkin paremmin.

8. Nainen jolla ei mitään tekstiä itsestään, pelkät perustiedot. Luottanee kuvan voimaan? Ei kannattaisi tässä tapauksessa.

9. Tupakointi: En. Kuvassa rööki kädessä;)

10. Useita naisia vm 1970-1980, kuvan mukaan n. 25-30, eli erittäin hyvin säilyneitä tai sitten kuva ei ollut ihan eilistä satoa. Löysin tosin kolmekymppisen profiilin varustettuna viiskymppisen kuvalla, ota nyt siitä sit selvää. En panis.

Lisäilen näitä kun jakselen.Mitä tehdä, kun vaimon vartalo ei enää kiihota?  1

Mitä tehdä, miten sanoa asiasta? EI näin:

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288724508613.html?pos=ok-trm-hyva

Älä sano asiasta ettei tule syviä haavoja? Aloita yhdessä kuntokuuri? Molemmat väärin!

Jos nainen ei itse tajua, on se hänelle ääneen sanottava. Jos ei ota onkeensa, etsitään uusi nainen. Jokaisen vartalo on ihan omansa ja jokaisen valinta on millaista vartaloa haluaa. Siis naida.